Bolti tolvaj lőtt meg két biztonsági őrt a Váci úti Tescóban
http://index.hu/bulvar/2010/08/19/bolti_tolvaj_lott_meg_ket_biztonsagi_ort_a_vaci_uti_tescoban/
Vagy nagyon hülyék, főleg ha ketten voltak (és nem csak az egyik ment be lopni, a másik meg kint maradt a fegyverekkel) -- vagy nem is loptak, csak a fegyvert szúrták ki,
A lényeg, hogy ez a 2 hét alatt közbiztonság nagyon nem jött be Pintér "Én nem láttam őt, tehát ő sem láthatott engem" Sándornak.
Hatástanulmány készítése csak az egyszerű többségű bolsilibsiknek lett volna kötelező.
A kétharmad feletti, NER-t építő kormánynak megvan a kellő felhatalmazása arra, hogy hatástanulmány nélkül is tökéletesen tudja, mit kell tennie, és mit akar az őt felhatalmazó nép, a ZEMBEREK.
Teljesen fölösleges pénzkidobás lenne az ilyen hatástanulmány! ;-))
Én csak a legalját mondtam, ha jó az ügyvédje. Mármint ha tényleg éleslőszerrel lőtt. Mert ha csak gázpisztollyal , akkor megint más a leányzó fekvése. Akkor csak garázdaság.
Ez a pali biztosra ment, hogy a társadalom eltartsa közpénzen, és aránylag jó körülmények között, viszonyitva a hajéktalanokhoz.A törvények szigorának hatékonyságáról pedig annyit, hogy régen a tolvaj akasztásakor az un. törvényes
gyilkosság szertartásában kéjelgő publikumot simán kizsebelték a " kollégák ".
A Btk. -nak nincs visszaható hatálya. Csak a törvény hatályba lépése után van helye a Btk. 97/A § alkalmazásának. Ha valaki előtte követett el két erőszakos bűncselekményt, nem számít ebből a szempontból. Nulla poena sine lege.
Mert addig csak az ostoba egyének által beterjesztett képviselöi indítvány hatásairó beszélhetünk. Törvénjavaslat amit a Fidesz frakciónak KÖTELEZŐ volt megszavaznia. Jápa Jobi lemond? Pintér lemond? Na és a fö igazságügyér?
Btk. Meg végezd el a jogod, hogy értelmezni is tudd. Egyébként lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett: Ha valaki a törvény előtt követett el két erőszakos bűncselekményt, és utána a harmadikat akkor még nem alkalmazható a három csapás. Csak ha utána követi el őket.
Nyereségvágyból,( vagy aljas indokból, az ügyészség esze járása szerint ) több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölési kísérlet. minimum 12 év.
a pintérfikázó libbantak közbe meg visítanak, mint a malac, ha a három csapásról van szó (ami mellesleg egy hosszútávú dolog és hatása is komplex, és nem menti a pintér féle hazugságot, egyszóval pintért/orbánt méltán lehet fikázni, csak van egy bája annak, mikor már azt se tudják eldönteni, hogy melyik a hatékonyabb orbánozási forma :)
Ha csak ettek futniuk sem kellett volna... A liberáltopikolók meg eldönthetnék már, hogy mi is kell nekik: szigorodó törvények (Pintér Úr), vagy mindenki zabálhasson tovább kedvére ingyé' mer' megélhetési okokbú' (Az egész kurva szdsz-féle liberalizmus egy baszott önellentmondás.) Két embert egyébként meglőttek, az érdekel valakit?