Sziasztok! Van egy 93-as 1.9D ZX-em. Elektromos magasság állítós lámpák vannak benne, viszont semmi kábel nem megy a lámpák magasság állítójához és potméter sincs a műszerfalon hozzá. MI kell hozzá, hogy működjön?
Vettem egy 1994-esből kiszedett tartályt, az nem lett jó. Különbség: az enyémnek a hátsó ülés alatt jobb oldalon van a kémlelő nyílása, az 1994-esnek középen, ezért nem lehet beépíteni.
Kérlek segítsetek! Van egy háromajtós 1,4-es ZX-em amihez két apró alkatrészt keresek égen-földön. A csatolt képen jelölve láthatókat nem tud valaki valahonnan?
Üdv nektek! Van 6-7 db különböző állapotú felnim vegyesn BX-hez és ZX-hez. (BX-hez van teljes 4 db.) Van amelyiken még valami rissz-rossz abroncs is leledzik.
Ha kell valakinek, a héten szabadítson meg tőle, mert jövő hét elején kiviszem a MÉH-telepre!
Mindez Debrecenben.
Nem olvasom a fórumokat egy ideje, ha valakinek kell, e-mailben keressen: padisah66@hotmail.com
én anno citroen kereskedésben rendeltem ha jól emlékszem 6ezer párszáz ft volt 10-12 éve. Nem volt olcsó az biztos, de gyári beépítő keret volt . A helyére cuppant és kész. És tök jó volt rajta a lehajtható ajtó.
A képen látható gyári rádiómat szeretném 1 din-es Pioneer fejegységre cserélni. Esetleg valaki nem tudja innen, vagy talán ő is cserélte már ki, hogy meglehet-e oldani, vagy csak 2din-es fejegységre lehet kicserélni? Ha esetleg kilehet 1 din-esre cserélni, akkor mit kell hozzá venni? Köszönöm a segítséget.
Részletesebben átolvastam a válaszod, és gondolkoztam rajta.. nekem hiányzik szerintem az a fémháló.. Csatolok képet, hogy nekem hogy néz ki a jobb oldala.
Sziasztok! 95-ös 1.4-es klíma nélküli ZXben van pollenszűrő, vagy bármilyen szűrő aminek a levegőt meg kellene szűrnie? Az a problémám hogy a levegő beömlő nyílásokon kisebb falevél darabok is bejutnak az utastérbe a levegővel együtt, és szerintem ennek gyárilag nem ilyennek kéne lennie, bár lehet én gondolom rosszul.. Ha esetleg van benne, és tudja valaki, hogy hol találom, annak nagyon megköszönném a segítséget. Köszönöm.
Nekem van egy hátsó lökösbe való piros gyári új díszcsíkom, amiből szállításnál letörtek a végéből. Viszont teljes hosszúságú eredetileg, az elsőben meg két rövidebb darab van, lehet, hogy a törött hátsóból kihozható lenne a két rövid első. Az átfestés meg kisebb probléma.
Ezen kívül csak a Homasita a másik ötletem. Ott kapható többféle öntapadós csík, igaz a ragasztásán még kicsit javítani kellhet.
Sziasztok! Van nekem egy ZX-em amit 95-ben gyártottak 1.4-es motorral, és 3ajtóval. Éppen most folyik a felújítása, de van egy olyan problémám vele, hogy a lökhárítóban gyárilag lenne díszcsík, de nekem sajnos valamiért ez hiányzik belőle. Ötletem sincs hogy mivel lehetne helyettesíteni, vagy pótolni, ezért arra lennék kíváncsi hogy hátha találkozott már innen valaki ezzel a problémával, és ha sikerült megoldania akkor szívesen meghallgatnám hogy hogyan. Előre is köszönöm a segítségeteket!
A vezető lába felett, bent a műszerfal alatt van a relétartó rész, elvileg ott kéne lennie, de természetesen ez nem 100%, mert csak emlékezetből mondom. Ha nem találod, majd megnézem doksiban, csak most nincsen kéznél.
Különben egy ilyen lépcsős relé szokott lenni, de lehet szürke színben is.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni 1.9 td avantage zx van ,első ablak törlő lapát idő kapcsoló relét szeretném meg tudni hogy hol található meg, mert mert folyamatos állásban jól üzemel de a szakaszos üzem nem működik a relé miatt amit nem tudok hogy hol találok. Kérem aki tud segíteni írjon Köszönöm!
hello lenne egy kérdésem és kérésem segicsen aki tud zx hez szép tuning fényszórót hol lehet venni ? mert én magyarba nem talátam de az lehetséges h másik auto lámpája jo hozzá mert van olyan ami nagyon hasonlit hozzá. köszönöm elöre az ötleteket :)