Köszi! Láttam már. Tényleg az egyik legjobb. Mintha genetikailag keverték volna Horn Gábort és Gusztos papát (oh bocs, figyelőt), majd klónozták volna néhány példányban. :)
Igen, megteheti, ebben a belpolitikai helyzetben. A gazdaságot örökölte, ezt még a legbutábbak is veszik, ezért a referenciapont nem az előző Orbán kormány, hanem az előző kormány.
Politikai síkon már más a helyzet, itt nagyobbak az elvárások.
Há mondjuk ebben mélyen igazad van, ha már csupán a túlélés a tét, akkor a Jobbik a legjobb választás. Kelet-Magyarország egyes területein már ez a helyzet, ezért nem is kényesek a népek. Helyükben én se lennék az.
Ha csak impotens kormányzás lenne. De a szocik sportot űztek abból, hogy csakis a cigányok sirámait hallották meg, másét nem. Vidéken ezért vándorolt át sok szavazó közvetlenül a szociktól a jobbikhoz.
Elegendő csak akkor lesz szvsz, ha már olyan súlyú lesz a cigányterror, ami ezt kikényszeríti. Erről még nincs szó, ahhoz még idő kell és megfelelő - a szocihoz mérhető- fideszes kormányzati impotencia
Egy vérbalos, ráadásul Fletó és szocifan fanatikus szemüvegén keresztül nézve bizonyára csupán az alanti jön le, de mint mondottam volt: ez nem így van
Ettől még felszippanthat sok szavazót. Tudják ők is, nem véletlenül kapcsoltak rá a cigányozásra. A parlamenti szövegelés nem volt erősségük, süllyedtek is lefelé. Most viszont cigányoznak, felvonulnak, és ezt kajálja a nép.
Csak azért nem változtatom meg a véleményem, mert az bizonyos dolgokban egybevág a Fideszével, sőt akár Szíjjártó mestertől is hallható volt. Ebből is látszik, hogy időnként ők is igazat mondanak. :)
Ezért még jó ideig nem lesz alternatíva, legfeljebb akkor, ha a cigányterror már olyan méreteket ölt az országban, hogy ez sem zavarja a népeket. De az még odébb van.
Igazából pillanatnyilag az lenne az izgalmas kérdés II. Orbán miért nem kormányoz?
Ellenzék romokban, frakciója mindent és annak ellenkezőjét is megszavazna, erre eddig csak manyup lopás, különadók és "szimbolikus politizálásra" futott.
Akkor gyertek miferizni, ha a fenti kérdésig eljutotattok. Nem választ várok, csak jussátok el a kérdésig.