Keresés

Részletes keresés

Bari8 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 109

Ohlulu magyarázatot is adott, miszerint technikai haiba adódott neki. Az idézetedet értenem kellene?

Előzmény: Bari8 (108)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 108

Ohlulu értette, Te nem vagy érdekes most. (Máskor sem)

Előzmény: Lacanist (107)
Lacanist Creative Commons License 2010.12.30 0 0 107

"Úgy látom, hogy egy kicsit zavarosan írsz. 2 részre osztottad a nem is tudom mit. Na, mindegy."

:csendesen felnyög és a kezébe temeti az arcát:

Előzmény: Bari8 (94)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 106

A közönséget ki kell elégíteni, mert akkor kevesebb lesz a bevétel.

A szavaidban fel lehet fedezni az igazság érzetet ezúttal.

Előzmény: Törölt nick (104)
Petyka30 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 105

Szia!Látod most osztom véleményedet.A másik kedvencem Iszinbajeva.Alig űzik a sportágát,aztán hányszor megválasztották a világ legjobb női sportolójának.Phill Taylor sosincs benne az első 10-ben,pedig százszor nagyobb sportoló,mint Iszinbajeva.

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.29 0 0 104

és ettől lesz Vettel Európa második legjobb sportolója? mert az F1-ben sok pénz van?

Előzmény: Bari8 (102)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.29 0 0 103

Lásd a 102 sz. hsz.-em.

Előzmény: Törölt nick (100)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.29 0 0 102

Már pedzem. Egy röhögő jel elkelt volna a kérdéshez. Azért akármilyen a F1 óriási tömegeket vonz. Óriási pénz van benne és ebben a tenisz sem kivétel. Lényegében a népszerű sportágak zömében a pénz játszik szerepet.

Előzmény: Bari8 (101)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.29 0 0 101

E zt értenem kellene? Sajnos nem értem a kérdést.

Előzmény: Marcus Halberstam (96)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.28 0 0 100

off

röviden

sportágközi összehasonlításnál nyilván nem mindegy,

- hány sportoló űzi az adott sportot (akár az adott szakágat, akár az egészet nézzük)

- az élvonalba kerüléshez a tehetségen, szorgalman kívül milyen mértékben van szükség egyéb tényezőkre: főleg pénzre, de akár kapcsolatokra is, tehát mennyiben és miként "szűrt" az élvonal (vesd össze mondjuk a díjlovaglást a magasugrással vagy a hosszútávfutással)

- a világelsőség mennyiben múlik a technikai "háttéren", egyáltalán mennyiben van szó technikai sportról 

- pontozásos-e az adott sportág.

Az F1 a hirtelenjében összekapott 4 fenti tényezőből hármat tekintve rohadtul távol áll a "demokratikus" sportoktól, ha úgy tetszik: jóval értéktelenebb. Egy F1 világbajnokot legfeljebb akkor tartanék méltónak jó helyezésre egy sportágközi "versenyben", ha tartósan toronymagas lenne a fölénye a saját szakágában. Vettel esetében pedig erről szó sincs. 

Előzmény: Pitypalatty úrfi (99)
Pitypalatty úrfi Creative Commons License 2010.12.28 0 0 99

off

Ezt valahol kifejthetnéd, érdekel. (nem vagyok F1 rajongó, csak érdekel)

Előzmény: Törölt nick (93)
Marcus Halberstam Creative Commons License 2010.12.28 0 0 98

Jah azt hittem valami német belterjes izé-mizé évi 70% szabálymódosítással.

Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.28 0 0 97

az F1?

állítólag valami sportág, autóverseny-féle.

Előzmény: Marcus Halberstam (96)
Marcus Halberstam Creative Commons License 2010.12.28 0 0 96

az a 2. az mi?

Előzmény: Bari8 (91)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.28 0 0 95

akadozik a fórumszoftver, néha sorokat levág, kihagy betoldásokat.

Előzmény: Bari8 (94)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.28 0 0 94

Úgy látom, hogy egy kicsit zavarosan írsz. 2 részre osztottad a nem is tudom mit. Na, mindegy.

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.28 0 0 93

... nem ezért állok el a szándékomtól, hanem mert off. ugyanis nem nadal első helyével van igazán bajom hanem vettel helyezésével, vagy még pontosabban, a F1 egészével.

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.28 0 0 92

ha most ismét rámutatnék a hírügynökségek-zsurnaliszták alapvető hülyeségére, felszínes gondolkodásukra, újrakezdődne körülöttem a cirkusz. Hogy rosszindulatú vagyok, lelki problémáim vannak, apróságokat fújok fel nagyra, stb... Nyilván erős kisebbségben maradnék - LOL - az álláspontommal.

de nem ezért állok el a szándékomtól, hanem mert off. Nem nadallal van ugyanis gondom - bánom is én, megértem, ha elsőnek teszik egy sportágközi versenyben  - hanem Vettellel, és még inkább az F1-gyel...  

Előzmény: Bari8 (91)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.28 0 0 91

Ha már szavazó fülke íme, a hirügynökségek szavazatai alapján:

1. Rafael Nadal (spanyol teniszező): 179 pont
2. Sebastian Vettel (német F1-es versenyző): 155
3. Blanka Vlašić (horvát magasugrónő): 114

Bari8 Creative Commons License 2010.12.27 0 0 90

Grat, már nem nem vagy egyedül:-)))

Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.27 0 0 89

....Ágasi Bandi életrajzát olvasgatom (teniszfanoknak egyszerűen KÖTELEZŐ), ami hosszasan, és jól kifejtett gondolatokban boncolgatja ennek a szörnynek (média-elvárás) a lélekromboló erejét.

van tehát, aki érti a lényeget

...Ugyan egy ilyen esemény messze nem lenne elég ahhoz, h kiverje nálam a biztosítékot, hogy addigi négyes számú teniszezőmet (tök mindegy, h ki) leverje a tizes listáról...

belátom, a harag rossz tanácsadó. Mérlegelem, visszarakjam-e Fedet Dolgopolov mögé :)

Előzmény: Lacanist (88)
Lacanist Creative Commons License 2010.12.27 0 0 88

Ne félj, Lulu, én veled vagyok! :)

Ugyan egy ilyen esemény messze nem lenne elég ahhoz, h kiverje nálam a biztosítékot, hogy addigi négyes számú teniszezőmet (tök mindegy, h ki) leverje a tizes listáról, de mélyen átérzem gyomrod felfordulását ettől a rágógumiízű, keep smiling (for media) jófejségtől.

De biztos az is benne van, hogy a karácsonyfa alatt épp Ágasi Bandi életrajzát olvasgatom (teniszfanoknak egyszerűen KÖTELEZŐ), ami hosszasan, és jól kifejtett gondolatokban boncolgatja ennek a szörnynek (média-elvárás) a lélekromboló erejét.

(Van egy olyan érzésem, hogy se Roger se Rafi nem fog soha hasonlóan tartalmas sportkönyvet írni, azon túl, hogy képtelenek lennének, az egyikükkel egyszerűen nem eshettek meg ilyen dolgok, a másikuk meg nem érzékelte volna problémának Agassi problémáit.)

Amúgy a gálameccsek teccettek, voltak szép labdamenetek, annak külön örültem, hogy Roger 3-szor sikeresen berövidített, és csak a 4. lett Rafié. Már kínos lett volna, ha az sem.

Előzmény: Törölt nick (86)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.27 0 0 87

Értem. Tehát körbe ülsz egyedül.  Magad nevében eldöntöd az összes igazságot és nem engedsz. (Kicsit ismerős a dolog.)

Azt hiszem lezárom Veled ezt a témát, hiszen jövő héten már jön az igazi tenisz.

Boldog Új Évet Neked és minden ide író topic társamnak.

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.26 0 0 86

a platform csak vicc volt, általában az.

...Bocsi, te nem erős kisebbségben vagy, hanem egyedül...és ha ez nem érdekel...

témafüggő, hogy érdekel-e. Néha megkérdezem magamtól: biztosan én látom jól? Mint most is... tehát átgondolom még egyszer, és válaszolok: igen.

Előzmény: Bari8 (85)
Bari8 Creative Commons License 2010.12.26 0 0 85

"Egyébként megszoktam, hogy erős kisebbségbe kerülök efféle szituációkban :"

Bocsi, te nem erős kisebbségben vagy, hanem egyedül...és ha ez nem érdekel, akkor, (mint már írtam valahol) Neked más bajod van és a teniszen töltöd ki a hangulatodat.

Ettől függetlenül, Veled szívesen vagyok egy a"platformon", de ha ugyanazt képviselem egy témában amit McAlone és még sokan mások, akkor miért ne?

Előzmény: Törölt nick (70)
Marcus Halberstam Creative Commons License 2010.12.26 0 0 84

Jó akkor Gulbis megy fel 7-iknek és a 10. legyen Verdasco.

All timeom nincs.

Köszi!

Előzmény: kovek (83)
kovek Creative Commons License 2010.12.26 0 0 83

Már csak egy pár napig lehet szavazni, az aktívakat már össze is adtam.

Mr. Halberstam csak egy listát küldött, amin 9 aktív van + Szafin. Ha nem módosít, akkor all time-ba is beszámítom, meg aktívba is, de oda Marat nélkül.

kovek Creative Commons License 2010.12.26 0 0 82

Hehe :) Lehetnétek kicsit megértőbbek vele, mikor ilyen tuti fixet kihagyott. :D

Engem most ez nem rázott meg, h a 16 lehetséges kimenetelből a leglimonádébb jött be. Icc kriszmasz tááájm.. :) Na jó, ha kicsit gonoszabb lennék, mondanám, h a bundát is gyakorolni kell valamikor, h élesben flottul menjen...

Dr. Máris Creative Commons License 2010.12.25 0 0 81

lülüke! Jó majd igyekszem. Ha már neked nem sikerült.

Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.25 0 0 80

aggódás ? nem látom okát.

jó repülést.

Előzmény: Törölt nick (78)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!