Keresés

Részletes keresés

tomeeeee Creative Commons License 2012.01.31 0 0 37

Sziasztok, tegnap vettem egy sony ericsson xperia mini pro-t. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám eltüntetni a képernyőn látható különféle kis fülecskét, pl. alap helyzetben a google böngésző ablakot. Beilletszte 2 képet is, hogy érthetőbb legyen :D

0726 Creative Commons License 2012.01.20 0 0 36

Eladó egy használt,kártyafüggetlen ,fekete színű Sony Ericson W810i. A telcsihez adok egy hozzáillő headsetet+ 512 MB memória kártyát + töltőt+ autós töltőt+ USB kábel. Csere nem érdekel.Csak kp-ért eladó

Érdeklődni a0326@citromail.huÁra:10000 ft.

suno5 Creative Commons License 2012.01.20 0 0 35

Hello,

Én egy olyat szeretnék kérdezni hogy van Egy Xpereia Mini st15i mobilom és ha bekapcsolom a GPS-t akkor az ingyenes-e? Mert leszedtem az Igo-t és nem tudom hogyha használom akkor az ingyenes-e. Mert mikor bekapcsolom írja hogy költségek merülhetnek fel.

A válaszokat előre is köszi

szöllősi.gábor Creative Commons License 2012.01.16 0 0 34

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogyan tudom böngészni a telefonon az Xubuntu alatt megosztott mappát?

Windows alatt gond nélkül tudok tallózni, de Linux alatt nem jöttem rá.

Tud valaki ebben segíteni?

üdv

Gábor

siemmmmm Creative Commons License 2011.12.29 0 0 33

Sziasztok nekem  az lenne a problémám hogy amikor a zene lejátszóban hallgatok zenét teljesen betorzúl a szám a basszus recseg  meg  fura a hangzása . nem állítottam semmi eqkvalizert meg semmi hangzást .Kipróbáltam  több zene lejátszót de egyiksem oldotta meg teljesen a problémát,de viszon ha  youtuben hallgatok zenét semmi baj nincs  a basszussal meg a hangzással . Ha valakinek volt hasonló  gondja és talált rá megoldást az létszi  írjon .. :) KÖSZÖNÖM :)

cole91 Creative Commons License 2011.12.18 0 0 32

Értem. köszi a segítséget akkor úgynéz ki hogy megrendelem

Laci6802 Creative Commons License 2011.12.18 0 0 31
Szinte sejtettem:) nekem is ez van,és ennél a csomagnál alapban nem írja ki számot vagy nevet ha téged hívnak ,még akkor sem ha benne van a telefonban a név. Vagy megrendeled a hívószám kijelzést 200 ft/hó vagy váltasz tarifacsomagot.
Előzmény: cole91 (30)
cole91 Creative Commons License 2011.12.18 0 0 30

T-mobil és Eco díjcsomag

Laci6802 Creative Commons License 2011.12.17 0 0 29
Melyik szolgáltatót használod,és milyen előfizetéssel?
Előzmény: cole91 (28)
cole91 Creative Commons License 2011.12.17 0 0 28

Helósztok! nekem is xperia minim van  és az lenne a gondom, hogy amikor hívnak, ismeretlenként jelez mindenkit. Már álígattam rajta mindent, de sehogy sem akar sikerülni. Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv:Ádám

hux80 Creative Commons License 2011.12.14 0 0 27

Sziasztok. Mi is vettünk a páromnak egy ilyen készüléket. Sajnos eddig nem túl jók a tapasztalatok, persze szerintem ez egyedi probléma és nem általánosítanék, mert nekem is nagyon tetszik a készülék. November 28-án vettük használatba és 2 nap használat után elromlott a kamerája. Bekapcsolás után csak halk kattogó hangot lehetett hallani a lencse felől, majd kiírta, hogy a program nem indul és bezáródik. Elvittük szervízbe, ott volt 8 napig, visszakaptuk, majd a kamera második bekapcsolására megint előjött ugyan ez a hiba, úgyhogy most megint szervízben van. Ettől függetlenül szerintem egy jó készülék, mert azért a hétvégén volt szerencsénk használni.

Lenne egy kérdésem is. Töltöttem rá "apk" kiterjesztésű fájlokat, ami ugye az androidos programok telepítőfájlja, de sajnos nem ismerte fel a készülék, és nem is látszott h feltöltöttem volna rá. Más androidoson ez simán működött. kell hozzá vmi progi, vagy ez is egyedi hiba lehet?

tomika9988 Creative Commons License 2011.12.01 0 0 26
Hellosztok ipadra talaltam songify programot es olvastam hogy X10 mini prora is van de en sehol nem talaltam akinek van vagy tud rola pl honan lehet letolteni az kerem irjon eloreis thx bocs az irasert telon vok:D
Alfika Creative Commons License 2011.11.30 0 0 24

Nem ismerem a konkrét telót (illetve régen volt a kezemben :))), de ne akarj rögtön beállítani semmit. Wifi bekapcsol, hálózatkeresés, csatlakozás, jelszó beírás...

Elvileg így kellene működjön...

Előzmény: Komisz21 (22)
zsola84 Creative Commons License 2011.11.30 0 0 23

Tegnap óta nekem is bírtokomban van egy Mini :) Őszintén szólva tetszik (pont a még használható méret), N97miniről váltottam. Az jobb képeket készített, viszont ez minden másban jobb, stabilabb, gyorsabb! Az android többek által emlegetett nehézkes és nehezen megszokható használatát kb. 1-2óra nyomkodás után megszoktam, logikus - egyszerű :) Symbian után felüdülés :)

Egyetlen dolog nem akar összejönni rajta, mégpedig az Android Market-ra csatlakozás. Beírom a gmailes azonosítóm és jelszavam, erre dob egy "nem lehet megbízható adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel" hibaüzenetet. Már próbáltam mobilnettel, wifivel, mindig ezt dobja ki.

Van valami ötletetek? Előre is köszi!

Üdv.

Komisz21 Creative Commons License 2011.11.29 0 0 22
Van jelszó és felhnév is. csak a beállításokat nemtom hogy kellene.
Előzmény: Alfika (21)
Alfika Creative Commons License 2011.11.29 0 0 21

Első körben szerezz hozzá jelszót, mert ez a hálózat jelszóval védett!

Előzmény: Komisz21 (20)
Komisz21 Creative Commons License 2011.11.28 0 0 20

Sziasztok

Ehhez a wifi hálózathoz szeretnék egyetemen csatlakozni, de nemigazán tudom pontosan mit hova kellene írnom.

-SSID: szewlan

-802.11x, PEAP-MSCHAPv2 authentikáció

-WPA/TKIP titkosítás

Valaki esetleg tudna segíteni mit hova írjak?

hefi Creative Commons License 2011.11.28 0 0 19

Sziasztok!

Vettem egy Sony Ericsson Xperia minit és az a gondom vele, hogy ha görgetni szeretnék pl. telefonkönyvben, és a bal hüvelykujjamal görgetek egyet, akkor kilép a telefonkönyvből.

Gyakran, ha Operában a felső sorban levő URL beviteli sávba bökök, akkor is kilép az Operából.

Borzasztóan idegesítő ez :(

Nem tudja valaki mi lehet a gond?

PRAETORIANUS Creative Commons License 2011.10.13 0 0 16

Viszont az akksija gyenge...

Előzmény: hanna85 (11)
PRAETORIANUS Creative Commons License 2011.10.13 0 0 15

Van fehér is, és a feketéhez adnak alapban egy pink hátlapot is. Esti buliképet még nem csináltam, de szvsz elég jók a képei.

PRAETORIANUS Creative Commons License 2011.10.13 0 0 14

Van fehér is, és a feketéhez adnak alapban egy pink hátlapot is. Esti buliképet még nem csináltam, de szvsz elég jók a képei.

PRAETORIANUS Creative Commons License 2011.10.13 0 0 12

Bakker! A menüben ott van magyarul egy támogat nevű fogaskerék ikon, ami alatt rejtőzik a szintén magyar nyelvű használati utasítás, de a magatok fajtának van még videós használati is, igaz, az 3G-ről megy.

Nem tudtok kilépni a repülős módból? Bal alsó sarok: vissza nyíl, és már alapképernyőn is vagy. Ne azt írd, hogy fos, hanem hogy sajnos analfabéták vagytok hozzá.

Előzmény: Kiswombat (6)
PRAETORIANUS Creative Commons License 2011.10.13 0 0 12

Bakker! A menüben ott van magyarul egy támogat nevű fogaskerék ikon, ami alatt rejtőzik a szintén magyar nyelvű használati utasítás, de a magatok fajtának van még videós használati is, igaz, az 3G-ről megy.

Nem tudtok kilépni a repülős módból? Bal alsó sarok: vissza nyíl, és már alapképernyőn is vagy. Ne azt írd, hogy fos, hanem hogy sajnos analfabéták vagytok hozzá.

hanna85 Creative Commons License 2011.10.13 0 0 11

:D Szegény telefonod, biztos csónaknak nézte a barátod vagy halnak :P

Akkor, ha új telefont szeretnék venni, akkor szerinted ez jó? Mert nekem nagyon tetszik, hogy olyan jó kicsi, tök aranyos, mintha egy baba-telefon lenne :D Meg az én kezemben elég furcsán állna valami olyan, amivel fél Európát be lehetne fedni eső ellen :) Más színekben lehet kapni, mondjuk a fehér vagy a piros lenne a legjobb, hogy mégis kicsit különbözzön a megszokott fekete külsőtől?

Meg még arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire jó fényképeket lehet vele csinálni? Van rajta elég jó vaku, hogy mondjuk este buliban is lehessen használni rendesen? Nekem mondjuk telefonálás mellett főleg erre kéne meg facebookra, és akkor nem kéne mindig problémázni, hogy vigyek-e fényképezőt magammal rendeset vagy ne... Csinál olyan jót?

Előzmény: i love metric (10)
i love metric Creative Commons License 2011.10.13 0 0 10

Teljesen vállalható mérete van. Szerintem ez már egy lélektani alsó határ. Az elődmodell pont leveri a lécet, de ennek már olyan kellemes mérete van. Nincs bajom a tepsikkel sem, csak éppen nem férnek el kényelmesen a zsebemben. De a 3"-es kijelző pont megüt egy olyan szintet, hogy kényelmes rajta gépelni és a tartalmakat is már egy elegendő méretű kijelzőn olvashatod (főleg egy "butatelefonhoz" képest).

Na meg ha egy kis játékra, zenehallgatásra és hasonlóhoz van kedvem akkor ez is korrekt. Mondjuk ezt most csak kölcsönbe kaptam, mert egy kedves barátomnak sikerült megúsztatnia a másik telefonom és amíg nem lesz új addig odaadta az övét, mert tudja, hogy nekem a munkához kell egy okostelefon. Szóval amíg nem kap fizut és vesz nekem egy másikat, addig ezt használom. Hozzáteszem megelégedéssel! :)

Előzmény: zoldbeka55 (9)
zoldbeka55 Creative Commons License 2011.10.06 0 0 9

Elhiszem, hogy neked ez volt a tapasztalatod. Gondolom, ha kapnál egy Ferrarit, arra is azt mondanád, hogy fos, mert nehezebb tolni, mint egy talicskát. Az android semmivel sem bonyolultabb, mint bármelyik butatelefon, sőt, akár butatelefonként is lehet használni, csak akkor nyilván minek... Az érintőkijelző használatát meg a tíz éves fiam kb 5 perc alatt megtanulta... Erről ennyit, most már megyek ON-ba.

Nekem húgom kapott egy Minit nemrég a szülinapjára, és imádja nagyon, folyton kameráz vele, mondjuk én utálom, ha kameráznak, úgyhogy ebből van is némi konfliktus, de szerencsére nem együtt lakunk már :D Azt amúgy el kell ismerni, hogy meglepően jó felvételeket csinál, nem hittem volna, hogy egy ilyen kis izé ilyeneket tud. A mérete az nekem is ijesztő elsőre, mert nem gondolnám, hogy tudok rajta gépelni, de elég jó kapacitív kijelzője van, úgyhogy még én is lazán megírtam rajta egy mailt. Kb ennyit tudok így hirtelen hozzáfűzni. De ha valaki kíváncsi, kérdezzetek, mert tapiztam én is elég sokat :D

i love metric Creative Commons License 2011.10.06 0 0 8

Számítógépet használsz, jó eséllyel Windows, Linux vagy OSX operációs rendszerrel. Ezek mindegyike tiszer bonyolultabb és összetettebb, mint az Android mégis elboldogulsz vele legalább felhasználói szinten. Ez nem az affinitás, hanem a rugalmasság hiánya. Ezen a rendszeren egy-két dolog egész egyszerűen máshogy működik, mint egy asztali rendszeren.

Ha nem kaptál megfelelően kielégítő kézikönyvet akkor reklamálj a kereskedőnél, ugyanis hivatalos SonyEricsson csomagolásban egy olyan kézikönyv van, mely elmagyaráz mindent az Android kezeléséről, persze sok félhivatalos kereskedő ezt kispórolja, mert a szürke import példányhoz semmi sincs és nyomtat magának egy kivonatot amin a taralom negyede sem szerepel. Persze kell egy kis józan paraszti ész és intuíció is amivel a fél információkat kiegészíted, mert a teljes kézikönyv sem ír le teljesen logikusan magától értetődő dolgokat.

Belépés repülő módba #1:

Kikapcsológomb hosszas nyomvatartása, majd az ott előjövő ablakban ráböksz a Repülő módra. Ha nincs leírva a kilépés módja, akkor nem az az első, hogy rábökök mégegyszer?

Kiegészítésként, Belépés repülő módba #2:
Kirakod a widgetet valamelyik tetszőleges képernyőre amin a módválasztó gomb van. Innentől már tényleg csak egy "billenőkapcsoló" egyszerűségével tudsz váltani. És hogyan teszel ki egy Widgetet? Benne van a kézikönyvben.

Édesanyád is gondolom csak annyit tanított az evőkanál használatáról, hogy miként tedd kultúráltan a szádba a levest. Meg kellett mutatnia azt is, hogy miként vedd ki a szádból? Azzal is fél órát szenvedtél, hogy kitaláld miként talál ki a kanál? :D

Rugalmasság kell ahhoz, hogy az ember tanuljon. Ez bármilyen tanulási folyamatra igaz. Ha minden szar ami eltér a megszokottól akkor mégis hogyan halad előre a világ? Mennyivel bonyolultabb egy autót vezetni és üzemeltetni, mint egy lovas szekeret? Akkor most az autó egy elbénázott f0s találmány?

napalm. Creative Commons License 2011.09.27 0 0 7

köszi, én motorola defyt használok, de az asszony legnagyobb megelégedéssel használja a minijét;)

viszont a tapiképernyőt valóban szokni kell, gondolok itt a koppintás (mert így hívják) gyorsaságára, erősségére, hosszúságára.

elnézést, az túlzás hogy fos, mert én a régebbi készülékeket fosozhatnám le faékségük miatt.

de nem teszem, mert annak idején azok is nagyon jók voltak, de ha szeretnéd, ha nem, úgy is az ilyen készülékek felé tendál a világ, úgyhogy jobban jársz ha betárolsz pár raklap régebbi modellt;)

voltszerencsém;)

affinitás hiánya : repülő módból úgy tudsz kilépni hogy még1x megnyomod a "repülőgép" ikont.

meglepő?;)

nincs ezzel baj, de ettől még nem fos;)

Kiswombat Creative Commons License 2011.09.27 0 0 6

ha van egy kis affinitásod a számítástechnikához

nekem nincs, ezért nem is használok ilyet

minden adja magát (menü, beállítások).

Lehet. De az nem adja magát, hogy megnyomod (vagy érinted) a gombot--semmi. Megnyomod még egyszer--hirtelen reagál mindkét bevitelre, és már el is kalauzolt a Menü legeldugottabb pontjára, ahonnan aztán vissza se tudsz mászni.

Megnéztem a linkelt leírást. Csak egy példa: benne van, hogyan léphetsz be a repülőmódba; de hogy hogyan lehet kilépni belőle, arról mukk sincs.

Egyébként ez a topik az Xperiával kapcsolatos tapasztalotok miatt nyílt: hát nálunk ez volt a tapasztalat, hogy a kütyü egy fos.

Ha neked bejön, használd egészséggel, nincs nekem ezzel bajom :-)

Előzmény: napalm. (5)
napalm. Creative Commons License 2011.09.27 0 0 5

őszinte leszek.

ha van egy kis affinitásod a számítástechnikához, akkor olyan egyszerű rendszer az android mint a faék.

minden adja magát (menü, beállítások).

nem is tudom mi a bonyolult rajta.

milyen leírásra gondolsz?

a sony ericsson adott hozzá leírást, mondjuk nem nagyon nézegettem.

de segítek:

http://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/101/624/1/1312382211/ST15i__UG_HU_1252-0163_1.pdf

mondandód harmadik részével meg egyet kell hogy értsek.

nálam a kihordási idő általában 2 év;)

Előzmény: Kiswombat (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!