Keresés

Részletes keresés

La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 222
Megmondom őszintén a cikkeit a Népszabóban már követni sem tudom. Lexikon kéne a rengeteg hivatkozásra stb. Amúgy úgy kiváncsi lennék a Magyarország legkedveltebb napilapjában hányan képesek értelmezni az írásait. Tán az olvasók 5 %-a...
Előzmény: General Buck Turgidson (217)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.15 0 0 221
Erre írásban nem tudok válaszolni, de virtualice némán fejet hajtok.
Előzmény: La tulipe noire (219)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 220
Így igaz...
Előzmény: General Buck Turgidson (217)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 219

Mon Generale,

biztos neked is van oly rögeszméd vagy kedvtelésed amit valaki hóbortósnak tart. Mármint a családban...csak nem vallod be, itt nyílt színen amit én megtettem. Nyilván nem azt jelenti hogy otthon fekete tulipánnak öltözöm mert akkor lehet hogy tényleg elmegyógyban lennék.

Előzmény: General Buck Turgidson (216)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2009.08.15 0 0 218
off
Én is láttam egy párszor.
Jó film.
on
Előzmény: La tulipe noire (214)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.15 0 0 217
Egyébként, ha személyesen is volt balszerencséd találkozni vele, akkor nyilván vágod, hogy az a csávó nem egészen ép.
Előzmény: La tulipe noire (210)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.15 0 0 216
Talán így 50 fölött mégsem tartasz szamárnak.

Miután én időben kinőttem, ha megbocsájtasz: részemről de. Viszont nagyon tudnék neki örülni, ha beszélgetőtársaim többségét csak ilyesmikért tarthatnám szamárnak.
Előzmény: La tulipe noire (214)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.15 0 0 215
TGM szerintem egy gyakorló elmebeteg, de ettől függetlenül tényleg ő volt az egyetlen, akiben az ominózus eset kapcsán mutatkozott annyi moral fibre, hogy annyit mondjon: bocs. Ennyit azért sportszerűen kötelesség megadni neki. Ettől függetlenül, ha szerkesztő lennék, és megjelenne egy cikkel, nem pénzt adnék neki, hanem kihívnám a mentőt.
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 214

off

Azért ez nagyon rendes tőled. Tudod a Fekete tulipán című film gyerekkorom nagy kedvence. Én egy kisvárosban nőttem fel ahol amikor ezt a filmet vetítették minden előadáson ott ültem, farsagkor Fekete tulipánnak öltöztem stb stb. Amikor először lehetett felvettem videóra aztán meg megvan DVD-n is.  A család már csak joviálisan nevet jé má megint a Fekete tulipán megy. Szinte kívülről tudom. Talán így 50 fölött mégsem tartasz szamárnak. 

on

Előzmény: Ezüst Sajó (208)
staccato Creative Commons License 2009.08.15 0 0 213
Szipogni? Ez mostantájt volt a Gyárfáskeltében?
Kár, hogy nem láttad a Vajnai-kongresszuson. Kinyúlt pólóban, olyan szakadtan nézett ki, mint egy csöves az aluljáróból, azzal a különbséggel, hogy a csövesek adnak magukra. De legalábbis úgy nézett ki, mint egy idős portás a lánykollégiumban.
staccato Creative Commons License 2009.08.15 0 0 211
Na igen. De csak a "hu" és az "ista" betűk látszanak, ebből vidáman lehet hungaristát sejtetni, és nem kell hozzá balliberalizmus sem...
Na és amikor Thürmer összefogott a Honfoglalás 2000 nevű, végletekig nemzeti csapattal? Vajnaiék akkorát zokogtak mellé, mintha ezen múlna az élete a magyar polgároknak... és hogy most aztán összeomlott a magyar kommunizmus, és Thürmer monnyonle, de sürgősen...
Előzmény: Ezüst Sajó (205)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 210

Ugyan egy hebehurgya ember aki lehet hogy át sem gondolta a tényeket de grafomán módon már írt is. Amúgy TGM-mel volt szerencsén még Szombathelyen a rendszerváltáskor és választáskor találkozni, mikor aztán az egész nyugat-dunántúl kékbe fordult mondván ők közelebb vannak a nyugathoz azért. Arra már nem reflektált, hogy aztán mér lett később főleg 2006-ban az egész nyugat-dunántúl narancsos.

Ennek a faszinak már pihenni kéne odahaza nem szipogni mint a TV-ben teszi. ( kurvára idegesítő legalább annyira mint Verebes hortyogása )

Előzmény: General Buck Turgidson (207)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 209
Hát dehogynem, OV kijelentette ha a következő kormányt ő alakítja akkor abban sem maszopos sem jobbikos nem lesz...
Előzmény: Törölt nick (204)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2009.08.15 0 0 208
Elnézést az IRL-ért, de úgy látom itt is elég meleg van. :-)
Előzmény: La tulipe noire (202)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.15 0 0 207
Kevés dolog akad, amiért TGM-et elismerem, ez éppen azok közé tartozik.
Előzmény: lujo2 (201)
staccato Creative Commons License 2009.08.15 0 0 206
Gyorsan el is rikkantotta, hogy vissza az egész, bocsánat! És azóta mindig erre hivatkozik, ha ezzel akarják égetni...
Ez az ember betegesen grafomán is egyben. Azt nem értem, ki az a marha, aki egyetemi tanárként alkalmazza?
Nem véletlen, hogy aki ad magára, már rég nem foglalkozik vele. Betlen valóban becibálja néha, de akkor nem interjú történik, hanem Betlen asszisztál a szokásos nagymonológhoz. Néha kurva intelligensen közbeszól, hogy "na, és mi következik ebből?", mire egy újabb hosszú mellébeszélés következik...
Vajnaiék most évek óta maguknál tartják, ő a Thürmer-ellenes kommunisták főideológusa. Az Origóban legutóbb azt magyarázta, hogy megnyerik azokat a pereket, amelyeket azért indítottak, mert állítólag a hatalom nem engedte őket indulni június 7-én. Legszívesebben azt írnám, hogy nem baj, öreg, majd elmúlik, de hát az ő esetében erről szó sincs...
Előzmény: La tulipe noire (198)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2009.08.15 0 0 205
Ja bocs. Úgy látszik a 187-es számú hozzászólásom óta még nem léptem ki a Magyarországon tomboló rasszizmusról író, tökéletesen tájékozott és tájékoztatott és mérvadó külföldi újságíró szerepéből. :-)
Előzmény: staccato (200)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 203
Ez számomra tök mindegy, beállt egy sorba...
Előzmény: lujo2 (201)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 202
30 fok celsiusban ? Mazo azért nem vagyok...
Előzmény: Ezüst Sajó (199)
lujo2 Creative Commons License 2009.08.15 0 0 201
és ő volt az egyedüli, aki bocsánatot kért ezért, az összes többi rajta kívül, aki akkor tiltakozott, egy sem.
Előzmény: La tulipe noire (198)
staccato Creative Commons License 2009.08.15 0 0 200
Hát még én! Különösen, hogy a Lehet Más a Humanista Párttal indult együtt legutóbb, tehát itt nyilván róluk van szó, nem a hungaristákról..
Előzmény: Ezüst Sajó (193)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2009.08.15 0 0 199
Mi a kedvenc viseleted?
A fekete nadrág fehér inggel.
Na ugye. :-)
Előzmény: La tulipe noire (195)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 198
TGM már akkor írta le magát előttem, mikor Józsika kapcsán rasszistázott. Ez a faszi egyszerűen szereplési kényszerben szenved és ha nincs más a még a bethlen tv-be is behívják némi talmi fecsegésre...
Előzmény: Callie (173)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 197
Ha nem emeli föl a seggét nyilván azé, mert nincs rasszizmus csak néhány veszett marha szabadult el a karámból. Azokat meg lasszóval is be lehet fogni és utána abrakoltatni...
Előzmény: Csendes A Don (81)
staccato Creative Commons License 2009.08.15 0 0 196
Vagy úgy! Akkor kiváló tri- és kvadrilliárdosaink – minden külön értesítés helyett – eljegyezték magukat a fasizmussal? Kúrcsány Fegyenc is? Ebben az esetben érthető, ha nem jelennek meg az antifák tüntetésén...
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 195
Ne viccelj már, állandóan kérték OV-t hogy határolódjon el. És azé már tudod ha én rá szavazok és nácizzák akkor az annyi mintha engem náciznának...
Előzmény: Törölt nick (168)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 194
Engem utulien kartács már sokszor lenácizott...
Előzmény: misimisi (40)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2009.08.15 0 0 193

Még a hungarista mozgalom is képviselhette magát, legalább is egy transzparens erejéig. Ez egy tényleg kirekesztésmentes megmozdulás volt. Most teljesen meghatódtam... :-)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.08.15 0 0 191
Transzparensen a "Tőke és a fasizmus jegyesek". ( lsd. Index )  A tüntetésen megjelent Lendavai Kotkoda és Gulyás Jocika. Vajon mit szóltak eme transzparenshez ? Bruhahahaha...
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.15 0 0 188
Tehát, aki forrást, adatot, idézetet kér, az "szórakozik?"!
Előzmény: seeman (169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!