Szevasz! Részemről, sajnos, ez az üzlet sem fog összejönni! A kötöttünk lévő távolság 236 km. Az autóm (Liana) 7. 5 litert fogyaszt. Ez oda-vissza jelenlegi áron kb. 12000ft. Pedig de jó lett volna… Üdv!
A felkínált dolgaidat nézegetve, az volt az első gondolatom, hogy hol lehetne találkozni veled. Belenéztem az adatlapodba, de sajnos ott nem jelölted be, hogy melyik városban (településen), vagy elérhető. Ha megteszed, akkor elég lesz csak a nickedre kattintanunk, hogy ezt megtudjuk. Azt hiszem ezt most rajtam kívül többen is, találgatják, vagy imélekkel bombáznak hogy megtudják. Ilyen üzemanyagárak mellett, költséges a „nagy” távolság!
Üdv lenne egy eladó 207-es blokkom. Karbiba fő fuvoka,hengerfej,gyertyapipa kellene. A dugatyu zsír új benne talán 50kmt ment. Vannak még alkatrészeim hozzá. Tegyetek rá ár ajánlatot mert úgy is a vastelepen fog kikötni ha nem érdeklődik senki.
Eladnám darabokra szedett 206-osomat, nincs már energiám vele foglalkozni. Minden eladó belőle, akár egyben is az egész. Írd meg mi kell, és mennyit adnál érte!
Olyan kerdesem volna, hogy esetleg Babettat legpuskara cserelne-e valaki. Ilyen szoveggel adtam fel hirdetest az expresszen:
"Eladásra szánom Norconia B2 típusú légpuskámat Simmons céltávcsővel. Nagyon szép és hibátlan állapotú, jó erőben lévő stukker, csak én használtam."
20 ezer Ft lenne kp-ben, vagy esetleg erdekelne 207-es/210-es Babszi, ha lehet megbizhato, hasznalhato allapotban. Talan 207-es blokk is szobajohet, vagy beszamitanam.
Sziasztok. Lenne egy felújított Babetta 210-es blokk közepem.Összefűzve.Henger+Hengerfej Új csapágyakkal,szimeringekkel. A bordás tengelyekkel..kivéve a váltó lemezei nincsenek benne. Akit érdekel....itt elér:tucsok.6@freemail.hu Mindenkinek jó szerelgetést.
Még elfelejtettem hogy ha valakinek van régi gitárja ( klasszikus vagy elektromos ) ha nem is működik csak ne legyen széttörve akkor csere is lehetséges Üdv. Zoli
Sziasztok:) Csak egy gyors ajánlat. Van egy babi 207-em hiányosan ( Vázbéli elemek PL: sárvédő, lámpa meg ilyenek. )a motor működik, + mellé vagy 2-3 kerék és pótblokk darabokban,+ tudok adni hozzá még karburátorot meg egy két alkatrészt. Ha valakit érdekel 8000Ft fix-ért elviheti A moci veszprémben van. nobody_76@freemail.hu Üdvözlet mindenkinek Babetta for ewer :))
Motoros börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
Sziasztok! Eladnám, vagy kiskerekü, alacsony épitésü robogóra cserélném müködőképes BABETTámat, nekem már magasnak bizonyul, mert "összementem a mosásban" és bizonytalannak érzem rajta magam..........
Ez évben utolsó motoros börze! 2009 november 15-én Helyszín: Budapest. XXIII.ker. / Soroksár / Haraszti út 2533. A és M Vámügynöség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-70-374-2948 és 06-20-2917828.
Hol tudok nyomtatható kézikönyvet szerezni a netről babetta 207/5-ös típushoz? Mert innen: http://www.jawamoped.hu/dokumentacio4.htm nem lehet kinyomtatni őket. :( Segítsetek. Köszi.
Sziasztok.Babetta 207-es és 210-es alkatrészei eladók.Kérdezz bátran,postázni is tudok.Kérlek inkább telefonon érdeklődj 20-222-87-80 ,ilzoli@freemail.hu .