Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Felkészültem rá ma, betakartam a fákat ne ázzon meg ,a felvágottat felaprítottam és behordtam, a helyét feltakarítottam . Az eső nem volna rossz mert ma a kertet gerebjézgettem délután és bizony van ahol a göröngy tökre száraz ,nem ázott be a télen ,nem is tudtam szétverni sem ,kikotortam a barázdába és eltemettem ! Nem is gondoltam hogy ennyire kevés eső volt a télen .
Itt is már csak -1 fok van . Hideg is volt a bringa kormánya . Én voltam a valaki a családba , vagyis valaki menjen el a boltba (:-))))
Meg ha már bringán voltam , elmentem a gázos ismerőshöz is . Van két címem ahol én már jártam gáz tűzhelyt bekötni, neki meg a garancia miatt kellene menni . Eszem meg 1-2 falatot és irány a mise .
Jönnek a fellegek ! Tutira nem UFO ! Esök jönnek már holnapra is . Megszünnek a fagyok ,vagy mérséklődnek és esegetni fog ,csakhogy az edzés tervem ne tudjam teljesíteni .
Lehet nem is lössz több, itt csak a telefon mutat -3-at, a hőmérőn 0 van.
Fura felhősávot láttam tegnap sötétödéskor, biztos hogy nem természetösen alakult ki ez sem !
Egy sötét felhő sáv alakult ki gyűrű szerűen a horizonton, a déli iránytól nyugat felé, szinte egy nagy ívben kanyaradott tovább északig biztosan, de lehet tovább is elhúzódott, amit mar nem láttam a házaktól.
Nyugati iránytól észak felé már kezdött oszlani szélösebbre húzódni, de nem láthattam a végét.
Déli iránytól kelet felé is biztosan elhúzódot, arra még sötétebb volt, ameddig láttam az épületöktől.
Van pár képem is róla, olyan 17 ³⁰ körüli időpontban lehetött mindez.
Talán Furák szomszéd is láthatta ha dolgozott, onnan lehetött rálátás az általam nem látható részre.