Ja, azért vagyok. Próbálna meg elszámoltatni valaki bármilyen ügyben ami a magánéletemhez tartozik. Leverném mint vak a poharat. Tudomásul kell venni, hogy mindenki emberből van. Szeretem én az eperturmixot, csak nem minden nap.
Tőkésnét az teszi számomra utálatossá, hogy a magánéletét olyanok elé tárja, akiknek ehhez semmi köze. Ezzel csak azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem szereti a férjét, akkor meg mit akar!
Szerintem nem kellene erről annyit papolni. Hogy én mikor kivel és hányszor nem tartozom elszámolással senkinek. De nem is indulok a legközelebbi szenté avatási versenyen. Kedvenc püspökünknek ez legyen a legnagyobb hibája. Bocsi, ha valakit vallásában megsértettem. Szerintem ez a legkisebb bűne.
Ó az áldozat. Nem ismered te az áldozatot. Azt azok az asszonyok ismerik, akik a család érdekében megbocsátanak , mert nemigen akad férfi, aki meg nem csalta volna még a feleségét, és nemigen maradna házasság, ha minden nő elhagyná a férjét, akit megcsaltak. Te persze kivétel vagy kedves BENTA, eszem a szivedet, legalábbis itt , ahol bárki, bármit mondhat.
"kint van Brüsszelben Güncsóvá, Herczog meg Gurmai." No meg Morvai. Vajon ő is megvolt a nagytermészetű, pardon, nagytiszteletű püspök úrnak? Vagy akár úgy is fogalmazhatnánk: Hisztinke került-e némileg érintkezésbe a nagytiszteletű úr metéletlen farkincájával?
Próbálod menteni a menthetetlent, és sározni az áldozatot. Pont mint a családon belüli erőszaknál. Mert biztosan az asszony tehet róla. Nem zörög a haraszt, stb.
'Nem sajnálod te drága BENTA, te csak megpróbálsz itt bajt kavarni, csakhogy ez senkinek sem árt, legalábbis a fidesznek semmiképp, akin vágni akartál.'
Mi köze van Tőkés püspök szexuális életének a FIDESZ-hez?
Játszod itt a retardáltat már órák óta. Érted te a különbséget, csak megpróbálsz mindenkit idegesíteni.
De ha tényleg a véleményemre vagy kíváncsi, elmondom, hogy nem tartom sokra a családelhagyó, családok életét megnyomorító, egoista embereket, asszonyokat.
De ennek a Tőkés féle történetnek csak egy kis szeletkéje a félrekefélés. Sokkal súlyosabb a család, a társ érzelmi kizsákmányolása, elhanyagolása, megalázása.
Ez egy csúnya élet volt és egy csúnya válás lesz. Jobban meg fogja viselni a családot, mint a püspököt, ez már most látszik. Remélem a család hamarosan talpra áll, és normális életet élhet majd.
Te pedig hozd nyugodtan a példáidat. Visszatérve Deutschra, tudjuk, hogy egyik ágon zsidó, a másikon pedig cigány ( Dörömböző rokon). Attól még a keresztény erkölcsöket valló párt mögé sorakozott fel, sőt, egyik vezetője. Zűrzavaros életet él, és két válás és törvénytelen gyerek között szokott jó erkölcsről papolni a TV-ben. Na ez így visszás. Felőlem annyi nőt tart, ahány belefér, engem nem zavar, nem én vagyok a felesége. De utána ne álljon neki ájtatoskodni, mert attól felfordul a gyomrom.
A Püspök esetén pedig fokozottan igaz a dolog, mert neki élethivatása van, melyenk alapja a krisztusi szeretet, és erkölcs. Ő pont ezt köpte szembe a családjával való viszonya, a nőügyek, a basáskodás, erőszakossága által. És ebből nem mosod ki akkor sem, ha a fél MSZP-t ide listázod, mint kurvapecért. Mert attől, hogy Kovács László szeretőt tartott, nem kevésbé kínos, hogy Tőkés püspök szintén.