Szerintem,ha a szocik jól működtek volna,akkor vele együtt a liberálisok sem gyengültek volna.De így ment le mindkét index. Egyeseknél még elég lehet a bennmaradáshoz,másoknál már nem.
A Jobbik nyilvánvalóan mérleg-(királycsináló-)helyzetbe fog kerülni. A kérdés csak az, hogy igaza van-e Kövérnek és valóban MSZP bérencek-e (vagy legalább is mutyiznak). Mert ha igen, akkor szvsz a Fidesznek befellegzett.
Szerintem se, ábrándoznak, aztán a most szavazástól távol maradó másfél-kétmillió ember várható szavazatáról semmit sem tudnak. Nagy kiábrándulás lesz a jobbosoknak, de azért a fidesz mint legnagyobb párt fog koalícióban kormányozni, rá is fér a szocikra, mindent elbarmoltak.
A következő választáskor a Jobbik bizonyosan bekerül a Házba, akár 10% feletti képviselői helyet is megszerezhet. Akkor pedig ott a Rhodus, ugorni kell...
Szerintem amelyik pártnál nincs most válság a vezetésben,az a biztos befutó(5% feletti biztos tábor). Ahol gond van,személycserék vannak,ott az emberek is csak beleunnak.
Én be voltam sz...va,amikor az egyik télen egymás után patkoltak el a nagyvezírek.Tél volt,nagy hó,hófúvás, áramszünet ('83). Jött a hír, az idős ember megpihent. Fiatalon csak az idősebbek beszélgetéseiből tudtam leszűrni,hogy most félni kell,mert van miért.
Ha valakit érdekel,van egy sztorim a kivonulásuk idejéből.