Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal így elrontani egy országot, igazi diktátori teljesítmény.
Hát gondolom a többi is olyan volt, mint azok, de az is lehet, hogy a krémjét küldték, hisz nem sokkal előtte az informatika még imperialista áltudománynak számított és csak nem küldtek holmi megbízhatatlan elemeket a nagyon gyanús MIDIBOL ismeretek megszerzésére.
"Már ha neked egy kutatóintézeti munka kiválasztottságot jelent....."
Kutatóintézete válogatja.
A Központi Fizikai Kutató Intézetbe magasan képzett fizikusokat, matematikusokat és ilyeneket alkalmaztak (megjegyzem a kapun belülre ott se mehetett akárki)
Az az MSZMP KB kutatóintézetébe meg hát - hogy is mondjam csak - magasan képzett belülről bomlasztókat ugyebár. Jobb pénzért, mint a KFKI-ban.
Az AB 90-ben eltörölte. Folyamatos jogutógjav c1 népírtó, államcődüt okozó bandának. 2002-10 - volt legaklább annyi öngyilkos, mintha tudott volna akasztatni. De volt rendőrterror. Betiltani!!! Megyót nés Qrcsányt és bűntársait Vácra + teljes vagyonelékobzást. Lendvai, Kuncze, 15-20 év, és 20-40 millió kwlkobzás alá eső közhasznú bírság. Az mnállat npénzügyőreik szintúgy. Amennyiben ez nem következik be, akármennyire gyűlölöm a sovinizmizmust, a kriptonyilasságot, a rasstizmust és vaz nantiszemitizmust, a Jobbikra fogok szavaztni. Szerintem nem én vagyok az 1etlen, tehát ÉSZRE FIJÚGG!!
Az MSZP-s Mécs Imre azt nevezte problémának, hogy az élettársi kapcsolathoz a közvélemény egyértelműen valamilyen szexuális irányultságot fog társítani. Ez szerinte alkotmányellenes. Hangsúlyozta: meg kellene fosztani szexuális jellegétől az élettársi kapcsolatot.
Anyagi szükség. 30 évvel fiat6alabb feleségtől vagy 2 gyerek és taírtásdíhjkötelezettségek. Pszichológiailaíg megérthető, de annak a pártnak a frakciójához csastlakozott, ami vagy 5x vitte le akasztásra vés x évig tartotta fegyházban. Nekem is kell a pépnz, de bizonyos szint alaatt szembeköpném magam.