Én meg ugye egy népnemzeti mártír vagyok, hogy puszta nacionalizmusból vásároljam drábábban a vacakabbat - hogy aztán pártunk és államunk vezetői meg kisíbolják ezermilliárdszám a forintocskát saját gyarapodásukra, mi?
ja, minél több pénzt hordasz ki, itt annál jobban fognak emelkedni az árak, míg be nem omlik az egész, mivel a kieső forgalmat áremeléssel próbálja kompenzálni. lehet más is.
Majdjövő hónapban megyünk át az osztrákokhoz nagybevásárlásra,jön ugye a karácsony ...30 km,ha a szlovének felé megyek,akkor meg amúgy is tankolok azoknál ...
A bérlés valóban drágább arrafelé, a lakásárak már csak alig (családom egyik tagja éppen nemrég vásárolt egy ikerházat Németország egyik nem éppen olcsó városának nagyon nem olcsó zöldövezetében, 2 beépített szint, szintenként 65 nm + tetőtér + szuper pince az összes kiszolgáló helyiséggel, mindez 205 ezer ajró!), de ezzel mit is akartál mondani?
Mikor Ausztriában vagy Németországban vagyok, telarakom a kombit kajával, piával, merthogy minden olcsóbb ott úgy 30-70%-kal. És egyre sűrűbben vagyok ott...
... tulajdonképpen mi a francnak is jövök vissza..?
Minap épp hazafelé tartva azon beszélgettünk az autóban, hogy legalább 1 (egy!) dolgot találnék, ami itthon olcsóbb, jobb, fogyaszthatóbb.
Ahogy már egy ideje morfondírozom azon, hogy legalább 1 (egy!) dolgot tudna nekem valaki mondani, ami az "amútkétév" ámokfutásában pozitív.