Keresés

Részletes keresés

psr640 Creative Commons License 2009.09.16 0 0 19
Engem meg UPC vert át a hűségszerződésével. Felőlem rakhatnak bármilyen csatornát a kínálatukba, soha többé nem kötök velük előfizetői szerződést. Eddig amit ígértek itt a Digikábelnél, /számla, szolgáltatás/, teljesen rendben van.
Előzmény: tobsa (15)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.15 0 0 18

ha érdekel még, akkor itt olvashatsz arról, h melyik tv társaság veszi át a digisport adását.

Előzmény: ftxpmj (3)
jobbhorog Creative Commons License 2009.09.15 0 0 17

Teljesen kiakasztó a Digisport. A hétvégi programban összesen 2 (kettő) élő meccs közvetítése szerepel, miközben az angol és német bajnokságot is ők közvetíthetik.

A Bundesligából 0 azaz nulla meccset adnak élőben.

Teljesen érthetetlen, hogy például vasárnap miért egy angol meccset adnak a lehetséges két német helyett, csak azért, mert az az egy angol mindkét némettel ütközik. Felteszem a kérdést: nem lenne logikusabb a legtöbb lehetséges meccset élőben adni? Hülyék dolgoznak ott???? A Sport Plusz, akiket visszasírok (amit nem hittem volna) a lehető legtöbb Bundesliga-meccset adta ÉLŐBEN!

Szerintem vagy indítsák el a plusz csatornájukat, vagy adják át a közvetítési jogot. AZ nem megy, hogy mások elől megveszik a jogokat, a meccseket meg nem láthatjuk.

Ez pontosan olyan, mintha én pl. multimilliomos lennék, és egy híres előadó koncertjére megvenném az összes koncertjegyet, és egyedül őrjöngenék a nézőtéren, más nem lehetne ott. Értelmetlen, szemét húzás.

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.15 0 0 16

nagggyon jóóó.:)))))

Tobsa:hagyd, ilyenek mindig vannak.Téged az bosszant, ha vmi nem úgy műxik ahogy kell, ő neked ront, h milyen türelmetlen vagy, és közben üvöltve viszi vissza a 200 ft-os zoknit a boltba, mer nyomja a varrás.:)

Előzmény: ruha és mókatáros (13)
tobsa Creative Commons License 2009.09.14 0 0 15

Tisztelt műkedvelő szvl nevü fórumozó kolléga!

Hidd el jobban átlátom a dolgokat mint te, bocsánat ha zavar a tegezés. Műszaki területen dolgozom, sok mindennel foglalkozom. Nem írtam volna ide ha csak a pénzről szólna a dolog. Egyénként ma jött meg a telefonszámlám, amiből a Digivel ez miatt 1300Ft-ot beszéltem. Lehet neked ez csak pár forint, mert a mostani kormány pártjában vagy. De mégsem ez miatt írtam. Ezt az egész átverős hozzállást nem szeretem amit a Digi megenged magának ez ügyben. A többit már leírtam. 

Előzmény: szvl (2)
tobsa Creative Commons License 2009.09.11 0 0 14
Számomra az lett volna a korrekt ha azt írják, hogy a küldött kártyák nincsennek aktíválva, kérem hívja az ingyenes számunkat és mi egyszerre aktíváljuk. De nem ezt írták. Hanem, hogy várjak egy órát és ha nem lesz jó akkor tegyem vissze a régit, aztán megint próbálkozzak az újal. Már elnézést én a pénzemért nem akarok kisérletezni.
ruha és mókatáros Creative Commons License 2009.09.11 0 0 13
Vagy így.:-)
Előzmény: Törölt nick (11)
Ghanima Creative Commons License 2009.09.11 0 0 12
Óóóó, köszönöm szépen a jövőre nézve! :-)
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 11

még mindig érdekel?:)

hát így:

:-P

Előzmény: Ghanima (9)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 10

sziasztok.:)

a mi cserénkkor sem működtek azonnal a kártyák, pár telefon, és elintézték.ez sztem nem oan nagy tragédia.

az ügyintéző elnézést kért, nem  voltak elérhetetlenek, mint más szolgáltatók.

1ébként azóta is (kb. másfél hónapja) ingyen nézhető a cinemax és a 2 HBO csatorna.

Valszeg reklámfogás, de jól esik, h nem kell érte plusz fizetni,nem?

Előzmény: tobsa (-)
Ghanima Creative Commons License 2009.09.10 0 0 9
Khmmmm, vajon hogy' kell nyelvnyújtogatós vigyorit csinálni??? :-)
Nem lehet folyvást rádijózni...!! :-)
Előzmény: schlumberger (8)
schlumberger Creative Commons License 2009.09.10 0 0 8
Nincs jobb dolgotok? a drága időt szar tv-re pazarolni?
Előzmény: Ghanima (5)
Ákos70 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 7
Mi vártunk egy orát, söt, egy egész éjszakát, de szerintem hetekig is várhattunk volna. A lényeg, hogy betelefonálás után rögtön müködött.
Előzmény: Ghanima (5)
Ákos70 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 6
A családban 3 Digi-elöfizetés van, mindhárom kártyacserénél hivni kellett az ügyfélszolgálatot, és mindhárom esetben még a hivás megszakitása elött helyre is jött a vétel. Az ügyfélszolgálatos kedves és segitökész volt.
Abban igazad van, hogy azt "igérték" a levélben, hogy egy orán belül nézhetö lesz a tv, és ez ugy tünik az esetek többségében nem jött össze.
Ha nagyon fel vagy háborodva, menj át egy másik (valoszinüleg drágább) szolgáltatohoz, hátha azok korrektebbek.
Ghanima Creative Commons License 2009.09.10 0 0 5
Én is hívtam már hiba miatt a Digit, az automata irányítás valamelyik pontjánál külön! felhívják az új kártyát bejárató előfizetők figyelmét, hogy egy órán át várni kell, amíg valóban átbuherál valamit a kütyü.
Vártál egy órát? :-o Nem kekeckedni akarok, csak kérdem!!!!

Én is egyszerű előfizető vagyok, bosszankodtam eleget, hogy milyen hosszú áttételeken át tudok eljutni a hibakijavításban valós segítséget (esetleg) nyújtó emberükhöz, de még a minap is segítettek, amikor azt panaszoltam el nekik, hogy néma a Hallmarkom... Aztán kiderült :-)))))), én majom..., hogy egyszerűen teljesen levettem a hangot... nem győztem bocsánatot kérni, de kedves volt a srác, gondolom, legföljebb később nevetett ki, nagyon.
ftxpmj Creative Commons License 2009.09.10 0 0 3
A UPC-nél akkor most lesz DigiSport? Jövő héten BL meccs... Azt hallotam, hogy elvileg október 31-ig ingyen elérhető lesz minden szolgáltatónak,de a UPC akkor most felveszi, tud erről valaki valamit?
szvl Creative Commons License 2009.09.10 0 0 2
Ha jól értem, akkor fellépett egy technikai probléma amit kevesebb mint 24 óra alatt megoldottak. A gondod pedig az, hogy neked kellett szólni, és ez pár forintos telefonköltséget jelent.

Vagy ha eltörik a vízvezeték a falban és elázol, akkor is a vízműveket hibáztatod a pár forintos telefonköltség miatt?

Vagy ha leég a házad, akkor a tűzoltóknál kopogtatsz pár tíz forintért, mert a füstjelek alapján nem indultak el maguktól? Hogy is van ez?
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 1
Hát nem tudom. Egy hónapig kapsz ingyen HBO MaxPakot, ez egy ~2.000Ft értékű szolgáltatás. Szerintem, ezzel kompenzálták a telefonköltségedet... Szóval nem érzem jogosnak a problémádat.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 0
Sohasem volt korrekt szolgáltató a Digi. Csak olcsó, ezért olyan népszerű.

Nem mellesleg:
DIGI TV Nagra 3 kártyacserével kapcsolatos tudnivalók
tobsa Creative Commons License 2009.09.10 0 0 topiknyitó
Nem régen kaptam a Digi-től a dual beltérimhez két új kártyát. A leírt módon betettem de azok nem működtek. Az ügyfélszolgálatot négyszer hívtam az 1272 telefonszámon. Minden esetben mást mondtak a hiba okára. Végűl este 10-11 között az utolsó hívásomkor valamit hírtelen csinálhattak, mert egyszerre jó lett minden. A lényeg szerintem az, hogy az én telefonköltségemre aktíválták a kártyát, holott azt írták az már működik. Volt másnak is ilyen gondja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!