Szerelem a legfelsőbb szinteken címmel párkereső show-t indít az RTL Klub. A műsor ötlete Olivértől származik. A villa egykori vagánya azt vette a fejébe, hogy nőt talál Alekosznak. A jelentkezők bármilyen korosztályból érkezhetnek. – A műsor egyfajta ötvözete lesz a Benkő-show-nak és a ValóVilágnak, hiszen a lányok a villában élik majd mindennapjaikat. Egyedül Alekosz nem tud még a műsorról, ő csak akkor fog szembesülni a tervvel, ha már kijött. Így rajta áll, hogy akar-e a képernyőn menyasszonyt találni – árulta el Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.
Én nem nagyon hiszek az ilyeneknek az alaigazségéban sem. Ennek a kategóriának a legszánalmasabb példája Bódi Szilvis és a csokifiú esete. (Pár éve volt, hogy B.Szilvi nyiltatkozta, hogy van egy titkozatos hódolja, aki mindig csokit küld neki és csokifiúnak beöltözve követi. Meg mutatott egy fényképet a csokinak beölözött fiúról. Aztán pár hét múlva ezzel a csokifiúval reklámoztak valami csokoládét. Gondolom, ez is ilyesmi lehet.)
Bár felmerül bennem a kérdés hogy Gigi milyen életet élt, mennyire volt a szüleitől szabadjára engedve ha már a villa elött egy éves külföldi férfivel való kapcsolata volt(vagy van).
Milyen élethelyzet volt ami ezt a kapcsolatot, ismeretséget összehozta.
Gondolom nem egy egyetemi könyvtárban tanulás közben futottak össze.
Na meg hogy a testvére Béluska mennyit tudott ezekről. Mennyire volt képben hogy a hugica külföldön ismerkedik hogyan is miképp, és hol, modelekkel.
Hisz láttuk a villában legszívesebben még a fingását is szabályozta volna.
Aztán már akkor mondtam hogy a Ráczok nagyon elbaszták a viselkedést. A kameráknak mutatott arc nem volt az igazi. Gigi ha nem játsza a szendét, Évát simán legyőzte volna, és finalista.
Béluska pedig ha nem a testvére állítólagos szerelmét viszi ki, szintén finalista.
Azt gondolom annak hogy ennyire elbaszarintották az imaget, nagyban szerepe volt Lázár beles Lászlónak is.
Ha nem erőlteti a lélektani hadviselést akkor Béluska és talán Gigi is jobban ki tud bontakozni. Lázár beles László belekényszerí tette őket egy jófiú-jókislány szerepbe.
Szerintem valamit ezzel a pasival akarnak itt reklámozni, és kicsit ismerté akarják tenni. De ezeket a celebeket mindig modellek szólítják le a strandon, villanszerelő,vagy könyvelő esetleg gépészmérnök sohasem.
Hát nem sok esélyt látok rá, hogy ez igaz. Nem sok olyan férfi van, aki szó nélkül eltűri, hogy a nőjét más kefélje hónapokig a képernyőn. HOgy egy nő ( most pl. Gig) ilyet találjon, annak annyi esélye van, mint annak, hogy az Albert herceg-Mo nár Anikót sztori igaz legyen.
Alek nem büdös! Veronika az italszagra mondta, hogy büdös. Csak ezt utólag mindenki félremagyarázza, a saját rosszindulatának megfelelő mértékben.
(Most komolyan, képesek vagytok napok óta ezen értekezni, hogy Alek büdös, vagy nem büdös?)
Amikor én 3 napja írtam itt, hogy "Alek amúgy nem mindig büdös", én már azt is csak baromkodásnak szántam, nonszensz. De még azt is komolyan vette valaki, szánalmas...
El is hisztek mindent amit az újságok írnak? Alekosz büdös volt, és ha igaz ha nem akkor mi van, nyilván ti sterilek vagytok és nem voltatok büdösek még soha.
Aki meg felkapta, hogy Alekosz igénytelen és mindig büdös annak megsúgnám, hogy ő volt a VV ben aki a legnagyobb hangsújt fektette a tisztálkodásra, ő volt a legtisztább és legigényesebb mindig.
Én már csak tudom mert mindig néztem a streamet úgyhogy ebbe nem tudtok belekötni.