Csak 200 fő antirasszista, antifasiszta van Magyarországon?
Kétszázan a fasizmus ellen
Kétszázan gyűltek össze a budapesti antifasiszta rendezvényen szombat délután a Városháza parkban.
Megmondom őszintén a cikkeit a Népszabóban már követni sem tudom. Lexikon kéne a rengeteg hivatkozásra stb. Amúgy úgy kiváncsi lennék a Magyarország legkedveltebb napilapjában hányan képesek értelmezni az írásait. Tán az olvasók 5 %-a...
biztos neked is van oly rögeszméd vagy kedvtelésed amit valaki hóbortósnak tart. Mármint a családban...csak nem vallod be, itt nyílt színen amit én megtettem. Nyilván nem azt jelenti hogy otthon fekete tulipánnak öltözöm mert akkor lehet hogy tényleg elmegyógyban lennék.
Miután én időben kinőttem, ha megbocsájtasz: részemről de. Viszont nagyon tudnék neki örülni, ha beszélgetőtársaim többségét csak ilyesmikért tarthatnám szamárnak.
TGM szerintem egy gyakorló elmebeteg, de ettől függetlenül tényleg ő volt az egyetlen, akiben az ominózus eset kapcsán mutatkozott annyi moral fibre, hogy annyit mondjon: bocs. Ennyit azért sportszerűen kötelesség megadni neki. Ettől függetlenül, ha szerkesztő lennék, és megjelenne egy cikkel, nem pénzt adnék neki, hanem kihívnám a mentőt.
Azért ez nagyon rendes tőled. Tudod a Fekete tulipán című film gyerekkorom nagy kedvence. Én egy kisvárosban nőttem fel ahol amikor ezt a filmet vetítették minden előadáson ott ültem, farsagkor Fekete tulipánnak öltöztem stb stb. Amikor először lehetett felvettem videóra aztán meg megvan DVD-n is. A család már csak joviálisan nevet jé má megint a Fekete tulipán megy. Szinte kívülről tudom. Talán így 50 fölött mégsem tartasz szamárnak.
Szipogni? Ez mostantájt volt a Gyárfáskeltében? Kár, hogy nem láttad a Vajnai-kongresszuson. Kinyúlt pólóban, olyan szakadtan nézett ki, mint egy csöves az aluljáróból, azzal a különbséggel, hogy a csövesek adnak magukra. De legalábbis úgy nézett ki, mint egy idős portás a lánykollégiumban.
Na igen. De csak a "hu" és az "ista" betűk látszanak, ebből vidáman lehet hungaristát sejtetni, és nem kell hozzá balliberalizmus sem... Na és amikor Thürmer összefogott a Honfoglalás 2000 nevű, végletekig nemzeti csapattal? Vajnaiék akkorát zokogtak mellé, mintha ezen múlna az élete a magyar polgároknak... és hogy most aztán összeomlott a magyar kommunizmus, és Thürmer monnyonle, de sürgősen...
Ugyan egy hebehurgya ember aki lehet hogy át sem gondolta a tényeket de grafomán módon már írt is. Amúgy TGM-mel volt szerencsén még Szombathelyen a rendszerváltáskor és választáskor találkozni, mikor aztán az egész nyugat-dunántúl kékbe fordult mondván ők közelebb vannak a nyugathoz azért. Arra már nem reflektált, hogy aztán mér lett később főleg 2006-ban az egész nyugat-dunántúl narancsos.
Ennek a faszinak már pihenni kéne odahaza nem szipogni mint a TV-ben teszi. ( kurvára idegesítő legalább annyira mint Verebes hortyogása )
Gyorsan el is rikkantotta, hogy vissza az egész, bocsánat! És azóta mindig erre hivatkozik, ha ezzel akarják égetni... Ez az ember betegesen grafomán is egyben. Azt nem értem, ki az a marha, aki egyetemi tanárként alkalmazza? Nem véletlen, hogy aki ad magára, már rég nem foglalkozik vele. Betlen valóban becibálja néha, de akkor nem interjú történik, hanem Betlen asszisztál a szokásos nagymonológhoz. Néha kurva intelligensen közbeszól, hogy "na, és mi következik ebből?", mire egy újabb hosszú mellébeszélés következik... Vajnaiék most évek óta maguknál tartják, ő a Thürmer-ellenes kommunisták főideológusa. Az Origóban legutóbb azt magyarázta, hogy megnyerik azokat a pereket, amelyeket azért indítottak, mert állítólag a hatalom nem engedte őket indulni június 7-én. Legszívesebben azt írnám, hogy nem baj, öreg, majd elmúlik, de hát az ő esetében erről szó sincs...
Ja bocs. Úgy látszik a 187-es számú hozzászólásom óta még nem léptem ki a Magyarországon tomboló rasszizmusról író, tökéletesen tájékozott és tájékoztatott és mérvadó külföldi újságíró szerepéből. :-)
TGM már akkor írta le magát előttem, mikor Józsika kapcsán rasszistázott. Ez a faszi egyszerűen szereplési kényszerben szenved és ha nincs más a még a bethlen tv-be is behívják némi talmi fecsegésre...
Ha nem emeli föl a seggét nyilván azé, mert nincs rasszizmus csak néhány veszett marha szabadult el a karámból. Azokat meg lasszóval is be lehet fogni és utána abrakoltatni...
Vagy úgy! Akkor kiváló tri- és kvadrilliárdosaink – minden külön értesítés helyett – eljegyezték magukat a fasizmussal? Kúrcsány Fegyenc is? Ebben az esetben érthető, ha nem jelennek meg az antifák tüntetésén...
Még a hungarista mozgalom is képviselhette magát, legalább is egy transzparens erejéig. Ez egy tényleg kirekesztésmentes megmozdulás volt. Most teljesen meghatódtam... :-)
Transzparensen a "Tőke és a fasizmus jegyesek". ( lsd. Index ) A tüntetésen megjelent Lendavai Kotkoda és Gulyás Jocika. Vajon mit szóltak eme transzparenshez ? Bruhahahaha...