Keresés

Részletes keresés

dorongoló Creative Commons License 2009.10.07 0 0 36
Hivatali visszaélés

Btk. 225. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen, hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali helyzetével egyébként visszaél, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ezt bizonyítani kell, de el is lehet bukni.

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.07 0 0 35
Miben bizonyul hamisnak?
Előzmény: dorongoló (30)
z3 Creative Commons License 2009.10.07 0 0 33
Ez kúrvajó hozzászólás.

Adatokkal jól alátámasztva, kicsit sem akar maszatolni.
Olvassák egyáltalán annyira ostobák ezt a fórumot akik számára ez bír bármilyen információ tartalommal??
Előzmény: alto (27)
dorongoló Creative Commons License 2009.10.07 0 0 32

a vezetok fiatal lelkes gyerekek tobbsegukben (mint a fidesz volt 89-ben),csak most mas halandzsaval

szerintem ezt Derek így értette...

Előzmény: Törölt nick (31)
dorongoló Creative Commons License 2009.10.07 0 0 30
Ha vád hamisnak bizonyul, vajon azt ki üli le? :DDD
Előzmény: Törölt nick (29)
Derek Creative Commons License 2009.10.07 0 0 28
na ,megtettem azt hogy bementem a LMP honlapjara es meg be is regisztraltam magamat de el kell mondanom ,kodevok ezek. azzal onmagaban nem lehet ma mar szavazokat szerezni,hogy a vezetok fiatal lelkes gyerekek tobbsegukben mint a fidesz volt 89-ben,csak most mas halandzsaval
Előzmény: alto (27)
alto Creative Commons License 2009.10.07 0 0 27
Mi a tolvajlás abban, ha a miniszterelnök ide akar hozni egy ekkora beruházást?

Ja, hogy szoci miniszterelnök az illető, és nem fideszes?
Előzmény: Törölt nick (24)
Derek Creative Commons License 2009.10.07 0 0 26
Hat igen
Előzmény: alto (25)
alto Creative Commons License 2009.10.07 0 0 25
Találó megállapítás.
Előzmény: Törölt nick (6)
dorongoló Creative Commons License 2009.10.07 0 0 22

Szvsz gyenge önreklám.

Politikust egyébként már ítélt el a bíróság a Fidesz és az MSZP ideje alatt is.

Előzmény: Darwin (21)
Darwin Creative Commons License 2009.10.07 0 0 21
Persze, de azért hogy úgy mondjam vicc, hogy az országban szakadatlan folyó 7 évnyi verbális politikai csatározások közt az LMP az, aki a bíróságig eljutott. Persze talán picike kis, de tényleg csak nagyon apró, biztató jel, hogy normálisabb lesz az ország.
Előzmény: dorongoló (20)
dorongoló Creative Commons License 2009.10.07 0 0 20
Semmi kifogásom ellene, tegye. De az ítéletet a vádirattal mégsem szerencsés összekeverni. :o)
Előzmény: Darwin (19)
Darwin Creative Commons License 2009.10.07 0 0 19
Na igen. Elég sokak gyanúját képviseli a bíróságon, nem?
Előzmény: dorongoló (18)
dorongoló Creative Commons License 2009.10.07 0 0 18

"Ha jól értem azért demagóg az LMP, mert bemutatta hogy az összes parlamenti párt tolvaj?"

Az LMP ennek legfeljebb a gyanúját tudta bemutatni. Az itéletet a bíróság hozza meg.

Előzmény: intrusion (16)
intrusion Creative Commons License 2009.10.07 0 0 16
Ha jól értem azért demagóg az LMP, mert bemutatta hogy az összes parlamenti párt tolvaj?

Nem te vagy inkább demagóg?
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.07 0 0 15
Mondjuk nekem ez a part mar a nevvalasztasnal leirta magat, hisz mar az eleg jol bemutatja a part attitudjet.
De ez a feljelentes azert aranyos: ilyen nevvel a leheto legolcsobb demagogiahoz nyulni... persze lehet, hogy talan epp azert, mert mar a nevuk is a legolcsobb demagogiak eggyike. At hiszem nem leszek nagy rajongojuk.
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.06 0 0 14
Ezzel a délsziget is megkapta a választ ál-naív:))) kérdésére, meg aztán láthatjuk, hogy végre lett egy igen "bátor" pártunk! Ilyen bátran még senki sem mert neki menni Gyurcsánynak!, - vagy én aludtam idáig, vagy tán ők? Ha még talán azzal is elő jönnek, hogy szerintük még nem volt igazi rendszerváltás.........................:)))
Előzmény: dorongoló (8)
zebrapinty Creative Commons License 2009.10.06 0 0 13
alakul
üdv
zpzp
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 12
Már-már azt hittem Bástya elvtárs senkit nem érdekel.
beowolf Creative Commons License 2009.10.06 0 0 10
Helyi hülyék:-))
Előzmény: nemezis 2 (-)
dorongoló Creative Commons License 2009.10.06 0 0 8

"...parlamentbe kerülését követően haladéktalanul kezdeményezni fogja az ötpárti egyetértéssel meghozott kiemelt beruházási törvény hatályon kívül helyezését..."

:DDDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.06 0 0 6
LvMP: Lehetett volna Más a Politika...
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.06 0 0 5
Ezért jelentették fel?
Hát... végül is... jobb, mint a semmi...
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 4
Valóban? Nem ma van 6.-a?
Előzmény: Derek (2)
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 3

Összecsapnak a hullámok?

Ocsovai is Gyurcsányra vallott.

•  Ezen pénzek elosztásáról a tanú szerint Gyurcsány Ferenc akkori tárcavezető mellett Mesterházy Attila politikai államtitkár és Keszthelyi András, a miniszter kabinetfőnöke döntött.
  •  Ocsovai vallomása azt sejteti, a források elsíbolása így a minisztérium három vezetőjének tudtával zajlott.

Elküldték már a selyemzsinórt?

Előzmény: ghoezeke mate (0)
Derek Creative Commons License 2009.10.06 0 0 2
Aludtal? Tavalyi ho
Ákos70 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 1
Elsö nekifutásra ugy olvastam, hogy kötélre... Na mindegy.:)
Előzmény: ghoezeke mate (0)
ghoezeke mate Creative Commons License 2009.10.06 0 0 0
k0terbe vele
nemezis 2 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 topiknyitó

• A Legfőbb Ügyészhez címzett feljelentésében a párt arra hivatkozik, hogy a sukorói King’s City-megaberuházást kiemelt jelentőségűvé nyilvánító jogszabály előkészítése során megszegték a nyilvánosságra és az állampolgárok bevonására vonatkozó törvényi rendelkezéseket.
  • A sukorói King’s City-projektet a Gyurcsány-kormány egyik utolsó rendeletével, idén áprilisban nyilvánították kiemelt jelentőségűvé. Az LMP pár hete a rendelet visszavonását is követelte, valamint bejelentette: parlamentbe kerülését követően haladéktalanul kezdeményezni fogja az ötpárti egyetértéssel meghozott kiemelt beruházási törvény hatályon kívül helyezését. Ez a törvény ugyanis lehetővé teszi, hogy a sukorói kaszinóbizniszhez hasonló ügyekben a mindenkori kormányzat önkényesen kedvezményezzen egyes befektetői köröket – áll a párt közleményében.

http://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/feljelentette-gyurcsanyt-az-lmp-291567

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!