Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

1044 Creative Commons License 2017.05.06 0 0 636

Sziasztok!
Van egy 93-as 1.9D ZX-em. Elektromos magasság állítós lámpák vannak benne, viszont semmi kábel nem megy a lámpák magasság állítójához és potméter sincs a műszerfalon hozzá. MI kell hozzá, hogy működjön?

klewy Creative Commons License 2017.03.02 0 0 635

Sziasztok

Üzemanyagtartályt keresek Zx 1.4i -hez.
Benzines, 5 ajtós, 1996-os kiadás.

Vettem egy 1994-esből kiszedett tartályt, az nem lett jó.
Különbség: az enyémnek a hátsó ülés alatt jobb oldalon van a kémlelő nyílása, az 1994-esnek középen, ezért nem lehet beépíteni.

email: klewy kukac freemail.hu

Citrolízis Creative Commons License 2017.03.01 0 0 634

Sziasztok!

Kérlek segítsetek! Van egy háromajtós 1,4-es ZX-em amihez két apró alkatrészt keresek égen-földön. A csatolt képen jelölve láthatókat nem tud valaki valahonnan?

Pug 306 GTI Creative Commons License 2016.07.19 0 0 633

Sziasztok! 

Sajnos az év legnagyobb Francia autós találkozóját elmosta az eső így az új időpont a következő: 2016 09 10-11

Gárdony Tó Party rendezvény strand. Gárdony Ibolya utca 2

Várunk mindenkit szeretettel mindegy milyen az autó az egybe gyűltek a lényeg....!!! 

https://www.facebook.com/events/655909344558935/

LUCzI FERencz Creative Commons License 2016.07.11 0 0 632

Üdv nektek! Van 6-7 db különböző állapotú felnim vegyesn BX-hez és ZX-hez. (BX-hez van teljes 4 db.) Van amelyiken még valami rissz-rossz abroncs is leledzik.

Ha kell valakinek, a héten szabadítson meg tőle, mert jövő hét elején kiviszem a MÉH-telepre!

Mindez Debrecenben.

Nem olvasom a fórumokat egy ideje, ha valakinek kell, e-mailben keressen: padisah66@hotmail.com

wolf_ Creative Commons License 2016.07.08 0 0 631

nem szívbajosak :)

de legalább még lehet kapni.

Előzmény: FeZ_ (630)
FeZ_ Creative Commons License 2016.07.05 0 0 630

Most már 10326,- ft.

Előzmény: wolf_ (629)
wolf_ Creative Commons License 2016.07.05 0 0 629

én anno citroen kereskedésben rendeltem ha jól emlékszem 6ezer párszáz ft volt 10-12 éve. Nem volt olcsó az biztos, de gyári beépítő keret volt . A helyére cuppant és kész. És tök jó volt rajta a lehajtható ajtó.

Előzmény: Trungel Richárd (628)
Trungel Richárd Creative Commons License 2016.07.03 0 0 628

Szerinted ezt érdemes lehet megvenni? Bár megrendelem, aztán csak jó lesz.. :)

Előzmény: wolf_ (627)
wolf_ Creative Commons License 2016.07.02 0 0 627

hát én speciel citroen kereskedésben vettem. Elég spéci volt, lehajtható előlappal.

http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-ZX-BERLINGO-RADIO-CD-FITTING-KIT-FASCIA-PANEL-/250442407239

ilyen volt

Előzmény: Trungel Richárd (626)
Trungel Richárd Creative Commons License 2016.06.29 0 0 626

Köszönöm szépen, gondolom olyan beépítő keretet bármilyen autóhifi-s boltban belehet szerezni. 

Előzmény: wolf_ (625)
wolf_ Creative Commons License 2016.06.28 0 0 625

Kell hozzá egy beépítő keret, és már mehet is bele az 1 DIn-es fejegység.

Előzmény: Trungel Richárd (624)
Trungel Richárd Creative Commons License 2016.06.28 0 0 624

Sziasztok!

A képen látható gyári rádiómat szeretném 1 din-es Pioneer fejegységre cserélni. Esetleg valaki nem tudja innen, vagy talán ő is cserélte már ki, hogy meglehet-e oldani, vagy csak 2din-es fejegységre lehet kicserélni? Ha esetleg kilehet 1 din-esre cserélni, akkor mit kell hozzá venni? Köszönöm a segítséget.  

hegyi 610 Creative Commons License 2016.06.07 0 0 623

Sziasztok citroen zx reflex 1.4i hez keresek motor kábelköteget léci ha tudtok segitsetek köszönöm 

Driver42 Creative Commons License 2016.06.01 0 0 622

Sziasztok! Akad valakinél elfekvőben ZX első hamutartó? Az enyémből hiányzik. +Szép, jó állapotú kormányra is vevő lennék, a régifajtára.

FeZ_ Creative Commons License 2016.05.14 0 0 621

Nem, van amelyiken ilyen.

Én csináltam ennek a helyére műanyagból egy pollenszűrő tartót, csak a műanyag esőtakarón is meg kell oldani, hogy a víz ne folyjon rá.

Előzmény: Trungel Richárd (620)
Trungel Richárd Creative Commons License 2016.05.14 0 0 620

Részletesebben átolvastam a válaszod, és gondolkoztam rajta.. nekem hiányzik szerintem az a fémháló.. Csatolok képet, hogy nekem hogy néz ki a jobb oldala.

Előzmény: Trungel Richárd (619)
Trungel Richárd Creative Commons License 2016.05.14 0 0 619

Köszönöm a válaszod, azt megtaláltam már, csak szerintem azon nagyon sok kosz bejut a levegővel együtt.. De akkor ez ilyen. :)

Előzmény: FeZ_ (618)
FeZ_ Creative Commons License 2016.05.14 0 0 618

Elvileg (és 99%, hogy gyakorlatilag is) nincsen. Egy fém hálónak kell lennie az esőcsatornát takaró fekete műanyag alatt jobb oldalon.

Előzmény: Trungel Richárd (617)
Trungel Richárd Creative Commons License 2016.05.13 0 0 617

Sziasztok!
95-ös 1.4-es klíma nélküli ZXben van pollenszűrő, vagy bármilyen szűrő aminek a levegőt meg kellene szűrnie? Az a problémám hogy a levegő beömlő nyílásokon kisebb falevél darabok is bejutnak az utastérbe a levegővel együtt, és szerintem ennek gyárilag nem ilyennek kéne lennie, bár lehet én gondolom rosszul.. Ha esetleg van benne, és tudja valaki, hogy hol találom, annak nagyon megköszönném a segítséget. 
Köszönöm. 

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.23 0 0 616

Előzmény: Törölt nick (615)
Törölt nick Creative Commons License 2016.04.23 0 0 615

Üdv Urak!

A kép szerinti alkatrészre lenne szükségem!

Ez a beszívott levegő hőmérője, a befecskendező szelep csatlakozzójával!

Ha van valakinek bontve, akkor vevő lennék rá!

Köszi!

Trungel Richárd Creative Commons License 2016.04.20 0 0 614

Szia!

Köszönöm a válaszod, de az autó már festőnél van, úgyhogy marad a króm díszcsík. Ragasztást meg valahogy csak sikerül majd megoldani.

Előzmény: FeZ_ (613)
FeZ_ Creative Commons License 2016.04.19 0 0 613

Szia !

Nekem van egy hátsó lökösbe való piros gyári új díszcsíkom, amiből szállításnál letörtek a végéből. Viszont teljes hosszúságú eredetileg, az elsőben meg két rövidebb darab van, lehet, hogy a törött hátsóból kihozható lenne a két rövid első. Az átfestés meg kisebb probléma. 

Ezen kívül csak a Homasita a másik ötletem. Ott kapható többféle öntapadós csík, igaz a ragasztásán még kicsit javítani kellhet.

Előzmény: Trungel Richárd (612)
Trungel Richárd Creative Commons License 2016.04.13 0 0 612

Sziasztok!
Van nekem egy ZX-em amit 95-ben gyártottak 1.4-es motorral, és 3ajtóval. Éppen most folyik a felújítása, de van egy olyan problémám vele, hogy a lökhárítóban gyárilag lenne díszcsík, de nekem sajnos valamiért ez hiányzik belőle. Ötletem sincs hogy mivel lehetne helyettesíteni, vagy pótolni, ezért arra lennék kíváncsi hogy hátha találkozott már innen valaki ezzel a problémával, és ha sikerült megoldania akkor szívesen meghallgatnám hogy hogyan. 
Előre is köszönöm a segítségeteket!  

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.31 0 0 611

Üdvözletem!

Pár hétig olyan hibája volt az 1.4i-mnek, hogy 10-14l fogyasztás mellett alig akart menni és indulni.

Indításkor mintha csak 2 henger ment volna.

A gyertyáim kormosak voltak, menet közben időnként teljesen váratlanul megtorpant, pillanatokra a motor le is állt.

Szétszedtem a befecskendező szerelvényt, a nyomás szabályozót megtisztítottam, az összes kontaktot ellenőriztem.

Vákuum csöveket is a helyére tettem.

A helyzet javult, most barnás a gyertya, megyeget is, húz rendesen. Fogyasztása is csökkent, még nem tudom mennyire.

De üzem meleg motornál magas az alapjáratom (1200-1300 r/min).

Erre vannak tippjeim, de a leg logikusabb, hogy a beszívott levegő hőmérséklet érzékelője "téved".

Jól gondolom? Úgy néz ki, hogy a L-szonda jó, gyújtás rendben, gyertyák újak...

Viszont a régi hibája megmaradt:

Hidegen jól indul, húz, üzem meleg motorig minden oké.

Ha megéllok 10-15-20 percre, a motor visszahül, ilyenkor kezdi a hüyleséget.

Alapjárat van, de nagyon alacsony, gázadásra rögtön leáll.

Ha mélyen betolom a pedált, akkor ugye ugrik, felpörög, de ha kicsit visszaveszem, akkor megint leáll.

Ez tart az újbóli felmelegedésig. Onnan a hiba megszűnik.

A motorvezérlőm a rettegett 3.0-ás...

2 tippem van: a folytószelep helyzetérzékelő, és a befecs. szelep.

Gázpedál-poti nincs, új horror árban minden mással együtt ami nem kell, használt van, de az kb. ugyan ennyire lehet kopott.

Van alakinek tapasztalata a poti kínai verziójával? Okozhatja ez a problémát?

Válaszokat, tippeket előre is köszi!

FeZ_ Creative Commons License 2016.03.31 0 0 610

A vezető lába felett, bent a műszerfal alatt van a relétartó rész, elvileg ott kéne lennie, de természetesen ez nem 100%, mert csak emlékezetből mondom. Ha nem találod, majd megnézem doksiban, csak most nincsen kéznél.

Különben egy ilyen lépcsős relé szokott lenni, de lehet szürke színben is.

Előzmény: Kevély Zsolt (609)
Kevély Zsolt Creative Commons License 2016.03.31 0 0 609

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni 1.9 td avantage zx van ,első ablak törlő lapát idő kapcsoló relét szeretném meg tudni hogy hol található meg, mert mert folyamatos állásban jól üzemel de a szakaszos üzem nem működik a relé miatt amit nem tudok hogy hol találok. Kérem aki tud segíteni írjon Köszönöm! 

Zsolti Homályos Creative Commons License 2016.02.21 0 0 608

hello lenne egy kérdésem és kérésem segicsen aki tud zx hez szép tuning fényszórót hol lehet venni ? mert én magyarba nem talátam de az lehetséges h másik auto lámpája jo hozzá mert van olyan ami nagyon hasonlit hozzá. köszönöm elöre az ötleteket :) 

Zoltán Kondacs Creative Commons License 2016.02.20 0 0 607

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!