Nem teljesíti az Európai Parlament (EP) által elfogadott Tavares-jelentés ajánlásait az Orbán-kormány - derült ki Martonyi János külügyminiszter válaszából.
persze, nem szeretnék megismételni, hogy nem küldenek a 11.000 választókörzetből csak 5000-be megfigyelőt mint 2002-ben s ezért tudtatok csalni a másik 6000-ben! s ez most rettenetesen fáj nektek! Hiszen nektek ugyebár ez már hagyomány....S persze nincs már Rytko olvtársnőtök sem, aki gyorsan bedaráltatná az inkriminált szavazócédulákat!
Nem hajlandó megvizsgáltatni az erre szakosodott európai szervekkel az új választási szisztémát az Orbán-kormány. Noha a 2011 óta megkezdett "reform" révén júniusra kialakult választási rendszer ezernyi aggályt váltott ki, s még az illetékes állami vezetők sem tudják kizárni a visszaéléseket, a kabinet keresztbe fekszik a nemzetközi eljárásoknak, így nem hajtja végre a Tavares-jelentés idevágó ajánlását sem. Mindez erősíti a gyanút: van mit rejtegetniük.
Ez sem érdekel már senkit. Az eu hozta a formáját, kiváncsi vagyok mennyi adóforintba/euróba került ez a jelentés úgy tokostól vonostól az elfogadása pillnatáig.
Wgész Skandiáviában túlzott az alkoholfogyaztás, ennek elélenére rekordmagasságú a várhatóélettartam. Mgyarországon is, de közel sem csak ezért csak Ukrajnánálés Oroszországban magasabb a ffiak várható élettartama. Bálnavadászat - Japán, Kanada, stb. Kvóták vannak, hogy nem, szabad túlzásba vinni. Norvégia a 4,5 millió lakosával és szűk hozzáférhetőséágével, ha megfeszülne, sem tudná:)
A norvégok közöütt igen elterjedt az alkoholizmus és szórakozásból gyilkolják a bálnákat (hiszen az életszínvonaluk miatt nem kell a bálnahús nekik) -, évente több, mint ezret.
Én erre utalok és emiatt semmi csodálat nincs bennem a norvégok iránt (akármilyen jól is élnek különben) - erre te elkezdesz ekézni, hogy "te kis fajtiszta árja magyar".
Ami nem csak alantas, hanem teljesen hülyeség is, hiszen a norvégok (kormány által támogatott) bálnavadászatának nincs köze ahhoz, hogy ezt a tényt magyar, luó, argentín vagy szíriuszi mondja ki. Az alkoholizmusra dettó.
Ami a béke Nobeleket illeti, azt meg valóban mélységesen amorális színjátékká fokozta le a norvég odaítélő-bizottság sok esetben.
Azért megkísérelhetnéd. Én is tudom, mennyire reménytelen, de a reménytelen kihívással küzdeni, az ha nem is kecsegtet sikerrel, de legalább szilárdítja a jellemet.
csak azt nem értem, hogyha neked annyira mindegy, akkor miért nem egy jóval magasabb életszinvonalú országban tengeted a tyúkszaros életed? mehetnél te is a vikinghez ácsnak, mint a haverod.
Én viszont orbitális ívben teszek rá, hogy egy kies hazánkban éldegélő agysebész, bőrdíszműves, villanyszerelő vagy mozdonyvezető mennyire büszke avagy nem büszke a magyarságára (svábságára, kínaiságára, tutitoltékságára) amennyiben a munkáját jól (pláne ha kurvajól) végzi, tisztességes, rendesen adózik és nem szarik a küszöbömre.
Tudni valakiről hogy más az anyanyelve és a született nemzwetisége, elég könnyú, azonban iegennek tekinteni= károsnak tartani az ottlétét, ami egész mást jelent.
mindegyik az eredetét tekintve! ha s csak fel nem tételezed hogy több tizezer éveel ezeelőtt az eleink csak mutogató majmok voltak! Volt artikulált beszédük, voltak elvont fogalmaik a jelenségek, az általásitható dolgok megnevezésére s ergo volt egy szerkezet a nyelvüknek. legfelejbb irásuk nem volt és persze diktafonuk, hogy a magadfajáétkat is meggyőzze róla, hogy tudtak beszélni már akkor is! Ráaádsul mivel a családok/kisebb törszek elég meszze éltek egymástól , ahány annyi nyelv alakult ki. Ezt lehetett tapasztalni az amazóniai vagy az újguineai kőkorszaki szakik felfedezésekor is! A tötrzsek közti kapcsolatok majd a telepedés és kereskedelem, stb. vezettek a nagyobb nyelvek, nyelvxsaládok kialakulásához, ezek terjedéséhez a legyőzöttek asszimilációja révén.