Keresés

Részletes keresés

Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.10 0 0 795

izgatott vagy?

Előzmény: bepi81 (792)
J.Árpy Creative Commons License 2012.02.10 0 0 794

:)))

Előzmény: NJani (788)
bepi81 Creative Commons License 2012.02.10 0 0 793

Jó lenne, ha ezt mindenki ehhez tartaná magát. - Szóval, értelmesen így akart hangozni: Jó lenne, ha mindenki ehhez tartaná magát.

Ha vki Szentpéteri munkájával szimpatizál, tegye azt a megfelelő topicban, de az NEM EZ. - Ez nem azt jelenti, hogy az ide látogatók Szentpéterivel nem szimpatizálhatnak, hanem, hogy a topic témája itt Bence és nem a másik.

Előzmény: bepi81 (792)
bepi81 Creative Commons License 2012.02.10 0 0 792

Ezeket a személyes ellentéteket miért nem emailben beszélitek meg? Miért kell ehhez rombolni a topicot? Mire jó ez?

A moderátorok, pedig baromi gyorsan lépjenek már közbe, vagy adják át a stafétát olyannak, aki rendszeresen tudja törölni a topicba nem illő hsz-eket.

Komolyan mondom, több helyen is fórumozok, de az index moderátorok munkája erősen kifogásolható, máshol ilyen személyeskedéseket nem engednek meg...

Ez egy kivételes alkalom, hogy írok, elég régen nem teszem, mert kivétel nélkül mindig vita, sértegetés és személyeskedés irányába van elterelve a dolog, az eredtei topic téma, pedig le van szarva.

Ha vki Szentpéteri munkájával szimpatizál, tegye azt a megfelelő topicban, de az NEM EZ. Ez a topic Bencéről szól... Jó lenne, ha ezt mindenki ehhez tartaná magát.

Továbbá a saját véleményem a vita témájáról: KI A F...OMAT ÉRDEKEL, HOGY BENCE, VAGY A SZENTPÉTERI A "JOBB" TERMÉSZETFOTÓS?! Engem a képek érdekelnek, és nem a verseny...

NJani Creative Commons License 2012.02.09 0 0 790

ezt meg jobb lesz ha megjegyzed ha továbbra is szeretnéd azt a nickedet hasznalni amire olyan büszke vagy hogy régóta megvan.

Mert különben mi lesz ?

Előzmény: Aq.Clanga (789)
Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.09 0 0 789

ez a gittegyletben igy müködik, de ez itt nem a gittegylet.

ezt meg jobb lesz ha megjegyzed ha továbbra is szeretnéd azt a nickedet hasznalni amire olyan büszke vagy hogy régóta megvan.

Előzmény: NJani (788)
NJani Creative Commons License 2012.02.09 0 0 788

1:gondolj bele, mi érdekem lenne lejáratni bárkit is.

2:hogyan tudod bizonyitani hogy aki beregel és fikáz az én vagyok? hmm?

1. Érdeked semmi. De miért gátolna ez meg abban, hogy megtegyed?

2.Természetesen sehogy (nem is akarom), de TE voltál az, aki eddig többszáz nicket használtál az indexen. Mindegyiket ugyanazárt hajították ki a modik: flame és topikrombolás. Én viszont közel 10 éve megelégszem ezzel, ami van.

Egyébként mindkét kérdésedre a válasz:  Empírizmus.

Olyan vagy, mint a mesében a kiskakas. Miért kéne hinnem neked, ha eddig többszázszor is megtetted azt, amit most számonkérsz, hogy meggyanusítalak vele ? A faluban ha ellopják Mari néni kendermagosát, akkor legelőször azt kérdezik ki, aki eddig a legtöbb tyúkot lopta. Aztán ha tisztázta magát, akkor mennek tovább kérdezősködni. Elveszett hitel ... nehéz visszaszerezni.

Előzmény: Aq.Clanga (783)
Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.09 0 0 787

papika gyakorolja a nevemet, szülei nem tanitották meg arra hogy a sajatjat irja le, ha van neki neve.

Előzmény: u.hu (786)
u.hu Creative Commons License 2012.02.09 0 0 786

Yool Tseng.

:)))

Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.09 0 0 783

1:gondolj bele, mi érdekem lenne lejáratni bárkit is.

2:hogyan tudod bizonyitani hogy aki beregel és fikáz az én vagyok? hmm?

azert mert most épp oylan kedved van hogy engem gyanusitasz meg?

hmmm?

Előzmény: NJani (782)
NJani Creative Commons License 2012.02.09 0 0 782

... (vállvonás) ...

Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.09 0 0 777

"Szoval, hol a bizonyitek, hogy csalas?"

sehol.

van egy réteg akinek fáj a másik sikere.

Előzmény: Törölt nick (776)
Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.09 0 0 775

értem, tehat én viselkedjek normalisan mikor pl te irkalhatsz ilyeneket nekem.

tod amilyen az adjon isten oylan lesz a fogadj isten.

ráadasul az hogy van aki ugy érzi hogy egy kép hamis azmég nemjelenti azt hogy az is.

ezt hivják ártatlanság vélelmének

addig kénytelen vagy vélelmezni hogy a kép eredeti mig be nem tudod bizonyitani hogy hamis.

és az jelen esetben nehéz lesz.

Előzmény: NJani (774)
NJani Creative Commons License 2012.02.09 0 0 774

Elfelejtetted, hogy ezen a nickeden megpróbálsz normális lenni. Válts vissza ...

Előzmény: Aq.Clanga (773)
Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.09 0 0 773

"Egyértelműen hamisnak tűnik a kép," írja Morris, akinek eddig több mint 11 000 fényképe jelent meg számos könyvben és magazinban, köztük az NGM-ben.

ennek melyik része is  a hitelt érdemlő bizonyiték?

Előzmény: NJani (772)
NJani Creative Commons License 2012.02.09 0 0 772

Igen, a honlapon "csak" ennyi van:

Arthur Morris, a madárfotózás világhírű szaktekintélye (www.birdsasart.com) egyetértését fejezte ki a naturArtnak küldött üzenetében. "Egyértelműen hamisnak tűnik a kép," írja Morris, akinek eddig több mint 11 000 fényképe jelent meg számos könyvben és magazinban, köztük az NGM-ben.

Később volt egy TV felvétel, oda voltak meghívva azok a szakemberek, akik a honlapon is olvasható magyarázatokat adták.

Előzmény: Törölt nick (770)
dzzsoni Creative Commons License 2012.02.09 0 0 768

Én Bencében ezt tisztelem. Nem csinál titkot. Elmondja hogyan készült, ami rengeteg munkával jár. Lehet utána csinálni, nem pedig fikázni.

Előzmény: NJani (767)
NJani Creative Commons License 2012.02.09 0 0 767

Idézek magamtól, mert neked nem sikerült megértened, amit írtam. Szóval:

"... nem csak az általad utált fotósok kérdőjelezték meg, ....  specializálódott szakemberek is .... : ornitológus, preparátor, entomológus, biológus, természetvédelmis. Ráadásul a jégmadaras képnek már volt annyi előzménye, hogy egy régebbi pályázatra Szentpéteri egy kitömött baglyot ábrázoló képet küldött és amikor ez kiderült, ő be is vallotta. Olvasd el a www.naturephoto.hu -n levő szakemberek neveit."

A fontos részleteket megjelöltem. A NatGeo akkori képszerkesztője már nincs ott. Pont.

Mellesleg a világ minden részén elítélik, kizárják, megvetik és címüktől megfosztják azokat, akiknek a csalására fény derül. Mielőtt azzal jönnél, hogy ez afféle magyar irígység:

http://www.petapixel.com/2011/09/05/swedish-wildlife-photographer-of-the-year-admits-to-faking-photos/ 

Előzmény: Törölt nick (758)
NJani Creative Commons License 2012.02.09 0 0 755

OFF

Szentpéteri képeinek valódiságát nemcsak az általad utált fotósok kérdőjelezték meg, hanem azokon a szűk szakmai területen dolgozó, specializálódott szakemberek is , akiknek a véleményére te is adsz: ornitológus, preparátor, entomológus, biológus, természetvédelmis. Ráadásul a jégmadaras képnek már volt annyi előzménye, hogy egy régebbi pályázatra Szentpéteri egy kitömött baglyot ábrázoló képet küldött és amikor ez kiderült, ő be is vallotta. Olvasd el a www.naturephoto.hu -n levő szakemberek neveit.

ON

Előzmény: Törölt nick (754)
Salvataggio Creative Commons License 2012.02.08 0 0 751

OFF:

Azért mert sokan vannak dinamikus IP-ről és ha valaki más kapná meg azt a kitíltott IP címet, joggal lehetne felháborodva. 

Illetve sok helyen rengetegen vannak egy IP címen(pl egyetem, cégek, internet kávézók...). Ha pedig egy ilyet tiltanak le, a többség jogosan háborodik fel, hogy egy troll miatt miért büntetnek egy egész közösséget.

ON:

kalapos uram jól beszélsz.

Előzmény: t é z é (748)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.08 0 0 750

Szerintem többen vagyunk, akik tiszteljük a Bence kitartását és ügyességét, például én mindig örülök, ha valahol láthatom a képeit. Remélem segítenek a topic tisztán tartásában, akiknek ez a tisztük.

Előzmény: kalapos uram (746)
Há.Zé Creative Commons License 2012.02.08 0 0 749

Akkor eltévesztetted a házszámot, nem?

Miért nem csinálsz egy Szentpéteri topikot és akkor ott kedvedre tudnád méltani a munkásságát.

Előzmény: Törölt nick (744)
NJani Creative Commons License 2012.02.08 0 0 747

Egyetértek. És, hogy Hofinál maradjak: Magyarországon az egy főre eső bunkó: két fő.

Előzmény: kalapos uram (746)
kalapos uram Creative Commons License 2012.02.08 0 0 746

Sajnos, valaki megmutatta ezt a topicot nekem - nem kellett volna.

Ennyi rosszindulatú, negatív, írigy, buta, acsarkodó embert egy rakáson... hűen tükrözi a magyarság nagy részét, sajnos. Tisztelet a kivételnek.

Bencéről nem akarok írni, mert mindenki ismeri a munkásságát.

Akibe elég tisztelet, intelligencia, emóció, embertársi szeretet szorult, netán szakmai tudással is rendelkezik, ami nem egy, a hétvégi természetfotózással - az egy szóval sem bántaná ezt a fiút.

De hogy a magyar nem tud örülni más sikerének, ez nem fér a fejembe!

Erről egy régi Hofi paródia jut eszembe, mikor egy magyar feltalálót - aki tudásának köszönhetően szép házat, vagyon gyűjtött - feljelentgetnek, hogy hát miből tellik ennek a feltalálónak ilyen házra, telekre?

Aztán Hofi megkérdezi a feljelentő(k) nevében: mondja csak bunkókám, magának miből tellik akkora üres telekre, ott, bent a fejében?

Mióta ezt Hofi mondta, eltelt vagy 30 év, de a fejekben, úgy látszik, megállt az idő.

Aq.Clanga Creative Commons License 2012.02.07 0 0 743

egyszer tesóm segg részegen összetörte a kocsiját, mire a rendőrök odaértek egy hid padkáján ült, a rendőr megkédezte ki vezette a kocsit, tesom azt mondta: senki.

noshát szerintem kettőjük közt is kb igy oszlik meg a legjobb természetfotós cimért folytatott rang-harc eredménye.

Há.Zé Creative Commons License 2012.02.07 0 0 742

A képen szerintem Szentpéteri József látható.

Remélem nem tévedek.

Előzmény: Törölt nick (741)
ametisz5961 Creative Commons License 2012.02.07 0 0 740

A kép nem Őt ábrázolja ....

mostoha.fenyviszonyok Creative Commons License 2012.02.04 0 0 713

Szólj, ha megtanultál fórumozni. Már a sokadik nicked. Most kaptel ezen a nicken egy esélyt, de kár volt...

Előzmény: Törölt nick (684)
tyutyus Creative Commons License 2012.02.04 0 0 710

Ezt írtad:

"Nem is volt várható másmilyen eredmény, amikor egy média által ismert személyt versenyeztetnek ismeretlenekkel."

Erre válaszoltam az általad idézettet összefoglalóan: Bence ismertsége segíti őket népszerűsíteni*. Elárulom neked, hogy a farvíz a vízi jármű (hajó) mögött magával húzott víztömeg, ergo fikarcnyi obszcén tartalma sincs. A többin is jót derülnének az érintettek, szerintem ők értik amit olvasnak. Ne fáradj helyettük :-) A gusztustalanságot továbbra is a saját szövegeidben keresd.

*csak neked grátisz fordítok tyutyusról magyarra

Előzmény: Törölt nick (706)
tyutyus Creative Commons License 2012.02.04 0 0 705

Ugyan idézz már tőlem valami negatív nyilatkozatot (attól tartok, nem találsz :-) Gusztustalanságokat inkább tőled lehetne (felismerhetnéd végre az etikus vita és beszélgetés határait).

Előzmény: Törölt nick (699)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!