Magyarország megvédését kérte diplomatáitól a lengyel külügyminiszter - 2013. július 22. - A lengyel külügyminiszter egyebek között azt kérte diplomatáitól, hogy "védjék meg a magyar partnereket az igazságtalan támadásoktól". Radoslaw Sikorski erről hétfőn beszélt Varsóban, a lengyel nagykövetek éves értekezletén. - Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki. - Köszönjük kedves lengyel BARÁTAINK !
Ezt inkább ne mondd nekik, mert a férfiak túlnyomó többségénél van egy ronda nagy halef és ha ilyen dumáért csinál valakinek kolumbiai nyakkendőt, az csak kihágás, szóbeli ejnyebejnyével.
No akkor a Te nyitólinkedből (nem szeretik, de kékkel beszúrom az én véleményem is:
A miniszter felszólította a nagyköveteket, hogy tegyék ismertté a világban a lengyel történelmet, a Lengyelország átalakításában elért sikereket, és lépjenek fel a kereszténység védelmében.Eddig egy szó sem az országról és az annak érdekeit védő Orbánékról.
kitért arra is, hogy a diplomaták szenteljenek nagy figyelmet a visegrádi csoport országainak - A Cseheket és a Szlovákokat is megvédi (helyesen) de úgy tudjuk őket nincs miért.
és "védjék meg magyar partnereiket az igazságtalan támadásoktól". Az igaz támadások ezekszerint jöhetnek.
Nem szabad megijedni azoktól az állításoktól, amelyek szerint Európa az összeomlás küszöbén áll - tette hozzá a miniszter.Ilyen, legalább is hasonló állításokat pedig eddig a négyek közül csak a Nagy Unortodoxtól lehetett hallani.
Már régóta tudok egyedül fogat mosni, olvasni stb és véleményt alkotni, így nem fodul elő, hogy valaki(k) határoz(nak) meg nekem valamit.
Ha ezt felfogod és tiszteletben tartod akkor sem érdemes nekem válaszolnod, mert nem a terrorról írtam, hanem egy terroristáról. Ha érted a különbséget jó, ha nem, ne mond el.