Már elmondták többször is. A dili lett az emésztőgödör. Amikor új vendégeket hivsz a házadba, azoknak is a nappalit, vagy a borospincét mutatod meg először, nem az emésztőgödröt. Pont a keresők miatt van igy. :)
Bár nem értek a focihoz, a nyomkövetéshez, de valamiért azt gondolom, attól fo... , félnek, valaki/mi azért is perelheti őket, hogy milyen linket ácsolt be valamely nick.
Mondjuk, "gyáva népnek..." ámdeviszontsőt presztízse se sok marad, de legalább tán állása és/vagy pénze egen.
Egyetlen egy, ámde nyilvánvaló és egyértelmű hazugsággal vágtátok el magatokat nálam, végleg. Előtte is sejtettem, hogy hantázás megy, de nem volt bizonyítható, nem volt egyértelmű. Még annyit megtettem, hogy a szemedbe nézve is feltettem a kérdést, mert szerettem volna látni, hogy az milyen olyankor. Pont ugyanolyan, mint máskor. Ezt fontos volt tudnom :)
Sok évvel ezelőtt volt, az éjszaka közepén segítségért kiabáltam, Wágner ott volt és segített. Ennél több kapcsolatom egyik modival sincs, nem szoktam olyat elkövetni, hogy észrevegyenek. Olvasóként viszont nagyon sajnálom, aggaszt, hogy személyével oda a "Nyírő-féle" szemléletmód, hogy igazából ezt a fajta hozzáállást kellett kinyírni. Pedig, szerintem, egyedülálló képesség kell így kezelni az adódó helyzeteket.
Mivel nem sok igazsága vagyon. Volt itt 2002-től pár év, ami alatt ámokfutást rendeztek egyesek és kivéreztették a fórumot emberileg a politika kétes felsőbb ügyét szolgálva, most pedig már nincs mit tenni. Ez van, a négyszámjegyű nicket meg nem írom le, mert még azt is törli egy idetévedő, ezért meg nem kár, a nick már nem olyan, mint egy klasszikus borotvapenge, hanem csak egyszerhasználatos, eldobható, fogyasztói cucc. Ma még itt írsz, este pedig már a devnullban vagy.