Miért kellene Don Pintérnek lemondania? Utóvégre a szerve sikeresen megakadályozta, hogy a gárda fölüsse a fejét Csókakőn, nem mellesleg Dániel Zoli se tudta lelocsolni a Horthy-szobrot.
Másfél évtized múlva a 14 év alatti lakosság 40 százaléka valószínűleg már roma lesz Északkelet-Magyarországon. A legnagyobb hazai kisebbség általános iskolás korú gyermekeinek aránya jelenleg mintegy 31 százalék Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ugyanez a mutató a rendszerváltás idején 16,6 százalék volt.
Mondjuk az elég borzoló adat, hogy 20 év alatt ezekben a megyékben megduplázódott a számuk. :-s
Jó-jó, bizonyos értelemben igen, de az mégiscsak mellbevágó, hogy qz utóbbi 50 évben hány ezer milliárdot beléjük pumpoltak, és az eredmény NULLA... :-(
Akkor lemaradtam, mert én eddig csak olyan riportokat láttam ahol az volt, hogy a rendőrség nem vette komolyan, nem vettek föl jegyzőkönyvet ezért nem lehet konkrétan bizonyítani honnan is történt a lopás.
Lényeges hogy vannak e cigányok? Ha nem cigány lenne aki ellopja a tyúkot, vagy megver az uccán, akkor nem is kéne vonulgatni?
Természetesen a bűnöst meg kell fogni és lehetőleg meg kell büntetni.
Származásától, politikai hovatartozásától függetlenül.
De aki sérelem ért az minimum annyit tegyen meg hogy elmegy a rendőrségre, és ha ott elutasítják, akkor felad 1 ajánlott levelet a következó szintű hatóságnak.
"...a történet az igazolja, hogy a puszta jelenlétükkel teremtettek rendet."
Ez is félrevezető.Gondollj bel,ha a rendőrség is 4-500 rendőrt küldene egy lopáshoz ott nem lenne rend?
Nem félrevezető. A rendőrök ha kiküldenének 4-500 rendőrt (vagy akár csak kettőt), ott is rend lenne. Ez nem negálja azt, hogy a Gárda a puszta jelenlétével nem teremtett rendet
Miért nincs gárda mondjuk Fehérvári cigánysornál?
Te mire gondolsz, mi lehet ennek az oka?
Amíg egy 4000 fős településre 1, azaz egy rendőr jut milyen csodát várnak tőle?
Tehát nyilván egyetértesz azzal, hogy a Gárda jogos igényeket old meg békésen, amennyire létszámától, erejétől és az ellenszelet leküzdve tett eddig meg.
A gárda is akkor lesz "sikeres" ,ha minden településen 500-an lesznek és nem csak demonstratíve egy településre mennek.
Vitassuk meg ezt a kérdést, miután elolvastam azt az általad biztosított információt, miszerint valaha is volt 500 gárdista egy településen egyidőben.
A gond ott kezdodik, hogy itt nincsenek liberalisok akiket le kellene gyozni. O igen, vannak olyanok akik azt allitjak magukrol hogy ok aztan annyira liberalisok, hogy aki naluk liberalisabb az mar hazudik, de a valosag messze nem ez. Az igazi liberalisok szamara a magantulajdon tisztelete peldaul magatol ertetodo, mig a hazai verzio szamara minden szabad predanak minosul. Magyarorszagon (es a nyugaton altalaban) mostanaban kizarolag transznacionalis progresszivek vannak, az pedig egy teljesen mas allatfajta ugyebar.
A liberálisokról nekem gyakran eszembe jut az Airplane c. film egy híres jelenete.
Egy utas (Sony Bono alakítja) egy táskát szorít magához, amiben egy bomba van. Fel akarja robbantani a gépet, hogy a családja hozzájusson a balesetbiztosítása által kapható pénzhez.
A kapitány egy trükkel elveszi tőle a táskát és itt akár vége is lehetne a filmnek egy szép happy end-del. Azonban a film írója nem így képzelte el a történetet, mert egy liberális gondolkodású utas felháborodottan felpattan és kikapja a kapitány kezéből a táskát és azt visszaadja a hibbantnak, sőt még a kapitányt is kioktatja, hogy a táska elvételéhez nincs joga.
Az utasok és a gép végül megmenekül, de vér, pusztulás és szenvedés után.
Hazánk is választhat: happy end, vagy szenvedés. Ha az előbbit választjuk, akkor bizony először a liberálisokat kell legyőznünk, hogy ne legyen tovább alkalmuk a pusztítás elősegítésére.
A bűnözés terjedése viszont előbb-utóbb magát az állami vezetést fogja megdönteni. És lehet, hogy abban az esetben a te életedet pont az a partizáncsapat fogja megvédeni.
Emiatt írtam korábban, hogy nem a tettrekész, rendrevágyókat kell törvényen kívül helyezni, hanem bevonni a törvényesség kereteken belülre.
Mellesleg a Gárda hasonlóképpen működött, mint a polgárőrség, a történet az igazolja, hogy a puszta jelenlétükkel teremtettek rendet. Az egyetlen törvénybeütköző cselekedetük az volt, hogy vétettek az ellen a törvény ellen, amelyik törvényt az alakulásuk után hoztak meg.
Megjegyzem, a Velencei bizottság is vizsgálhatná, hogy a világ mely más országaiban létezik olyan törvény, mely szankcionálja azokat az állampolgárokat, akiknek ruházata valamilyen érzelmi reakciót okozhat a társadalom egyes tagjaiban.