Sziasztok,
tervezünk létrehozni egy BICHON FAJTAMENTŐ csapatot.
Ebben a topikban szeretném az ezzel kapcsolatos témákat megbeszélni, önkénteseket keresni, a mentésről és ideiglenes elhelyezésről, valamint gazdikeresésről beszélgetni.
Szeretettel várok mindenkit, aki segíteni szeretne, akár csak egy jó szóval, aki talált bichon kutyát, legyen az havanese, bolognese vagy frise, aki szívesen befogadnak mentett kutyát, akár véglegesen, akár ideiglenesen.
Millan műsorát mindig nézzük...nagyon csodálom azt az embert.- őrületes, ahogyan bánik a kutyusokkal.
A múltkori rész, amikor a 39 (vagy 38) éves "kutyától félős férfival" megszeretette a kutyákat....-az volt az egyik legjobb rész:)
Ma fél6kor lesz az első találkozásunk Horival!
Borzasztóan izgulok! Én már most szeretem....a nehézséget a lányaim okozzák! Remélem nem félnek majd tőle- úgy izgulok, mintha újrakéne államvizsgáznom.....
Anyukám most ment el meglepit venni Horinak...- totál odavan.
Szia, jaj, de örülök, hogy nem hiába teszünk fel kutyusokat menhelyről:)
Én is ajánlok egy könyvet neked, Cesar Millan, A csodálatos kutyadoki, de a National-on van műsora, péntekenként este 9-11-ig, és a youtube-on is van öt tanfolyama, amit magyarul fordítva tudsz nézni.
Régebben fogadtam be menhelyes kutyit....-sokmindent nem úgy fogok csinálni, mint anno az tuti...
Meg amikor régen vettünk egy házat, költözéskor észrevettük, hogy "ott felejtettek egy kutyát is"...- ő volt a legjobb barátom.....-borzasztóan hiányzik pedig már 5éve meghalt....műthetetlen agydaganata volt:(:(:(
A könyvet tanulmányozom....remélem Horika megfelelőnek talál majd- már mindent kinéztem neki:)
Nem tudom, mennyire vagy tapasztalt kutyás, vagy örökbefogadás terén, ha nem volt még dolgod befogadott, idősebb (tehát nem 8 hetes) kutyával, ajánlom figyelmedbe Jan Fennel Kutyapszichológia könyvét, van benne egy rész, mit kell tenni a befogadott kutyával, mi anno amit lehetett, elcsesztünk Sütivel, így ajánlom, ne legyen probléma, és maradhasson nálatok örökre (ha minden klappol).
Sziasztok, ez egy tündéri kutyus, bichon jellegűt írtak, egy nagyon kicsit nagyobb, mint egy hava, nekem borzasztóan tetszik (egyelőre a gazdáját keresik, de ahogy nézem, általában nem jelentkeznek Kecskeméten értük:(( Szerintem ilyenkor le lehetne foglalni, ha nem lesz meg a gazdija: