Szeretnék pár darab óriás magyar nyulat venni a közeljövőben. Van valaki a közelemben? Egerbakta a helyszín és autó híján vonattal vagy busszal kell közlekednem.
Augusztusi börzére 6 hetes választási nyuszik vadas színben 3db,2db 4 hónapos növendék süldők fiú.lány valamint egy tetovált 3 éves anya eladó vaggy csere is érdekel!
Egyszer használt 7 mm - es tetováló fogó 1 db számkészlettel eladó. Munkanapokon Budapesti átvétel megoldható. A részleteket a 30/415-5225 - ös telefonon vagy az email címemen meg tudjuk beszélni.
Regisztrált magyar óriásnyúl szülőktől származó, 2013. 07. 03 - án és 07. 22 - én született almokra előjegyzést elfogadok. A nyulak pest mellett, Budajenőn találhatóak. A kicsik törzskönyvezése folyamatban van.
Fajta tiszta Magyar óriás süldő nyulak februári - márciusi, és ápilisi születésüek. Bakok illetve nőstyények eladóak. A februári születésűek 4-4,5 kg. Helyileg Heves megyében Karácsondon találhatóak. Tel.:06-30/3164272
6 - 8 hónapos bakom sajnos nincs, de egy 2013. jan. 31-én született vad színű, igen. Ha Budajenő még Tatabánya környékének számít, akkor ott van helyileg. :-)
Látszik,hogy itt a jó idő.Senki nincs a fórumon mostanában.Csak egy kicsit büszkélkedni szeretnék a saját tenyésztésű anyának valómmal.Ma mértem éppen 8.5 hónaposan 6.7kg a testsúlya.Meg is mutatom néhány képen az én büszkeségem.
Csak ennyi lett volna.Mindenkinek sikeres tenyésztést kívánok.