Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2009.06.26 0 0 411
Ja, bocsesz, tényleg.

Igen, így van és én akkor is megértettem, hogy a fideszesek eltűnnek. Ezt épp a TV kapcsán akkor le is írtam. Ilyen az élet és nyilván az MSZP szavazók szivesebben bambulják mondjuk T. Lakatot, Verebest és más ballib celebeket, mint pld. Bayert.

És mivel többségben vannak, joguk is van hozzá. Bár az MSZP-SZDSZ mögött azzal együtt nem állt akkora támogatás, hogy az egész TV-ből kiírtsák az összes jobbost, ők megtették. Ezzel egyben azt is kockáztatták, hogy fordított helyzetben az eljárás hasonlóan kíméletlen lesz.
Előzmény: jophiel (409)
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.26 0 0 410
Az ellenzék képviseli azokat, akik nem kormánypártiak. Az ellenzéknek nem dolga az, hogy mindenben kiegyezzen a kormánypárttal.

Az is nyilvánvaló, hogy másképp kell viselkednie a jobboldalnak egy - mondjuk - 35%-os és másképp egy 8%-os párttal.

Ha az MSZP 8-10%-ot ér el, az azt jelenti, hogy annyira nem számít, hogy nem is kell vele tárgyalni, hiszen nincs mögötte támogatottság. A Fidesz önmagának Lendvaiéknak miért tenne jót? Neki a választók akaratára kell figyelnie és nem az MSZP-re.
Előzmény: Callie (406)
jophiel Creative Commons License 2009.06.26 0 0 409
Azt irtad, "ti hemzsegtek". Na, aze' irtam en meg, hogy en nem :-)

Igen, 8 evvel ezelott meg maguk a valasztok akartak, hogy a masik brancs tunjon el. Erted, nem?
Előzmény: Fine Tune (407)
jophiel Creative Commons License 2009.06.26 0 0 408
"Ahol MSZP-SZDSZ többség van, kíméletlenül fidesztelenítettek" -- es viszont. Lasd mar be, hogy olyasmiket kifogasolsz, amiket a Fidesz is vagy a Jobbik is siman ugyanigy (ha nem genyabbul) csinal(na). Ugyanaz a szar nem lesz finomabb, csak mert nem az MSZP adja a szadba, hanem a Fidesz. Velemenyem szerint egyik kutya, masik eb. Egyik se jobb a masiknal, de van, amelyik rosszabb ...
Előzmény: Fine Tune (405)
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.26 0 0 407
Miért ne lenne erkölcsös? Most az totál mindegy, hogy egyedül 8 évig, aztán csere, vagy 16 évig fele-fele.

Sőt az első eset még azért is jobb, mert maguk a választók akarják azt, hogy akkor most ez a brancs tűnjön el, mert gagyi volt, jöhet a következő.

Én nem rólad írtam, hogy hemzsegsz:)
Előzmény: jophiel (404)
Callie Creative Commons License 2009.06.26 0 0 406

Nem változtatták meg az Alkotmányt és a kétharmados alaptörvényeket. Sőt, állandóan tárgyalásokat kezdtek az akkori ellenzékkel,hogy együtt és 4-5-el változtassanak, amiből nem lett semmi.

Ez tény. Mellébeszéléssel nem lehet elfedni.

Előzmény: Fine Tune (405)
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.26 0 0 405
"De ők egyrészt nem akarták letarolni az elllenfeleiket, másrészt naivan azt hitték, azok vetélytársak,nem ellenségek. "

:)))))))))) Te hol élsz? Mert tutira nem itt. Nézz szét a fővárosban, nézz szét a kerületekben. Ahol MSZP-SZDSZ többség van, kíméletlenül fidesztelenítettek. Úgy minden tekintetben.
Előzmény: Callie (400)
jophiel Creative Commons License 2009.06.26 0 0 404
Speciel en sehol nem hemzsegek, ne hizelegj :-)

Fairnek fair, hogy erkolcsos-e, az a kerdes. Mindket reszrol.
Előzmény: Fine Tune (402)
jophiel Creative Commons License 2009.06.26 0 0 403
Ertem en, amit mondani akarsz, de ha az oke, hogy a Fideszesek hemzsegnek, akkor az me'nem oke, hogy az MSZP-sek is? Most akkor ez jo vagy rossz dolog? Es ha jo, akkor miert ne csinalhatna az, akinek lehetosege van ra? Ha rossz, akkor miert jo? :-)

Előzmény: A Tanú '89 (401)
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.26 0 0 402
Most a fideszesek hemzsegnek majd és ti nem lesztek. Igy fair nem?
Előzmény: jophiel (399)
A Tanú '89 Creative Commons License 2009.06.26 0 0 401
És most kik hemzsegnek?
Előzmény: jophiel (399)
Callie Creative Commons License 2009.06.26 0 0 400

Az ovis hőzöngés helyett 1 tényt kellene meggondolnotok: az MSZP-SZDSZ-nek volt négy éven keresztül kétharmada, mégsem nyúltak hozzá se az alkotmányhoz, se a választójogi törvényhez és a többihez.

Megtehették volna hasonlóan,hogy Orbánék készülnek. De ők egyrészt nem akarták letarolni az elllenfeleiket, másrészt naivan azt hitték, azok vetélytársak,nem ellenségek.

Előzmény: A Tanú '89 (397)
jophiel Creative Commons License 2009.06.26 0 0 399
Hat most epp lehet, hogy telleg nints. Nade, amig a Fidesz uralkodott, addig meg hemzsegtek mindenutt, kizarolagosan.
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.26 0 0 398
Az nagyon baba lenne, ha Bayer lenne a TV elnök:))
A Tanú '89 Creative Commons License 2009.06.26 0 0 397
Erről van szó.

Mutathatna a kartács egy fideszest vagy jobbikost a köztévében.

Tán azt képzeli, hogy megtartják a napkeltét Aczél elvtárs legnagyobb dicsőségére?
Előzmény: Fine Tune (396)
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.26 0 0 396
"És igen kellemetlen, elfojtó ideiglenes hatalmat vezetnek be. Bayer lesz az MTV komisszárja és aki nem tagja valamelyik polgári körnek vagy a Gárgyának, az nem juthat előre a közéletben."

Miért, szerinted ma bejuthat a TV-be, egy Jobbikos, fideszes? A közéletből nyilván távozik egy csomó MSZP-s, SZDSZ-es, de ember, ezért szavazunk az ellenzékre, hogy ezek tünjenek is el.

Előzmény: Callie (394)
jophiel Creative Commons License 2009.06.26 0 0 395
Egy kicsit megiscsak jo, hogy elmegy Brusszelbe. A magam reszerol meg messzebbre delegalnam, es minden este imadkoznek, hogy ne jojjon vissza :-)
Előzmény: NattyDread (392)
Callie Creative Commons License 2009.06.26 0 0 394

Milyen többi?

Vagonírozások?

Nem ez a veszély leselkedik Magyarországra, hanem az, hogy a következő választásokon Orbánék és Vonáék együtt túllépik a kétharmadot, négyötödöt, akármit. És igen kellemetlen, elfojtó ideiglenes hatalmat vezetnek be. Bayer lesz az MTV komisszárja és aki nem tagja valamelyik polgári körnek vagy a Gárgyának, az nem juthat előre a közéletben.

Pótcselekvésnek tűnik a Morvai-hibbantságok ellen nagy hangon tiltakozni, az igazi veszélyekkel meg nem törődni.

Előzmény: NattyDread (393)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.26 0 0 393
Egyébként meg milyen "többi"? Majd ha elindulnak a vagonírozások, akkor hajlandó leszek _tenni_ is ellenük, most elég ha elhatárolódom ezektől.
Előzmény: Callie (391)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.26 0 0 392
Nem háborog nekem semmim, főleg a lelkem nem az ilyen tökkelütött morvaifélék miatt. Csak még időben ki akartam nyilvánítani, hogy semmi közöm hozzájuk, és erre egy jó lehetőség a szóbanforgó webszájt. Ennyi.
Előzmény: Callie (391)
Callie Creative Commons License 2009.06.26 0 0 391
Akkor ezzel az aláírással most megnyugtattad háborgó lekedet, és a többi nem a te dolgod?
Előzmény: NattyDread (390)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.26 0 0 390
Tévedsz kiscsóka, én csak egy adófizető vagyok, nem pártkatona. Szóval akkor szerinted marginalizálódnak az adófizetők? Hát ez szar ügy.

Én azért írtam elá ezt a nyilatkozatot, hogy még azelőtt elhatárólódjak ettől a baázstól, mielőtt az az izé... a Morvai nevű képződmény először zsidózásra nyitja a száját az EP-ben. Másképp helyette kellene szégyenkeznem, de így nincs miért, mert enm szavaztam rá, és az egész világ előtt elhatárolódom tőle, de nagyon.
Előzmény: A Tanú '89 (375)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.26 0 0 389
Ki az a "ti", pajti? Én biztosan nem, mert én "csak" dolgozom és adót fizetek, de mondjuk jobb lenne, ha nem tenném, inkább sírnék, hogy a kúrmány így meg úgy....
Előzmény: A Tanú '89 (374)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.26 0 0 388
... efélékkel, bocs!
Előzmény: NattyDread (387)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.26 0 0 387
Bizony nem szép! Főleg gulággal, lágerrel, effélékkel.
Előzmény: sezione_b70 (373)
zividivi Creative Commons License 2009.06.26 0 0 386
AÍ nemesség saját nemzetségét alkotta. A nemzetet a Szentkorona.

A szavazati mechanizmus pedig a hierarchikus berendezkezkedést.

A klasszikus demokráciában sem volt mindenkinek szavazati joga. Nem ezen múlik.

Most mindenkinek van szavazati joga, mégsincs demokrácia, mint ahogyan a népidemokráciákban sem volt.

Előzmény: kátyja (383)
zividivi Creative Commons License 2009.06.26 0 0 385
Azt hiszed valóban, hogy országot lehet adni egy 13.- havi nyugdíjért?????

Amivel előhozakodtál nem nagy dicsőség. Állítsd mellé a károkat, amit okoztak a kormányok, csupán a legutolsó 20 év alatt, és ne hivalkodj a szaldóval.
Előzmény: Gördülő Kő (376)
kátyja Creative Commons License 2009.06.26 0 0 384

Pl: A vesztegetést, hűtlen kezelést nehéz bizonyítani.

De azért lehet.

Előzmény: Gördülő Kő (376)
kátyja Creative Commons License 2009.06.26 0 0 383

A parasztnak akkor nem volt szavazati joga.

A nemesség alkotta nemzetet.

De tökmindegy.

Ezen már régen túlléptünk.

A nemzeti egységre céloztam Mária Teréziával.:)

Előzmény: zividivi (379)
zividivi Creative Commons License 2009.06.26 0 0 382
//".. neked, magadnak..."//

Hm!

Ipeg úgy, mint az indiánoknak, meg az afrikaiaknak.

Miért hagyták magukat kiírtani, vagy rabszolgának elhurcolni ugyebár?
Előzmény: NattyDread (371)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!