Köszi, sikerült is letöltenem, telepítenem is de térképet nem találtam hozzá :/ nem tudok így útvonalat tervezni.Össze kell kapcsolnia GPS-el? és úgy annak a térképét használja, vagy van más módja letölteni európa térképet akár hozzá?
Sziasztok Tudtok segíteni, hogy létezik olyan program amivel megtudom tervezni PC-n akár google mapsbe az útvonalat és áttölteni GPS-re, és működik is :) Garmin Zumo 550-ről lenne szó. Előre is köszi
Ugyan a kérdésedhez nem tudok érdemben hozzászólni :(, viszont érdekelne, hogy honnan lehet Garminra Duna (illetve egyéb más vízi-) térképet beszerezni.
Sziasztok! A Garmin szegmensekkel kapcsolatban lenne kérdésem. Adott egy szegmens amin egy edzés során 10-szer végig futok. Az óra mindannyiszor jelzi a teljesítést és az eredményt. Szinkronizáláskor azonban nem kerül feltöltésre és a szegmens teljesítési statisztikában nem szerepelnek az eredmények. Fenix 6 Pro óráról van szó. Az edzés végén is újra mutatja az összes teljesített szegmenst és időt. Külön érdekesség hogy ezt a szegmenst néhány hónapja hozták létre és rajtam kívül az összes teljesítőnek az eredménye a létrehozás dátuma után keletkezett. Nekem viszont egy 2015-ös teljesítés szerepel mert akkor futottam anno ezen az útvonalon. Mi lehet a baj? Mit csinálok rosszul? Esetleg valamikor okézni kell az óra értesítéseit a szegmens teljesítéséről?
Itt ütköztem abba a problémába, hogy hiába volt több letöltés a kártyán, a listában csak egy jelent meg. Ugyanarról a területről töltöttem le többféle Garmin térképet.
Openstreemaps úgy tűnik jól látszódik "egyenlőre" látok minden térképet és a ki-be kapcsolás is működik....persze váltogatom a nézetet is...Látom ez a Garmin térkép nem csak nekem kihívás :)
A készülék térkép listájában viszont csak egy látszik:
Ha csak egy kép van a kártyán (bármelyik) akkor az megjeleníthető.
Ha jól értem, akkor Eddywang-nak is ez a problémája. Megpróbáltam segíteni, de most már én is ezzel a problémával küzdök, pedig azt hittem egyedi dolog.
Ma én is hasonló problémába ütköztem. Van két térkép, amiből csak az egyiket látom a listában :(
Tehát visszatértünk az eredeti problémádhoz, ami most már az enyém is. Biztos fertőző :D
Azt tudom javasolni, ha semmiképp' nem tudjuk megoldani a problémát, hogy vigyél magaddal két kártyát. Az egyiken Észak-, a másikon Nyugat-Afrika térképével. Ha lemész az egyik térképről, akkor kártya csere. Tudom, hogy ez nem egy elegáns megoldás, de ha máshogy nem megy...
Üdv mindenkinek! Ért valaki itt a vivoactiv órákhoz! Valami meriti az akkumulátort, 1-1,5 százalékkal plusszba. Nem jövök rá, hogy mi lehet az. Gyári visszaállítás utánna mindent leállítok, mindent kikapcsolok gyári számlap ,semmi se telepitve és csakúgy fogy az aku. Ha pl. futás, minden opcioval bekapcsolva orankent 9-10 százalék, vagyis a gyari érték. Van-e valami program ami a processzor aktivitását méri? Valakinek valami ötlete?
"Honnan tudom melyik térképet használja az SD kártyáról vagy a memóriából"
Nem tudom én sem. Csak az egyiket hagyd fent! Úgyis azért tesszük a külső memóriába, hogy ne legyen a belsőn :)
"memóriából a térképeket a gmapsupp.img törlésével tudom eltávolítani?"
Az attól függ. Ha nem nevezted át, akkor igen vagy másik térkép feltöltésével. Ez utóbbi ugyanis felülírja.
Ha átnevezted, akkor pedig annak a fájlnak a törlésével. Pl. nyafrika.img törli Nyugat-Afrika térképét.
"tuhu térkép rendszert nem ismerem"
Ez Magyarország turistatérképe. Útvonaltervezős. Lelkes amatőrök frissítik. Letöltéshez regisztráció szükséges. Én ezt használom mo-i jelölt turistautak bejárásához. Ha jól emlékszem 27 tájegységre van osztva az ország. Három rétege van: utak, felületek és szintvonalak.
igen mindkettő onnan van letöltve kivéve az Európa térkép, de az most nem is fontos..
Honnan tudom melyik térképet használja az SD kártyáról vagy a memóriából, ha két ugyanaz a térkép van rajta mindkettőn? vagy ez hülye kérdés vagy ne legyen rajta ugyan az mindkettőn...?
Egyébként a készülék memóriából a térképeket a gmapsupp.img törlésével tudom eltávolítani?
A tuhu térkép rendszert nem ismerem, esetleg ajánlod?