Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 464

Nem tudom elfelejteni, ahogy Unger Klára dühödten neki esett az LMP-nek Angyalföldön az önkormányzati választások előtt.

Előzmény: Törölt nick (458)
Or Kán Creative Commons License 2011.06.10 0 0 463

Ahogy az elnökség elengedte Gyurcsány nevét, neki már nyert ügye volt.

Előzmény: nemezis 2 (459)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 462

Nekem az tetszik a legjobban, hogy az SZDSZ Zuglóban 11 azaz tizenegy szavazatot kapott :)

Előzmény: Törölt nick (458)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 461

Hát , ő ilyen kis "hirtelen"..

A kivárás, késleltetés aligha tartozik az erényei közé..

Előzmény: Törölt nick (451)
Or Kán Creative Commons License 2011.06.10 0 0 460

Nem, még Medgyessy megpuccsolása utáni elnökségire.

Előzmény: nemezis 2 (459)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 459

Az őszödi frakcióülésre gondolsz?

Előzmény: Or Kán (457)
Or Kán Creative Commons License 2011.06.10 0 0 457

A frakkcióülés már csak formalitás volt, volt előtte, az elnökségi ülésen dőlt el minden. Ott, ha minden elnökségi tag Gyurcsányt ellenezte volna, akkor már a frakció elé sem viszik Gyurcsány nevét.

Előzmény: nemezis 2 (456)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 456

Nézd, én hiszek abban hogy ott a frakcióban is ültek tisztességesebb emberek, akik nagyon nem értettek egyet Gyurcsány hatalomátvételével és valószüleg annak módjával sem.

A zsarolás arra irányult (bár ezt már korábban is írtam)hogy a "közös bűn" hatalmas összetartó erővel bír.

Ha ott rögtön nem torkollják le, akkor a frakción belül nyert ügye van. Támogatni fogják és bizalmat szavaznak neki, mert már nem tehetnek mást.

És így is történt....

Előzmény: Törölt nick (443)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 455

LMP-re szavaztál 2010-ben vagy otthon maradtál?

Én ugyan szerencsére 2006-ban is otthon maradtam, de most az LMP-re szavaztam.

Előzmény: Törölt nick (447)
mioko Creative Commons License 2011.06.10 0 0 452

Nekem az a véleményem, hogy amíg Orbán vagy Gyurcsány féle emberek irányítanak magyarországi kormányokat, addig nekünk nem lesz jó.

Paradigma váltás szükségeltetik.

:o)))

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 450

herczegkhyra válasz | megnéz | könyvjelző 2011.06.10 14:27:48 © (298)

van amúgy erre egy írás, hogy mi is történhetett a színfalak mögött.

http://www.demokrata.hu/ujsagcikk/bdquogyurcsanyt_az_ajulas_kerulgetterdquo/

Előzmény: Or Kán (290)

:-)

Előzmény: Törölt nick (440)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 449

Ezt egyszer már kielemeztük. A hiperaktív gyermekek a felnőtté válás után gyakran mutatnak Gyurcsányhoz hasonló viselkedést.

Előzmény: Or Kán (444)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 448

A BNO tartalmazza a személyiségzavarokat.

Előzmény: Or Kán (444)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 446

Nézd, Gyurcsány kényszeresen magyarázza a bizonyítványát folyamatosan. Teszi ezt úgy,hogy közben még a kezeivel is magyarázkodik, de sohasem igazán úgy, hogy belássa a hibáit.

ha tesz is ilyen kijelentéseket, esetleg "hibáztam, hogy hittem " féle nyakatekert módon.

Ő megpróbálta az öszödi beszédben egyszerre elárulni, hogy mekkora bajok vannak,és hogy Ő szenvedett ettől a választás előtt is, csak kényszerűségből sodródott az árral miközben meg akarta üzenni, hogy már ura a helyzetnek.

még egyszer írom, jó volt ez, szenvedélyes igazságbeszéd, ráadásul jól leteremtette az elvtársait is, amit azok zokszó nélkül tűrtek.

de nem hiszem el, hogy nehéz érteni: elárult közben egy felháborító dolgot, az egész beszédének a lényegét alkotta:

azt, hogy milyen helyzetbe került az ország,és hogy milyen aljasul csalta ki a szavazatokat az emberekből.

és kinézem belőle, hogy észre sem vette, hogy ezzel mekkora öngólt rúg!

Előzmény: Törölt nick (437)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 445

Mióta ezt mondogatom ...

MARSCHLAKÓ válasz | megnéz 2009.02.09 16:40:14 © (21)

....a gyurcs0tány szociopata ....

Előzmény: Törölt nick (439)
Or Kán Creative Commons License 2011.06.10 0 0 444

De betegség, nem?

Előzmény: nemezis 2 (442)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 442

Csak a korrektség kedvéért.

A személyiségzavar nem azonos az elmebetegséggel. .))

Előzmény: Törölt nick (439)
Or Kán Creative Commons License 2011.06.10 0 0 438

Tényleg te vagy a kapitány? Mert akkor érdekes kérdéseid vannak...)

Előzmény: Törölt nick (434)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 436

:D:D

Soha nem mondtam, hogy jó beszéd volt.

Tudod milyen volt?

Ilyen:

• "O.Sachs neuropszichiáter remek könyvében az elnöki beszédről olvastam. A történet érdekessége, hogy olyan kórházi osztályon játszódott, ahol központi beszédészlelési zavarban szenvedő betegek voltak. Ezek a betegek hallják ugyan a beszédet, azonban elveszítették azt a képességüket, hogy a szavak jelentését is megértsék, noha értelmi képességeik nem károsodtak. Az osztályon lévő ápoltak nagy izgalommal várták az elnök beszédét. Mégis, a beszéd alatt hangos nevetéssel lepték meg az osztály dolgozóit. Mi is történt? Az értelmes, de a legsúlyosabb beszédészlelési zavarban szenvedő vagy a beszédértés teljes hiányával küzdő betegek hallják, de nem értik a szavakat. A szavak megértésének hiánya ellenére mégis képesek arra, hogy a mondanivalót felfogják. Erre azért képesek, mert a szónoklatot számos olyan megnyilvánulás kíséri, mint a testbeszéd, a gesztusok, a mimika, valamint a hangzás, a hangszín, a tónus, amelyek a nyelven kívüli kommunikáció elemei. A kommunikációban 60-65 százalék a nem szóbeli, de a közléshez kapcsolódó jelek aránya. A betegek tehát nem értik a beszédet, de nagyon figyelnek az érzelmi, hangulati töltést hordozó megnyilvánulásokra.
    Azaz a betegek képesek arra, hogy megértsék a szavakat kísérő, kifejező megnyilvánulásokat, amelyeket nem lehet színlelni. A szavak hazudhatnak, de a mimika és a gesztusok nem. A betegek a szavak jelentésének megértésének hiánya ellenére kifinomult érzékenységgel rendelkeznek az igazság felfogásában. A hamis gesztusok, a túljátszott érzelmek, a színpadias mozdulatok és grimaszok, a hangszín és a hanghordozás többet elárul, mint a „Legőszintébb becsületszavamra mondom!”-féle gyurcsányi kijelentések. Őket nem lehet becsapni, mert nem értik ugyan a szavakat, de annál érzékenyebben reagálnak a túljátszott szívhez szóló érzelmekre, a pózokra, a felesleges hevületre.
    A Körcsarnokban természetesen nem betegek, hanem elkötelezett rajongók ültek, akiknek aligha tűnt fel, hogy a szónok túljátssza szerepét. Talán ha levették volna a hangot. Komoly hátrány, hogy míg a tévé előtt ülve bármikor elnémíthatjuk a készüléket, a Körcsarnokban nem lehet ezt megtenni és imígyen gyönyörködni a szónok teljesítményében, aki mestersége teljes kelléktárával, szívhez szóló érzelmességével, párás tekintetű őszinteségével taglalta saját szerepét az elmúlt nyolc évben. Alig hihető, hogy a válogatott közönség a némajáték hatására elgondolkodna a beszéd hitelességén, hiszen nem ezért ment oda...."
Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 435

én mégis maradnék annál, hogy egyúttal szerette volna a nép tudomására is hozni, hogy miért kell azonnal "reformokba" kezdeni. És hogy Ő erre alkalmas is!

Előzmény: Törölt nick (432)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 433

Lényegében választási csalás történt 2006-ban. Van erre egyáltalán jó megoldás? Szerintem nincs.

Tudatosan felvállalták a négy év hatalmon maradás érdekében. Eszerint is viselkedtek végig a 4 év során, mi meg csodálkoztunk, mert egy európai demokratikus párt ilyenkor új választást ír ki.

Jól tudták mit csinálnak, ne gondoljuk hülyének őket. Egy bizonyos szint felett ha hülyeséggel találkozunk, akkor mögötte egész biztosan a konc megszerzése rejlik, mert a magyar ember nem hülye, ellenkezőleg, igencsak dörzsölt.

Előzmény: Törölt nick (422)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 430

Olyan bátor, mint a vak ló.

Előzmény: Or Kán (426)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 428

vagy vak. majd kiderül.

Előzmény: Or Kán (426)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 427

Hogyan is szoktam hallani: ki az a titeket?

Szerintem egyébként egy szemét, zsaroló beszéd volt!

Pontosan ezért kellett volna a tisztességesebbeknek felállni, mert őket zsarolta, manipulálta Gyurcsány.

Előzmény: Törölt nick (413)
Or Kán Creative Commons License 2011.06.10 0 0 426

Bátor vagy.

Előzmény: Törölt nick (414)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 425

Ha olyan jó lett volna a beszéd, akkor az MSZP választást nyert volna. De ehelyett kapott egy akkora csörgős pofont, hogy még mindig forog és nem tudja, merre van az előre.

Előzmény: Törölt nick (414)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 424

csak az megalázó lett volna Gyurcsánynak.

Előzmény: Törölt nick (422)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 423

Egyetértek. Ezért szorították ki őket.

Előzmény: nemezis 2 (412)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 421

azér írtam így, mert miközben dicsekedésnek szánta, egy szörnyűséget kotyogott ki.

Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.10 0 0 420

mert nem a beszéd okozta a felháborodást, hanem az, ami kiderült belőle: tudod, döglött puma!

Előzmény: Törölt nick (417)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!