Közel 1 éves Toshiba Satellite laptopomnál (korábbit kicserélték mert memóriahibás volt) az alábbi dvd írás probléma lépett fel:
1. win 8-cal írtam a DVD-t (lemezre írás) a sajátgép-fáljkezelőjéből ám az a vége felé lefagyott és hibaüzenettel leállt. A DVD-t írva volt mert fény felé tartva megnéztem. A lemezt berakva azonban üresként ismerte fel és újra írást akart rajta kezdeményezni a win8.
2. Ezután újabb szűz DVD lemezzekkel próbálkoztam. Először a Deepburner programmal, majd a Nero-val. Mindkettőn szépen végigment az írás, azonban az elkészült DVD lemezt újra üresként ismeri fel a win8, noha az aljukon látszik a beégetés. Az asztali DVD lejátszó meg fel se ismerte (majdnem 10 percig töltött de semmi).
3. Végül Neroval irattam egy újabb szűz DVD lemezt úgy, hogy a végén adatelenőrizzen. Végigment az írás majd az adatellenőrzésnél piros cuccokkal jelezte, hogy szektorhiba-szektorhiba-szektorhiba, stb. AZ eredmény persze ugyanaz.
A laptop DVD persze a lemezeket hibátlanul olvassa, gond nélkül felismer minden DVD-met, CD-met.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Toshiba satellte L20-am, a kijelző zsanérja repedt. Lenne egy komlett L20 alaplaphibás, abba át tudnám rakni, de nem merem feszegetni, a csavarokat kiszedtem, mégsem akr szétjönni!
Nos, elkeseredésemben írtam egy újabb levelet arra a címre, és lássatok csodát: szinte azonnal válaszoltak is!!!! Úgyhogy most működik!!! Persze az első dolgom, hogy a Phoenix Fail Safe írmagját is kiirtom!!! Köszi a segítséget!
Persze, ezt már olvastam. Itt nincs megoldási javaslat, csak az, hogy írjunk egy emailt egy illetőnek, amit már egy hete megtettem, de nem jött válasz.
Samsung N220 netbook újratelepítés és Windows frissítések letöltése után 16 jegyű Phoenix Fail Safe kódot kér. (Soha nem lett regisztálva a Phoenix Fail Safe-ben, honnan szedi?!.) A dolog szépsége, hogy a kódot még boot-olás előtt kéri, a setup-hoz se lehet hozzáférni.
Az 5000. like elérése aki like-olt is jogosult lesz szervizünkben egy ingyenes laptop javításra a következő feltételekkel:
- a javítást az 5000. like-ot követő 1 hónapban kell igényelni, (érdemes figyelni, hogy hol tart az akció!) - amennyiben a javításhoz alkatrész szükséges, azt ki kell fizetni, - a gép leadásánál az FBPROMO2013 kódra kell hivatkozni.
Ha tudsz ennél olcsóbbat szólj és mi fizetjük a javítást!
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni Asus F5 DVD író cseréhez.Problémám , hogy nem férek a csavarhoz, azaz nincs meg az az egy kis csavar.Segitséget köszönöm szépen .Szép estét mindenkinek.
sziasztok , segitsetek léci . dell latop core duo , win 7-el fél oránkét leáll a win egy kékbb képernyő jön be rendszer leált.
hdd-t kivettem és formáztam a c részt . Gondoltam ujra installálom a win xp-t . Install elején megint kék ugyan az a screen és vége. mi a gond ? virus ? hardwer vagy más?
Lenne egy nagyon kezdő kérdésem. Különböző márkák között lehet cserélgetni a laptop cd olvasót, tehát kompatibilisek egymással vagy az adott típushoz valót kell szerezni?
Kaptam egy TOSHIBA Satellite Pro L300 laptopot "rednberakásra"! Új Xp rá, tökéletesen működik, letöltöttem drivereket de nem tudom felrakni őket, kírja, hogy a "számítógép hardvere nem alkalmas a program telepítésére. Mélyebben utánnanéztem, és a toshiba honlapján működő driverkereső sem a tipus alapján, sem a gyári szám alapján nem nem ismerte fel a gép tipusát és nem tudott hozzá drivert ajánlani! A tipus alapján kikeresett drivert pedig nem tudom rá telepíteni!!