Keresés

Részletes keresés

szem telen Creative Commons License 2010.03.30 0 0 558
Ja, azért vagyok. Próbálna meg elszámoltatni valaki bármilyen ügyben ami a magánéletemhez tartozik. Leverném mint vak a poharat. Tudomásul kell venni, hogy mindenki emberből van.
Szeretem én az eperturmixot, csak nem minden nap.

Üdv.

szem telen
Előzmény: Törölt nick (544)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 557

Akkor utálkozz!

De ettől a Püspök még nem lesz erkölcsösebb. Pedig azt hirdeti ezerrel.

Előzmény: cserép virág (552)
WYW Creative Commons License 2010.03.30 0 0 555
No de miért nem szereti?

Úgy tünik rosszul éli meg, hogy a hitvese bevezette a családban a "többnejűséget".

Ez valahol érthető is.
Előzmény: cserép virág (552)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 554

WYW

Előzmény: T.Ica (550)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 553
'

Emlékszem Clintonné hogy állt hozzá a zura félrelépéséhez, valószinüleg azért, mert szerette, és mert intelligens asszony. Nemde?'

Nem. Hanem mert a politikai ambiciói miatt így tartotta jónak. Beszélt nis erről egyszer. De ne kívánd, hogy beidézzem.

Előzmény: cserép virág (546)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 552

Tőkésnét az teszi számomra utálatossá, hogy a magánéletét olyanok elé tárja, akiknek ehhez semmi köze. Ezzel csak azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem szereti a férjét, akkor meg mit akar!

Előzmény: WYW (549)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 550
Ezt ki mondja?
Előzmény: WYW (549)
WYW Creative Commons License 2010.03.30 0 0 549
Tőkésné az oka mindennek. Ez várható volt.

;-)
Előzmény: cserép virág (546)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 548
Ezt: Szekusok keverik szerelmi kalandokba Tőkés Lászlót
Miért?
Mert nyilvánosságra hozták a szekus-listát

http://manna.ro/porta/nyilvanossagra_hozott_szekusok_valassal_allnak_bosszut_tokes_laszlon_2010_02_23.html
Előzmény: Törölt nick (542)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 547

Én ilyen baromságokat nem írtam!

Előzmény: Törölt nick (545)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 546

Ha a pispek úr felesége szeretné az ő férjét, akkor mindent megtenne annak érdekében, hogy rendbe hozza a házasságukat. Így nem fog menni!

Ha valaki ennyire  utál valakit, akkor nem levelezni, meg acsarkodni kell, hanem el kell válni!  Tiszta sor!:O))

Azt meg ne várja, hogy a hites ura ezek után visszatérjen a családi fészekbe.

Reménytelen!

Valami kimaradt! Akit szeret az ember annak megbocsájt!

Emlékszem Clintonné hogy állt hozzá a zura félrelépéséhez, valószinüleg azért, mert szerette, és mert intelligens asszony. Nemde?

Előzmény: T.Ica (540)
szem telen Creative Commons License 2010.03.30 0 0 543
Szerintem nem kellene erről annyit papolni. Hogy én mikor kivel és hányszor nem tartozom elszámolással senkinek. De nem is indulok a legközelebbi szenté avatási versenyen.
Kedvenc püspökünknek ez legyen a legnagyobb hibája. Bocsi, ha valakit vallásában megsértettem. Szerintem ez a legkisebb bűne.

Üdv.

szem telen
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 541
Mindenesetre ő költözött el. Vajon miért?
Előzmény: boci boci tarka (538)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 540
Hát erről van szó, csak mindenki úgy tesz, mintha nem értené.
Előzmény: cserép virág (534)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 539
Ó az áldozat. Nem ismered te az áldozatot. Azt azok az asszonyok ismerik, akik a család érdekében megbocsátanak , mert nemigen akad férfi, aki meg nem csalta volna még a feleségét, és nemigen maradna házasság, ha minden nő elhagyná a férjét, akit megcsaltak. Te persze kivétel vagy kedves BENTA, eszem a szivedet, legalábbis itt , ahol bárki, bármit mondhat.
Előzmény: BENTA (529)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.03.30 0 0 538
Naná!
Ő hazudik, meg biztosan van valakije....
Kíváncsi vagyok, mi következik még.
Előzmény: BENTA (537)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 537
Kivéve Tőkés feleségével. Vele nem vagy elnéző. Itt ekézed órák óta.
Előzmény: T.Ica (533)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 534
..és ha a pispek úr felesége le akarja járatni az ő férjét, és az egészből egy szó sem igaz?
Előzmény: Törölt nick (526)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.30 0 0 533
Igen, képzeld elnéző vagyok az emberekkel.
Előzmény: Törölt nick (521)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 531
Nem kérlekszépen. Ezt nyilatkozta a feleség.
Előzmény: cserép virág (523)
Gördülő Kő Creative Commons License 2010.03.30 0 0 530
"kint van Brüsszelben Güncsóvá, Herczog meg Gurmai."
No meg Morvai.
Vajon ő is megvolt a nagytermészetű, pardon, nagytiszteletű püspök úrnak?
Vagy akár úgy is fogalmazhatnánk: Hisztinke került-e némileg érintkezésbe a nagytiszteletű úr metéletlen farkincájával?
Előzmény: Törölt nick (478)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 529

Semmi baj Icus!

Próbálod menteni a menthetetlent, és sározni az áldozatot. Pont mint a családon belüli erőszaknál. Mert biztosan az asszony tehet róla. Nem zörög a haraszt, stb.

Nem szimpatikus amit csinálsz. 

Előzmény: T.Ica (509)
Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 528
Mi köze van Tőkés püspök szexuális életének a FIDESZ-hez?

Úgy látszik, nagyon is sok, ha valakik itten így ezerrel próbálják meg kaserolni.
Előzmény: BENTA (515)
Fuckingham Palace Creative Commons License 2010.03.30 0 0 527

Tényleg nem értem, mit rágódtok még ezen.

A pispek úr félrekúrogatott, családjával zsarnokként bánt, oszt jónapot.

Az asszony elválik, anyagiak rendben vannak, a pispek úr pedig tovább ontja a példabeszédeket az erkölcsös életről.

Volt már ilyen.

Gátúszó Creative Commons License 2010.03.30 0 0 525
Én csakis a gárdistalányok közül válogatok, azoknak jó a kiképzésük. A többit meghagyom a püspök atyának.
Előzmény: Törölt nick (514)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 523

a család, a társ  érzelmi kizsákmányolása, elhanyagolása, megalázása.

Ezt te honnan szeded?

Azt írta az újság-Jenő!:O)))

Előzmény: BENTA (513)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 522

Ok kevian! Te győztél:)))))) Nyomasd csak picim, nyomasd!:)))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (517)
cserép virág Creative Commons License 2010.03.30 0 0 519
Itt a lényeg!
Előzmény: fehso2 (504)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 515

'Nem sajnálod te drága BENTA, te csak megpróbálsz itt bajt kavarni, csakhogy ez senkinek sem árt, legalábbis a fidesznek semmiképp, akin vágni akartál.'

Mi köze van Tőkés püspök szexuális életének a FIDESZ-hez?

Előzmény: T.Ica (489)
BENTA Creative Commons License 2010.03.30 0 0 513

Te kevian!

Játszod itt a retardáltat már órák óta. Érted te a különbséget, csak megpróbálsz mindenkit idegesíteni.

De ha tényleg a véleményemre vagy kíváncsi, elmondom, hogy nem tartom sokra a családelhagyó, családok életét megnyomorító, egoista  embereket, asszonyokat.

De ennek a Tőkés féle történetnek csak egy kis szeletkéje a félrekefélés. Sokkal súlyosabb a család, a társ  érzelmi kizsákmányolása, elhanyagolása, megalázása.

Ez egy csúnya élet volt  és egy csúnya válás lesz. Jobban meg fogja viselni a családot, mint a püspököt, ez már most látszik. Remélem a család hamarosan talpra áll, és normális életet élhet majd.

Te pedig hozd nyugodtan a példáidat. Visszatérve Deutschra, tudjuk, hogy egyik ágon zsidó, a másikon pedig cigány ( Dörömböző rokon). Attól még a keresztény erkölcsöket valló párt mögé sorakozott fel, sőt, egyik vezetője. Zűrzavaros életet él, és két válás és törvénytelen gyerek között szokott jó erkölcsről papolni a TV-ben. Na ez így visszás. Felőlem annyi nőt tart, ahány belefér, engem nem zavar, nem én vagyok a felesége. De utána ne álljon neki ájtatoskodni, mert attól felfordul a gyomrom.

A Püspök esetén pedig fokozottan igaz a dolog, mert neki élethivatása van, melyenk alapja a krisztusi szeretet, és erkölcs. Ő pont ezt köpte szembe a családjával való viszonya, a nőügyek, a basáskodás, erőszakossága által. És ebből nem mosod ki akkor sem, ha a fél MSZP-t ide listázod, mint kurvapecért. Mert attől, hogy Kovács László szeretőt tartott, nem kevésbé kínos, hogy Tőkés püspök szintén.

Előzmény: Törölt nick (484)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!