A Robert J. Sawyer regénye alapján készült sorozatban a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre, hogy hat hónappal előre belepillantsanak a jövőbe, legyen az személyes vagy globális jövő. (Az ABC 4 évadra tervezi.)
:)))) ez jó! ezt a topicot csupa olyan ember (köztük jómagam) írja ezek szerint, akik már rég nem is nézik ezt a dögunalmas sorozatot!
más, de a legutóbbi Lostban egész leesett az állam Penny láttán az FF-ben annyira nyomi a karaktere, a Lostban viszont nagyon jó és extrán jó párost alkot Desmonddal, míg az FF-ben az amúgy is harmatos összképet ez a szerencsétlen Ralph Fiennes... na jó, hagyjuk is :) szóval fura, h a Lostban mennyivel jobb figurát és jobban hoz
nálam cancel lett....sajnálom mert az alapötlet nagyon jó, de sikerült unalmasra megcsinálni és számomra jelentéktelen (szakáll) karaktereket is beletenni. marad a Lost, V, Spartacus!
A duplarész után ez már a harmadik volt, szóval tényleg a 15 ment most. A 11-12 után egy beteg ember 12-nek számozta a következőt, a többiek meg utánozták. Két hét kellett ,hogy helyre álljon, de most már remélem jó lesz.
Szóval jövő héten a >>16.<< részt kell letölteni :)
Hogy is van ez a számozás? Most töltöttem le a 14-es részt és ugyanaz mint a 13. :S Jó hogy itt vártam (nem rövid ideig) hogy újra letöltődjön ugyanaz.
Most találtam rá a topikra. Én az AXN-en követem a sorozatot. Ma vártam is a dupla részt, ehelyett leadták újra a 10.-et és csak a 11. volt új rész... Remélem, hajnalban már nem rontják el, rápillantok majd az ismétlésre is. Nekem amúgy nagyon tetszik az alapötlet. A könyvet megvettem és elolvastam, azon kívül, hogy a jövőbe látnak, tényleg semmi más nem egyezik (na jó, de, Lloyd Simcoe neve :)).
The Big Bang Theory: Bár nem vagyok nagy sitcomos, de a Friends óta szerintem a legjobb sitcom. Én a legtöbb részen nagyon jókat röhögök. 4 irtózatosan nagy kockáról és egy szembeszomszédba költözött jócsajról szól a sztori...
Spartacus: Tehát bele se néztél? Azért érdemes vele megpróbálkozni. Akiknek az elején nem jött kb az 5. résztől kezdve az is függővé válik. Epizódról epizódra egyre jobb és mindig meg tudnak lepni valamivel. Bár én már az első résztől kezdve imádom ezt a sorozatot. :)
És most megyeki nekiugrom a tegnapi FF-nek, mert még nem is láttam. 19:50-kor már lefeküdtem aludni, valamiért olyan elemi fáradság tört rám, hogy totál kész voltam. Pedig soha nem szoktam éjfélnél előbb feküdni... :DD
sorozatok: megy a lost, a V es ez, nemreg elkezdtuk a spartacust (en a 4. resz utan majdnem ugy jartam mint a kozelmult egyik south park epizodjaban stan szulei, hanyovodor odakeszitve..katarzis viszont elmaradt..de aztan nagy levego, folytattam..most mar erdekel a sztori...a veres-csocsos tobzodast szivesen kihagynam..orok szerelmem a roma annyira jol tudott balanszirozni, semmi felesleges, a kort viszont remekul bemutatta. nekem csajos kedvenc a weeds es a united states of tara.
geocucc, az én pasim megunta. nem olyan profi, mint a lost, már nem is kell. így magam nézem.
aragorn, a spartacust nem kívántam meg, a v, tényleg, azt már egyszer előirányoztam magamnak. mi ez a big bang theory?
mi van a számozással? múltkor 12-es rész, most én 13-asnak írtat töltöttem... nem értem én :)
visszatérve az eseményekre: hogy a 0ás gyanúsított a kis törpicsek, nem lepett valahogy meg... olyan kis gonosznak mutatták az elején, hogy fura is volt, mikor jófiúnak tűnt, aki csak véletlen keveredett bele a játékba, aztán kiderül, hogy mégsem. gonosz nagybácsit meg gyorsan kiszanálták :DDD az fbi-osok meg miylen kis elővigyázatlanok, full bevonni a tudósokat a nyomozásba, háááát, nem vall sok észre ;) azt meg nem értettem, mi a francot zavar bárkit is zoé kavarása, elég egyszerű módon meg lehet akadályozni a gyilkosságot, zárják el valahova markot aznap aztán csá. én ilyenbe tuti belemennék, ha nekem mondaná valaki, hogy megölök valakit. persze, akkor meg mi van az ő kitekintésével...