Látodlátod, te vagy itt a legnagyobb bizonyíték arra, hogy változnak az idők, korok és vele együtt változnia kéne az embereknek is és nem kénekorokat, rendszereket egymáshoz hasonlítgatni..... az akkor volt,mameg ma van ! József Attila még úgy tudta, de te már elméletileg okosabb vagy, vagy csak ebben a korban élsz (?) ez már önmagában okosabbá teszi az embert mint azt aki 100 éve alkotott. Szóval mint mondtam, ki kénebújni néha a könyvek meg az internet mögülés körbenézni és akkor nem lennének ilyen Dániel Péter félék sem !
Nem én mondtam, hogy Horthy mentette meg a pesti zsidóságot, hanme a (szél)jobbosok. Horthy közigazgatása és csendőrsége világrekodr alatt vagonírozott be majd' félmillió embert (egyesek szerént makit), a németek nem tudtak volna mit csinálni, nem volt hozzá emberük...
Kozod annyi van, hogy a Kepiro, meg a Csatary topikban sem lattam, hogy elsutotted volna ezt az epuletes szolast. Itt viszont fontosnak erezted valamiert. Hat nem erdekes?
Z. Kepiroval is bebizonyitotta, hogy nemhogy seggel megy a jovobe, hanem egyenesen az arcabol csinalt segget.
Te meg tapsikolsz hozza, mert o csinalta.
Lassan ideje tukorbe nezned, nincs-e valami valtozas nalad is, ha mar igy legazemberezel egy birosag altal felmentett, gyakorlatilag Z. altal halalba kergetett embert.
Az úgy történt, hogy regisztrálni akartam. Jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat, de már mindegyik foglalt volt. Ekkor jött a nagy ötlet, véletlenül ott hevert egy könyv, valami József Attila vagy Pista már nem emlékszem, felütöttem és ráböktem egy helyre ez volt oda írva. Valahogy így….
Az igazat megvallva olvastam a Winetouról is, na meg az elfújta a széltet is. Az utóbbit többször is. Hidd el teljesen tájékozott vagyok, az amerikaiak szégyenérzetéről.
De rossz példát mondtam,mert ottaz indiánok voltak többségben, számos példa van a történelemben arra hogykissebbségi csoportokat sanyargattak népek azokkal senkinem foglalkozik.
Most ezt nem kell úgy venni hogy kibeszélekbárkit is a háta mögött, az zrika az megy, de ehzt az életben, nem a sz.gépmögött, senki nem veszi antiszemitázásnak, csak poénnak.
De öreg legényke lehetsz :) Mondjuk kimondtad a frankót (19)50-es években... ma már 2012-t írunk,és én csak kastélylakókat ismerek személyesen :) Biztos az én hibám is:)