Keresés

Részletes keresés

macmester Creative Commons License 2009.11.11 0 0 18

:)

én eddig össz 14 aranynál tartok...

Előzmény: a Bloom (17)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.10 0 0 17
Meg elegge az elejen jarok, 8-9. szintu a parti, de kulonosebb nehezseg nelkul elszortam 19 aranyat egy kereskedonel. Csak par pancel darab fert bele. Vettem volna mast is, de nem volt keret. :)
Előzmény: macmester (16)
macmester Creative Commons License 2009.11.10 0 0 16

Tapasztalat...

ha csak az aktív és végleges partyt fejlesztem... akkor max. eddig olyan 3 aranyam volt...

és azért voltak cuccok 3-4-8 aranyért sőt...

és úgy tűnik, ahogy fejlődők, arányosan lesz egy egy helyen több és jobb cucc...

most majd kipróbálom visszamegyek Redcliffbe, megnézem a kovácsnál változott e a felhozatal... mert nagyon úgy néz ki, az elérhető cuccok a szintedhez szabottak...

Előzmény: a Bloom (14)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.10 0 0 15
Azota ez is megvolt. :D
Előzmény: a Bloom (14)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.10 0 0 14
Eddig nem birtam mindent elkolteni. :)
Előzmény: macmester (13)
macmester Creative Commons License 2009.11.10 0 0 13

Valahogy így vagyok vele én is, nagyon jó a játékélmény...

én a karakterek szintléptetésével küzdök... jelenleg... nem tom mi mennyire számít ténylegesen, mivel nem látom pl. harc közbe, meg állításoknál, a szorzókat...

szóval elég vakon osztom a pontokat ide oda...

A másik a beállítás a viselkedésre... igencsak részletes lett, néha túlságosan is...

nehéz a harcba megadni mit milyen sorrendbe legyen...

Amúgy harc közben igenkeveset lehet taktikázni, néha megállni és kész, amikor 8-7 an páholják egymást közvetlen közelről, max abba bízhatok, jól állítottam be a Tank és a Harcos különleges technikáit, és azokat végre is hajtja...

A varázsó meg varázsol, a beállított szerint...

Oszt én nyomogatom a kétkezes technikáimat, amikor újra használhjatók, néha nézem, ki gyenge, akkor rá, és itatás lötyivel...

szóval igencsak kaotikus... de majd belejövök...

amúgy elég lineális, nem tudok olyan sokat koborolni... de nem rossz...

ja pénzből mindig kevés van :)

Előzmény: a Bloom (12)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.10 0 0 12
Delelott hozta meg a futar bacsi egy szines-szagos (tenyleg marha budos :)) Strategy Guide-dal egyutt. A konyvbe csak belelapoztam, gyonyoru, de hasznalni legfeljebb a masodik vegigjatszas alatt akarom.

Este 9 korul felraktam a jatekot. Gondoltam, elinditom, megnezem, hogy nez ki, aztan hirtelen hajnali 4 lett. Adja rendesen. Nemigen tudtam, mit is varjak tole, mert eddig kimaradtak a BioWare jatekok. A Morrowindet imadtam, egy jatekra az Oblivion is jo volt, a Fallout sorozatot tobbszor is vegigjatszottam (hazudok, az elsot csak egyszer), de ezek nem csapat alapuak voltak. Jatszottam olyat is, de az is mas mufaj volt: Wizardry 7 es 8. Legutobb a Bethesda jatekokat toltam, azokkal tudom csak osszehasonlitani.

Eloszor panaszkodok egy kicsit. Az iranyitast, finoman szolva is, szokni kell. Probaltam valtoztatni rajta, de sehogy sem akar igazan kezre allni. Remelem, kesobb azert belejovok. A masik gondom is hasonlo, hianyzik a Bethesda jatekok szabadsaga. Az is furcsa, hogy nem mehetek barmikor barmelyik helyszinre, de ez nem is lenne akkora baj, mert a tortenetnek igy jo, az viszont tenyleg zavar, hogy mindenhol lathatatlan falakba utkozik a nyomorult karakter, es azt a helyszint se lehet rendesen bejarni, ahova elmehetek.

Na de. A hangulat csillagos otos. Egyszeruen minden a helyen van benne. Kesobb talan talalok benne kivetni valot, de egyelore tul lelkes vagyok. :) Szepek lettek a palyak, tokeletesek a zenek, eleg jol kidolgozottak a karakterek, ha nemelyik kicsit sztereotipikus is. A kedvencem, ahogy Morrigan es Alistair oltogatjak egymast. Ha elkezdenek dumalni, erdemes megallni es vegighallgatni, kegyetlen. A kodexben erdemes mindent vegigolvasni, rengeteget hozzatesz az elmenyhez. A tortenetrol pedig eleg annyi, hogy a feloras ismerkedesbol jo 6 ora jatekido lett. Nem lehet abbahagyni.

Mar most biztos vagyok benne, hogy neki fogok allni masodszor is. Sokkal tobb fugg a karakter szarmazasatol, mint eloszor hittem.

Ha marad ez a szinvonal a vegeig, en boldog leszek.
macmester Creative Commons License 2009.11.09 0 0 11

A BG komplexebb volt, de ami tetszik, amxon megy recc nélkül, holott egy maxra húzott NWN2 beszaggatott :)

Mondjuk érdekes, hogy van a táborba egy aki aki egy küldetést ajánl, a válaszok, nem érdekel, elvállalom, várj egy kicsit (letöltöm a plusz tartalmat a serverről ((pénzért))

:S

Előzmény: a Bloom (10)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.06 0 0 10
Koszi, meg is rendeltem. Ha minden jol megy, hetfon nekieshetek.

Egyebkent azert kellett ilyen lamer dolgot kerdeznem, mert marha keves jatekot veszek, es abbol a kevesbol is csak egy volt magyaritott. Az az egy volt, amit nem is jatszottam vegig, pont a szar forditas miatt. Raadasul az nem is RPG volt, amit vegkepp haza lehet vagni vele.
Előzmény: macmester (8)
macmester Creative Commons License 2009.11.06 0 0 9
Megjelent az 1.01-es Patch!
macmester Creative Commons License 2009.11.06 0 0 8

Hmm... jó kérdés, és ez egy -10 pont nálam...

Hogy választható-e, nem tom, mivel ez ugyláttam multilingual, német, lenygel, magyar és még sokféle... és biztos angol is...

Lehet, nem figyeltem a telepítésnél...

Mindenesetre a magyarral kitörölheti a fenekét aki nem tud angolul... Miért?

Mivel csak az írott van lefordítva, többé kevésbé jól... az összes párbeszéd úgy néz ki, akivel beszélsz perceket beszél angolul hozzád...  majd megjelenik lent a 2-6 féle opcionális válasz magyarúl, vársz még, vársz még... és ekkor fent a képernyő tetején megjelenik 1 mondtba, hogy nagyjából miről is hablatyolt eddig XY, na és ekkor nyomhatsz valamit lent...

persze én nem várom meg, hogy megjelenjen, nyomom amit gondolok, szóval nekem nagyon tudathasadásos a játék... mivel hol angolúl hol magyarul kell gondolkodnom

(nekem nem gond, kétnyelvű vagyok :)

OPPSSSZZZ... a beálításoknál azt hiszem át lehet állítani a nyelvet... na majd megnézem, vagy játék közben is, vagy csak az elején...(az biztos, hogy installnál felmegy minden és a 100% körül, megy fel a hun/ könyvtár anyaga...

Amúgy a játék szép, 16:10 1680x1050  max részlet, max textúra, igaz csak 2x élsimítás, de egy régi procival (egymagos P4 3000) és egy közepes (ATI4850 kártya)

reccenés nélkül gyönyörűen fut...

A betöltések 20-30sec szóval elmegy...

A kezelés egyszerű és logikus...

A karaktergenerálás elég fapados, mert, pl. törpével lehet igen jó "szerencsevadászt gyártani" de a fene akar büdös törpe lenni... szóval marad az ember...

Az elf alapbeállításai csak mágussnak jók :S

szóval elég kötött mivel, mi legyen a gamer...

zene jó, hangulatos, az oktató játék is stimmel...

és profi a megjelenítés... bár jót röhögtem a "tangás" hapsikon, és nőkön...

(((a bevezető játékab, ha ember vagy akkor anyáddal együtt harcolsz... adhatsz neki cuccokat akkor nem hal meg mindig, de a végén mindent el kell venni tőle, mert marad, és a pénz az pénz :))))

egyenlőre a nyelv/feliratot leszámítva szorakoztató... és elég komplex, a képesség/harc/páncé/sebzés rendszer... és gyönyörű, bár elég idétlen, hogy ha harcolsz utána csupa vér vagy... ami egy idő után eltűnik...

Ja és midne faj máshogy kezd... más a kezdeti történés... (ezt kipróbáltam)

Előzmény: a Bloom (7)
a Bloom Creative Commons License 2009.11.05 0 0 7
A magyar kiadasban valaszthato a magyar nyelv vagy kotelezo? Ha lehet angol is, pikkpakk megveszem, de ha nem, akkor marad az ebay. :
macmester Creative Commons License 2009.11.05 0 0 6
Kedden előrendeltem az 576KB egyik üzletébe, tegnap szóltak megjött...
most éppen fut a háttérbe és tölti le a letölthető cuccokat...
aztán elindítom és megnézem mit is tud :)
Előzmény: Doktor Toka (5)
Doktor Toka Creative Commons License 2009.11.05 0 0 5
Érdekes, a CD galaxisban nem kapható még. Te hol vetted, külföldön?
Előzmény: macmester (4)
macmester Creative Commons License 2009.11.05 0 0 4

Khm...

mea culpa...

a letöltő kódok a dobozba voltak, nem tom mit magyaráztak a boltba :S

mindenesetre felment a egy óra alatt,

kevésbé komplex mint BG/NWN

3 faj / fajonként 2 eredet háttér/ 3 kaszt / 3 alkaszt (lehet nagyon tápos karaktert gyúrni ha jól kombináljuk a fajt+hátteret+kasztot+alkasztot, de akkor fel kell adni némi vágyat, szabadságot...

nem sok...

majd meglátjuk, milyen a játék közben, kezelőfelület OK... logikus, felépítés, jó...

Előzmény: macmester (3)
macmester Creative Commons License 2009.11.04 0 0 3

No a játék a kezembe, mellé 200 oldalas kisokos...

a letölthetőkhöz a kodot mailen kapom...

letölthetők, pl. spéci páncél (Blood Dragon Armor (ami a Mass effect2-be is használható lesz)

spécsi helyek és a hozzá tartozó küldetések... az alap ami "mindenhez jár2 Stone Prisoner, ami egy kŐgole, és a hozzá tartozók... (lehet party member)

Alapból a dobozoshoz jár egy két apróság, ami úgy  5-10 $/Eurot kostálna...

A gyújtóihez kicsit több, ami magában 7 Euro na az a Warden's Kepp

(ps a gyüjtői jó 15 drágább, szóval, elvileg ocsóbb a letöltés...)

Ha feltöltötték karaktert, akkor Lucky Stone ring (+1 All Stats :)

ilyesmi...

úgy mint anno Fallout3, Oblivion stb...

szóval kis pénzért, kis extra kaland, cucc...

Előzmény: Doktor Toka (2)
Doktor Toka Creative Commons License 2009.11.03 0 0 2

És mik ezek a letölthető plussz tartalmak?

Előzmény: macmester (1)
macmester Creative Commons License 2009.11.02 0 0 1

Ebből érdemes gyűjtóir venn, már csak a pluszba letülthető tartalmak minatt is...

mert, ha valaki mezeit vesz, akkor ehlyből 7 euro az egyik plusz tartalom letöltése...

Előzmény: BGfromÉ-D (0)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2009.11.01 0 0 0
Utánam? :-D
Drag0n Age
Előzmény: macmester (-)
macmester Creative Commons License 2009.11.01 0 0 topiknyitó
Elvileg jövő héten itt van, de gyakorlatilag csúszik...
mindenesetre a Character Editor már letölthető, próbálgatható, és egy apró gyűrű a jutalom a feltöltött karakterekért...

Kíváncsian várom milyen lesz, a BG után...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!