Keresés

Részletes keresés

Antisystem Creative Commons License 2011.12.22 0 0 110

Nyilván az utóbbi...

Mert ez alatt mindenki szívni fog jövőre

Mert? (szerintem zömmel csak az önálló jövedelemmel bírók - az meg messze nem az underclass, az az alsó közép mifelénk)

A szívásnak meg több rétege van... én ugye csecsszopó korom óta - kb viccen kívül:) - a "halál a kapitalizmusra, halál a fafejű rendpártiságra" skálán mozgok... Viktorral meg zömmel a második kategóriába eső bajaim vannak... ezen meg ugye hangyafaxnyit sem változtatna egy EU-s puccs... ellenberger pont az az oldal, amit Viktorban méltányolni tudok - a mainstream lesz*rása, államosítások, ilyesmi - az kerülne veszélybe. Qrva jó biznic lenne...

Mivel én ugye azt szeretem, ha egyfelől a trickle down tényleg müxik és LEGallul is koppanik valami, másfelől meg, ha folyamatosan PUHUL a kéz, és a kettő eredőjeként szinte mindenki képes kakas lenni a saját kis szemétdombján, él, és élni hagy szép tág szürke zónákkal, az én szavazatomat az általam eddig megismert szisztémák és kormányzatok választékából

KÁDÁR JÁNOS

kapja... (csak hát, mint tudjuk "nyugdíjasnak nincsen lángos, nem segít már Kádár János":() az, hogy Orbán vagy Bajnai, az seggmindegy, azt gondolom, mindkettőtől reggeltől estig a gutaütés környékez, csak az egyik "öngondoskodás és egyéni felelősség" mantráitól és a nyugat elveinek kopírozásától, a másiknak a mindet szabályozni akaró "rendpárti" agyfosataitól zabálhatom cukorkaként a vérnyomáscsökkentőt...

ÜdV

Előzmény: Powersystem2 (99)
asta Creative Commons License 2011.12.22 0 0 108

A pártokat most el kell felejteni. A legjobb erőkre lenne szükség.

Ha ennek a borzalomnak ez lenne a hozadéka, még én is azt mondanám, hogy megérte.

Előzmény: Törölt nick (102)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.12.22 0 0 107

Török Zoltán, a Raiffesien vezető elemzője szerint az eddigi tapasztalatok szerint minden leminősített ország igazságtalannak érzi az adott hitelminősítő lépését, így volt ez Egyesült Államok esetében is - így érthető volt a reakció a kormány részéről. "Bár az S&P lépésében szerepet játszott az európai adósságválság, de nem elsősorban arról szól, inkább azt jelzi, hogy elfogyott a türelem a magyar gazdaságpolitikával szemben. A türelmet pedig sok minden eszi, köztük ezek között volt az euróválság, de a magyar lépések többet nyomhattak a latban" - fogalmazott az elemző

Szerinte, ha az euróválság lenne a felelős a rosszabb helyzetért, akkor szinte az összes országot, köztük az eurózónához szorosan kötődő régiós államokat is le kellett volna minősíteni. (A kelet-európai térség államai közül Lengyelország első osztályú, befektetésre ajánlott besorolását megerősítette a Moody's hitelminősítő.) Török reméli, hogy Magyarország megállapodik egy hitelcsomagról a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió képviselőivel. Hozzátette, szerinte előbb-utóbb lesz megegyezés, csak az a kérdés, hogy addig mekkora károk keletkeznek a gazdaságban, elsősorban a forint gyengülése és az állampapír-piaci hozamok emelkedése miatt.

Előzmény: Törölt nick (75)
nandras0824 Creative Commons License 2011.12.22 0 0 106

akárki akármit is mond, én szeretem nagyanyót olvasgatni.

ritkán lehet találkozni ilyen bumfordian naív, egyszerű lélekkel, mint ő. amiket mond, azok gyakran rémisztőek, de igazából még kárt sem tud okozni, mivel senki nem veszi komolyan, még a legharcosabb "antiorbánista" is mosolyog a lelke mélyén ennyi naivitás láttán.

nagyanyó felet hiába szállt el az idő, a lelke mélyén még ma is az a világra rácsodálkozó, tágranyitott szemű kisgyermek, aki lelkesen teszi ki az ablakba a kiscipőjét, és éjjelente többször is odaoson meglesni, hogy meghozta- e már a mikulás az ajándékot, aki alig várja, hogy megszólaljon a csengettyű, jelezve, hogy megjött a jézuska, és boldogan, átszellemült arccal, kicsit sejpegve énekli a mennyből az angyal- t.

nagyanyó soha nem fog felnőni- én így szeretem.

halkergető Creative Commons License 2011.12.22 0 0 104

"...és azt se, hogy Orbánnal hol tartanánk most, ha szűk 20 mandátum többlete lenne a félhez képest..."

Nem tudjuk, de valamiféle, elemzésen alapuló sejtésünk azért biztos lehetne.

Pl.: Sztem az ország jobb helyzetben lenne, mint most, Orbán meg valószínű  frusztráltabb lenne, mint jelenleg. Hacsak ...

Hacsak nem már a frusztráció utáni állapotban lenne, ...

Előzmény: Antisystem (98)
asta Creative Commons License 2011.12.22 0 0 103

Aki ezt átvette, tisztában volt a helyzettel. Azt hazudta, tudja kezelni.

De nem hogy nem tudta, hanem jelentős rombolást vitt végbe.

Értsd meg a hitelesség és kiszámíthatóság az tőke.  Orbán ezt a tőkét játszotta el és még mndig nincs tudatában, mekkorát hibázott.

Az egyéb irdatlan pénzek eltapsolását nem is említve.

Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.22 0 0 102

Nem csak az mszp és a fidesz létezik, még akkor sem, ha OV csakis egypárt rendszert szeretne.

Nekem ez alaphangon is két párt, de persze tévedhetek.

Előzmény: sügérliba (97)
asta Creative Commons License 2011.12.22 0 0 101

Jó csere akkor volt, ha most zajló hadműveletek pusztítása után nem jutunk csődbe ( remélem) és nem veszik oda mindenünk  és valaki, valami új erő,  egy valódi nemzeti összefogásból eredő kormány valódi és hasznos változtatásokat tud végigvinni a romokon.

Sajnos általában egy fellendülés nagy rombolások után szokott beövetkezni.

A romok már megvannak...:O)

Előzmény: Törölt nick (81)
sügérliba Creative Commons License 2011.12.22 0 0 100

De nekik jó vastag bőr van a képükün!

Van egy sosemhazudó főnökük!

Előzmény: Törölt nick (95)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.12.22 0 0 99

Szóval a bruttó 220 körüli keresők az alsó középosztály vagy a feleső alsóosztály ? :) Mert ez alatt mindenki szívni fog jövőre

Előzmény: Antisystem (72)
Antisystem Creative Commons License 2011.12.22 0 0 98

Ja, van aki a trambulinról, van aki a rajtkőről, és van aki csak úgy a medencében engedi el magát... mondjuk Gyurcsány nem tudjuk, mire jutott volna, hogy ha 2/3-a van, és azt se, hogy Orbánnal hol tartanánk most, ha szűk 20 mandátum többlete lenne a félhez képest...

ÜdV

Előzmény: sauron (96)
sügérliba Creative Commons License 2011.12.22 0 0 97

Nem csak az mszp és a fidesz létezik, még akkor sem, ha OV csakis egypárt rendszert szeretne.

Én meg nem.

OV önkényt akar és módszeresen építi le a demokráciát.

Kívülről ezt már régen mindenki látja a fidesz hívők pedig vakok.

Ti  rendeztek síróversenyt a nagy megvezető bukásakor?

Mi szabadságot és munkalehetőséget, járulékcsökkentést akarunk, hogy lehessen munkahelyeket létrehozni!

Valaha OV is ezért harcolt vagy ez már nem ér????

Orbán Viktor: 

„A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti.” 

Előzmény: Törölt nick (90)
sauron Creative Commons License 2011.12.22 0 0 96

Csak van aki ad a látszatra (pl. Gyurcsány), és van aki még arra sem (Orbán és tettestársai).

Előzmény: Antisystem (94)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.22 0 0 95

A hazugság az bűn. Ők soha nem tennének olyat, hogy azt hazudják fél évig, hogy nem is vettek föl hitelt. Akkor rögtön illegitimmé lenne a 2/3 os kormány.

Előzmény: sügérliba (91)
Antisystem Creative Commons License 2011.12.22 0 0 94

A demokrácia, a demosz kratosza a világon már praktice mindenhol megszünt... mindenhol csak ez a "demokrácia" csúfnévvel manapság illetett elitista-képviseleti-visszahívhatatlan-szabadmandátumos lócitrom van helyette...

ÜdV

Előzmény: sauron (92)
asta Creative Commons License 2011.12.22 0 0 93

Hogy Bajnai honnan szerzett volna pénzt nem tudom. Egy biztos, hogy bizonyos megszorításokra szükség lett volna, de legfőképp egy hatékony átalakításra.

A mostani intézkedések nagyon komolyan értintik a lakosságot, ugyanis ha a bankszektort meggyengítik és  a rossz/dilettáns intézkedések miatt elszáll a forintunk árfolyama, az a devizahiteleseknek drágítja a hiteltörlesztését, drágítja az importot így elszáll az energiahordozók ára ( ki fizeti?), inflálódik a pénzünk (ki fizeti) stbstb. ez mind a lakosságot sújtja, tetejében az egész gazdaságot felborítja .... fizetésképtelenségig is juttathatja, akkor pedig a lakosság elveszti még a megtakarításait is.

Nem veszélytelen üzem ez ... és mind a lakosság nyakába szakad.

Nem értem, hogy nem érted.

Előzmény: Törölt nick (68)
sauron Creative Commons License 2011.12.22 0 0 92

Magyarországon már megszűnt a demokrácia. Csak a fideszes szektatagok vizionálnak itt még demokráciát.

Előzmény: nagyanyo05 (-)
sügérliba Creative Commons License 2011.12.22 0 0 91

Csak sumákolnak, adósságba verik ők is az utódaikat, csak elfelejtik elmondani!

http://www.168ora.hu/buxa/titokban-felvettunk-felmilliard-euronyi-hitelt-augusztusban-83169.html

"Titokban" felvettünk félmilliárd eurónyi hitelt augusztusban

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.22 0 0 90

Nekem ugyan nem mindegy, ellenberger nem bízom a kedvenceidben. Micsinyájak, egyelőre nem tudtak meggyőzni, hogy velük jobb lenne.

Előzmény: sügérliba (85)
asta Creative Commons License 2011.12.22 0 0 89

Bankadó volt, csak nem olyan mértékű, hogy megrengesse a bankszektort. Maradt volna a Manyup, az árfolyam nem szállt volna el, ezért nem kellett volna újra az IMF-hez fordulni, mert voltak tartalékaink a már lehívott, de fel nem használt hitelből

Nem ordították volna köpködve végig fél Európát, nem kokiztak,salleroztak, görgöztek volna teli szájjal, így az ország finanszírozását sokkal olcsóbban tudták megoldani.

Mély szegénységet pedig most sikerült előállítani másfél év alatt a durva és szegényellenes politikával, és ez még csak akezdet ..  jövőre még rosszabb lesz.

Másfél éve pedig megszorítások tömegét alkalmazták már rajtunk és még nincs vége. Ennyi embert nem rugdostak ki a munkahelyéről talán a rendszerváltás óta,  úgy hogy közben a jogaikat is erőteljesen csorbították.

Mindent összevetve, jobban jártunk volna. ..  Ennek az egész borzalomnak egyetlen előnye lehet ... ha  eljutunk a romeltakarító fázisba és sikerült egy bölcsebb kormányra szert tenni, az kénytelen lesz valóban  ésszerűen átalakítani a nagy pénznyelő rendszereket és az emberek nagyobbik és gondolkodó része rá fog jönni, hogy  ahogy a vicc mondja: nem biztos, hogy az az ellenséged, aki leszar.

( tanmese a félig megfagyott kisverébről és az őt leszaró tehénről és a macskáról, amely a feléledt és ugráló kisverebet bekapja)

Előzmény: Törölt nick (63)
on eye picked up lie Creative Commons License 2011.12.22 0 0 86

Igen, akarjuk.

Előzmény: nagyanyo05 (-)
sügérliba Creative Commons License 2011.12.22 0 0 85

Nektek tök mindegy mennyire teszik tajra az országot, csak a fidesz legyen hatalmon.

Ti azt szeretitek, ha atyuska megmondja mit tehettek és mi az ami tilos, jajjde jó is a szabadság!

Lásd É. Korea!

Persze Argentina az egyetlen ország, aki felélte a deviza tartalékát!    Hurrrá!

Tapsoljuk el még azt is!

Tömeges öngyilok! Tegyétek meg!

Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.22 0 0 84

Vazze, úgy én is tudom jól kezelni, ha megdobnak 25 milliárddal, oszt majd az utódom fizeti vissza.

Előzmény: asta (76)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.22 0 0 83

Végül is ez a szép a demokráciában, hogy a nép pontosan azt kapja meg amit választott magának. Megyek is címlapot olvasni.

Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.22 0 0 81

Ezek azok a mondatok, amely után tuti biztosra veszem, hogy tényleg jó csere volt.

Előzmény: asta (79)
sügérliba Creative Commons License 2011.12.22 0 0 80

Ez volt a helycserés orvtámadás!

Sokkal rosszabbul jártunk vele :(((

Előzmény: asta (79)
asta Creative Commons License 2011.12.22 0 0 79

Most, ami helyzetet nézve, a szocikat tized ennyiért zavarták a pchába, azért hogy kapjunk egy mégnagyobb hazugot és egy dilettánst. Jó csere volt .... tényleg jó csere volt.

Előzmény: Törölt nick (59)
narancsköd Creative Commons License 2011.12.22 0 0 78

ha MOST nennek már az is késő de azért csak takarodjanak el a színről!

Előzmény: sügérliba (77)
sügérliba Creative Commons License 2011.12.22 0 0 77

"Takarodjon tolvaj orbán és bandája a picsába? I/N."

IGEN

Előzmény: Csahoss (6)
asta Creative Commons License 2011.12.22 0 0 76

Hogyne  lett volna. Akkor is leminőítettek, a különbség a kezelés módjában van. Ők jól kezelték ezek meg rosszul rosszul kezelik, ilyen egyszerű. A károk pedig beláthatatlanok...

Előzmény: Törölt nick (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!