Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kihasználatlanság miatt eladom OLYMPUS O-MD E-M1 MARK III fényképezőgépem , patika állapotban. Nagyon keveset használt, újszerű, 220Volt Kft.-nál vásárolt . Csak hobbi szinten volt használva. Garancia 3 hónapja járt le. Shutter count: 11 822
SN: BJD637635 Dupla eredeti akkuval, nyakpánt, töltő, doboza, számla, papírok. Átvehető személyesen Budapesten. Postázás csak a vevő felelősségére , előreutalás után. Érdeklődni: 06702418098
Magyarországon vásárolt por és karcmentes M.Zuiko 12-45mm f.4 PRO obi eladó eredeti dobozában, valamennyi tartozékával. (A napellenzőn van egy karc) Gy.sz: 34CA17536 Ár: 146.000 Megtekinthető és kipróbálható Bp. XXII. kerületben, esetleg M4 állomások környékén.
GH4-en és M1X-en használtam, 24-120/4 AF-S és 50/1.8 AF-S Nikon obikkal. Egyrészt sajna a régi 100-300/4 Sigmával nem megy, másrészt elgondolkoztam a rendszerváltáson.
Olympus fotós táska kifejezetten az OM-D szériához. Olympus CBG-10 rendszer fényképezőgép táska (Anno az E-M1 -el jelent meg. Praktikus, masszív darab. Több zseb az apróságoknak + egy rászerelhető tok pl. vakunak. Az elején egy eredeti objektív foglalattal.) Olympus rajongóknak szinte kötelező!!! : 70.000,-
Alapvetően Lakiteleken, illetve Budapesten a 17. kerületben, esetleg Kecskeméten.
Érdeklődni e-mailben, vagy a +36harminc/267-5egy13-as számon tudtok.
Arra való, hogy rászerelsz bármilyen Olympus-kompatibilis TTL-vakut, és azt el tud sütni, tudod vezérelni TTL üzemmódban az FC-WR vakuvezérlővel (ami nem eladó). Tehát pl. be tudsz illeszteni valami olcsóbb vakut egy Olympus egységekből álló rendszerbe. Godox TT350o vakuval használtam, tökéletesen tette a dolgát.
OLYMPUS O-MD E-M1 MARK III - 275 000 Ft - 249 000 Ft
Újszerű állapotú, semmiféle használati nyom sem látszik rajta, hibátlan működéssel. Töltő, nyakpánt, kábel, akku van mellé, a doboza nincs meg és a garancia lejárt. 18e expó van benne. A 18. kerületben lehet kipróbálni. Gysz: BJDA03860 A kijelzőn lévő nyom az a fólián van csak a képernyő érintetlen. Pár új képet is feltöltök, a korábbiak helyett.
Eladó a képeken látható Metabones Speedbooster Ultra 0.71x EF - MFT átalakító adapter. Segítségével crop nélkül lehet Canon EF objektíveket használni Micro 4/3 bajonettes gépeken.
Szép, megvigyázott állapotban van, gyári dobozában eladó.
Kérésre tudok még képeket küldeni.
Személyesen átvehető Pilisszentivánon és környékén, előre egyeztetve Budapesten, vagy csomagküldés a vevő terhére ok!
Eladnám a G80 gépem Olympus 14-150II optikával együtt. A gépben WE7LB001561 30 ezer+ minimális fotó van, néha elektromos zárral és minimális videóval. Markolat gumírozása kicsit megnyúlt, nem zavaró. Vigyáztam rá doboz és vázsapka, bontatlan vállpánt, töltő, aksi, papírok megvannak. Simán kibír még 300 fotót az aksi.
Olympus 14-150II optika AC7A63481 újabb darab, keveset volt bevetve, mert a retró optikákat megszerettem. Egy W-Tianya UV szűrővel, első és hátsó sapkával, és fény ellenzővel Tipp-topp állapotban van.
Panasonic LUMIX G VARIO 14-42mm F/3.5-5.6 ASPH - 29 000 Ft
anasonic Lumix 14-42mm objektív (ez a "középső változat" az eddig három ugyanilyen átfogású modellből). Összesen 1000 kép készült a géppel amivel együtt volt, lnyegében új. Megnézni a 18. kerületben lehet. Gyári száma: FS1GA301711
Hibátlanul működő második szériás EM1. Csak 3300 expóval, a zár még szinte új. A képernyőn egy ütődésnyom látszik, de csak felületi, esztétikai probléma semmi repedés nincsen és természetesen nem befolyásolja a használatot. Nyakpánt, akku, töltő és kábel van hozzá. A gyári száma : BHUA38763 Egyeztetést követően Budapesten lehet kipróbálni, megvenni. Az első képen lévő EE1- Dot sight már elkelt.
Újszerű állapotú, kopásnyomok nélkül, fóliázott kijelzővel, hibátlan működéssel. Töltő, nyakpánt, kábel, akku van mellé, a doboza nincs meg és a garancia lejárt. 18e expó van benne. A 18. kerületben lehet kipróbálni. Gysz: BJDA03860 A kijelzőn lévő nyom az a fólián van csak a képernyő érintetlen.
OLYMPUS O-MD E-M1 MARK III patika állapotban, csak a hétvégén! Akció
Kihasználatlanság miatt eladom OLYMPUS O-MD E-M1 MARK III fényképezőgépem , patika állapotban. Nagyon keveset használt, újszerű, 220Volt Kft.-nál vásárolt . Csak hobbi szinten volt használva. Garancia 3 hónapja járt le. Shutter count: 11 822
SN: BJD637635 Dupla eredeti akkuval, nyakpánt, töltő, doboza, számla, papírok. Átvehető személyesen Budapesten. Postázás csak a vevő felelősségére , előreutalás után. Érdeklődni: 06702418098
Eladó egy hibátlan(por, gomba és karcmentes) nagyon szép állapotú Olympus M.Zuiko Digital 17mm F1:1.8 fekete - objektív! SN: ABTA08586 Jár hozzá egy 46mm K&F Concept Nano-K szűrő, alsó és felső(ez utángyártott standard 46-os , de megvan az eredeti is!) sapka.
Átvehető személyesen BP. 14-15. kerület vagy FOXPOST-tal előre utalás esetén automatába küldöm!
Szerencsére a nagy gépet, obikat, karbon állványt, stb…. már eladtam régebben, amikor halványodni látszott a lelkesedésem. A Pen-f azért maradt amiért anno megvettem. Mert szép. Nagyon. Annyira, hogy akár dísznek is jó egy polcon. Persze emellett nagyon jó is. A Pen-f számomra nem csak egy fényképező, hanem életérzés. Szeretem kézbe venni, használni, vagy csak nézegetni. De mivel az elmúlt 2-3 évben kb. 40-50 képet lőttem vele összesen, nem látom értelmét tovább őrizgetni. Közel egy éve fontolgatom, hogy megválok tőle, de csak most érett meg bennem az elhatározás. Persze még az is előfordulhat, hogy meggondolom magam, és csak az obik mennek. A gép meg megmarad dísznek:)