Segítek: a többi párt valamelyike tette és ezzel az én elméletemmel ők is tisztában vannak, így kettő legyet ütnek egy csapásra... Holnap majd olvasok, jóccak! :)
Köszönöm! Világ életemben szadis voltam, eccer 98-ban a Fideszre szavaztam....mostan még nem tudom igazán....hazudni pedig hazudtam már, de sosem akarattal...
Morvai Krisztina vagyok jogász, európai parlamenti képviselő. Az Ön személyes segítségét szeretném kérni egy számomra nagyon fontos ügyben.
(...)
Ideje, hogy rátérjek, miért is fordulok Önhöz, hogyan tudna Ön személyesen segíteni a Budaházy családnak és a többi politikai fogoly feleségének, gyerekeinek, szüleinek, szeretetteinek.
Budaházy György úgy döntött, hogy (pártoktól) független országgyűlési képviselőjelöltként elindul a közelgő parlamenti választáson.
(...)
Először is: amennyiben Ön vagy rokona, ismerőse a budapesti 17. számú választókörzetben lakik (Kelenvölgy, Őrmező, Gazdagrét, Sasad), kérem, hogy adják le kopogtatócédulájukat a Budapest XI. Móricz Zsigmond körtér 1. szám alatti Szkíta kézművesboltban. Nagy segítség lenne, ha olyan segítőkre, szövetségesekre akadnék, akik a jelzett választókörzetben laknak – például a lakótelepek valamelyikén – és vállalnák, hogy szomszédjaikat tájékoztatják kérésemről, felhívják figyelmét a jogsértésekről szóló film-összeállításra, valamint a következő eseményre.
A második lehetőség: Budaházy György ás a többi politikai fogoly, valamint gyermekeik és családtagjaik érdekében lakossági fórumot tartunk, ahol – egyebek mellett – további tájékoztatást adunk Budaházy György és a Hunnia csoport eddigi munkásságáról, mindarról, amit a magyar emberek érdekében, az igazságosságért és a nemzetért tettek.
A rendezvény ideje és helye: 2010. február 26-án, 17 órai kezdettel, Budapesten, a XI. kerületben, az Őrmezei Közösségi Házban (Bp., Cirmos u. 8.).
(...)
Előre is hálásan köszönöm Önnek kopogtatócéduláját, őrmezei, gazdagréti, sasadi és kelenvölgyi ismerőseinek mozgósítását – a politikai foglyok kisgyermekeinek, családtagjainak nevében is.
Remélem személyesen is találkozunk 26-án pénteken, Őrmezőn!
Szeretettel és jókívánságokkal: Morvai Krisztina"
"Nemrég sikeresen standolt és vett részt a gyűjtésben Toroczkai László, Sziva Balázs, Zagyva György Gyula, Varga Tibor és a Budaházy család több tagja is, de a lelkes aktivisták segítségére is nagy szüksége van a hazafinak. A rendíthetetlen jogvédő, a sokak szimpátiáját méltán elnyerő Morvai Krisztina is felajánlotta segítségét, így most szombaton (13-án) délután négy órától fél hatig ő fog standolni a Sasadi út és a Budaörsi út kereszteződésében levő megállóban.
Önre is szükség van azonban, hiszen nem tud se Morvai Krisztina, se Toroczkai László, se a többi nemzeti oldal prominens képviselője mindennap megoldani."
Pontosan tudom, hogy nem vagy a Jobbik, de akárhogy nézem, ésszerűen a Jobbiknak állt érdekében finoman, de egyértelműen kipöckölni Budaházyt a keretből...
A kopogtatócédula nem hullott szilva, hogy aki gyorsabban felkapkodja a fa alól, azé. A választó annak adja, akinek a jelöltségét támogatja. Nálam például az összes párt előbb járt, mint a Fidesz.
De Budaházy mögött egyébként az neten olvasott infó alapján elsősorban a kuruc áll. :)
Hogy "a kuruc" mögött ki áll, azt viszont ugye nem tudjuk, mindenesetre Budaházy mellett Morvai és Gaudi Nagy állnak, sőt nem csak állnak, hanem hevesen kampányolnak is. Mondhatni mellékállásban, mert főállásban a Jobbik választási kampányában vesznek részt, és a Jobbik jelöltjei nagyon komoly állami pozíciókra.
"Morvai Krisztina hozzátette: nem reménytelen a helyzet, de 750 ajánlószelvénytől Budaházy még messze van. A Jobbik államfő-jelöltje azt mondta, ő maga is standolni fog Budaházyért, akiben "egy remek embert ismert meg". Morvai Krisztina kifejtette, Magyarországon koncepciós perek alapján politikai foglyok vannak börtönben, akikkel szemben tisztességtelen eljárást folytatnak."
Budaházy büntetőügyét nem ismerem részleteiben, így nem tudok válaszolni a kérdésedre sem. Az eddigi társalgásunk témája szempontjából azonban ez nem is releváns.
Arról van ugyanis szó, hogy míg Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője, köztársaságielnök-jelöltje, állandó kampányarca, rendezvényeinek rendszeres szónoka, és Gaudi Nagy Tamás, a Jobbik igazságügyminiszter-jelöltje személyesen kampányoltak Budaházy mellett, mi több, a topik témáját adó ajánlószelvények gyűjtésében is személyesen részt vettek, Te azt mondod:
"egyesek ebbe belekapaszkodva mossák össze Budaházyt a Jobbikkal".
Ami hát azért tenisznyelven szólva több, mint necces.
Bárki lehetett a hordnok, de az ellennek nem érdeke, hogy egyetlen radikális maradjon állva. Annak épp az az érdeke, hogy megosszaa két ember között a szavazatokat és így mindkettő kiessen...szűkül a kör.
Jogászok és mint ilyenektől nem áll távol, hogy csűrjék csavarják a szót. Most ugyan konkrétan róluk van szó, de igaz mindre... Hogy a házkutatás ilyen, vagy olyan volt, nem tudom megítélni...