Viszont engem valóban érdekel, hogyan, milyen színvonalon, milyen témákban fog megszólalni a Jobbik az EU-ban. Az újabb külön történet, hogy ez milyen torzulással fog átjutni hozzánk, különböző sajtótermékeink által, de a torzulások a külföldi sajtótermékekben is érdekelnek. Mielőtt bárki félremagyarázná, nem voltam MIÉP-es, de le kell szögezzem, annak idején frakciójuk tisztességes, valóban konzekvensen a magyar érdekű politika mentén mozgott, lépett fel a magyar parlamentben intelligens, jól képzett képviselőivel a teljes ciklusban. Sok olyan témát vettek elő, mely a többi pártoknak zsenánt volt, remélem a Jobbik sem csinálja rosszabbul, arra kell ügyelniük és ez némi diplomáciai érzékkel megoldható, hogy a rasszizmus vádját ne lehessen rájuk sütni.
Hát nem tudom az szdsz mit képviselt, talán az egyetlen Fodor képviselte véleményszabadság ügy, amit érdemes valakinek továbbvinni. A többi egy kalapszar!
Az még hagyján hogy az szdsznek vége, de úgy tűnik az amit képviselt és még fontosabb hogy azok akik ezt képviselték teljesen kiszorulnak a közéletből, elfogyott körülöttük a levegő.
Van némi bája, hogy pont ennek a kszentq klónnak magyarázod a netkommandós dolgokat, miközben ő maga 0-24-ig kampányol itt a jobbiknak. Természetesen nem zavar, ne értsd félre. Inkább szórakoztat.
Ők csupán a rózsamisi kommandó. Ki van adva nekik azb utasítás:
"A Nett összes nagyobb fórumán jelen kell lennünk. El kell érni, hogy mindenhol megszólaljon a hangunk. Ezért ezeket a fórumokat fel kell osztani magunk között. Vannak a kiemelt jelentőségű fórumok, amin szeretném, ha mind rendelkeznétek regisztrációkkal. Ezek: Index, Budapest Portál, NOL, Klub Rádió."
Az SZDSZ feloszlott, a kommandó még nem kapott erre utasítást. Róluk valahogy elfelejtkeztek a nagy visszavonulásban.
"Nem volt százasom az Ózdi Interspar bevásárlókocsijához. Volt két ötvenesem, hát megkérdeztem az éppen kocsiját visszatoló hölgyet, hogy százas van-e a kocsiban. Azt mondja, igen (!!!). Kérdem én, oda adná-e két 50-esért? Erre, affektáló hangon: már miért tenném? megütközve nézek rá, ez nem szokás, még ilyennel nem találkoztam!
Erre fejét Dávid Ibolyásan oldalra hajtva kiveszi a pénzt a kocsiból, és riszálós járással, felmutatva az Eurót elbilleg a Szlovák rendszámú autójához!"
És a Jobbikos EP képviselők egy szót sem szóltak amikor pedig tehették volna....
'A szlovák nyelvtörvény az unió ügyévé válik'
Az EP lengyel elnöke bírálta Pozsonyt
Ivan Gasparovic szlovák államfő aláírta az államnyelvtörvény módosítását, amelyet Magyarországon a kormányfő, a házelnök, minden parlamenti párt és ifjúsági szervezete, valamint a négy történelmi egyház is élesen bírált. A nyelvtörvény ügyében nem közeledtek az álláspontok a két ország kisebbségi vegyes bizottságának budapesti ülésén. Bár Jerzy Buzek EP-elnök szerint a kérdés összeurópai ügy, a szlovák külügyminiszter szerint a tagországoknak Brüsszel nem parancsolhat.