Keresés

Részletes keresés

cudarka333 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 585

NEkem is a kapuzárási pánik jutott az eszembe Breeről. Bár Keith-Amber-gyerek hazugsánál durvább volt, amikor teljesen kiakadt a ritkánlátott lánya és unokája megjelenésén, mert nem mehetett el b.E.P. koncertre a várománybeli lovaggal. Amelyik nőben van egy kis tartás az úgy van vele, hogyha a pasi nem érti meg, hogy most halasztanak, azzal nem is érdemes foglalkozni. Pedig breet régebben a női tartás mintaképén akarták, de ez mára nagyon megkopott. Ha a szomszéd néni lenne az mondanám, hogy nevetségesség vált.

Előzmény: AliceCsodaországban01 (580)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.26 0 0 584

Ó, megkaptam, hogy minőségben alulról sem súrolom a junkie színvonalát :D éljen! Ilyet sem kaptam még!:D

Előzmény: Aragorn83 (583)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 583

Ja, tényleg mintha már említetted volna. :)

Én csak egy nem tetszőt olvastam, az is inkább csak kekeckedett. :)

Előzmény: nina_morgan (582)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.26 0 0 582

Kössz- nem mindenkinek nyerte el a tetszését :D sebaj, ez van - nem a legjobb irományom, és nem is hálás a téma, mert nem tudtam igazán élvezni az évadot; de mivel winnie kért meg rá, ezért megírtam.

a nickváltás csak azért történt, mert a másikkal az inda nem engedett be ...:S

Előzmény: Aragorn83 (581)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 581

nina: Jó volt az összefoglalód a junkie-n a 7. évadról. Grat hozzá!

Amúgy miért váltottad le a régi nicked? (Kicsit le vagyok már maradva a kérdést illetően, de sebaj. :D)

AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 580

Ja. Tipikus kapuzárás előtti pánik szindrómában szenved, annak minden hormonális meghülyülésével egyetemben.

Ennyire csak terhes nők, meg szoptatós anyák szoktak még meghülyülni.

De azért Lynette se kutya, mi a pék faszáért kell neki beleavatkoznia abba, hogy az anyja kihez megy férjhez?

Paul meg jobban tenné, ha a kis drága Zac-et fojtaná meg egy eldugott erdei kulipintyóban. Elcseszett egy kis pöcs ez a kölyök.

Előzmény: cudarka333 (579)
cudarka333 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 579

Bree egyre keresztényietlebben viselkedik. Pap bácsi már megmoshatná a fejét.

AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.05.19 0 0 578

No akkor ne halj meg bután...:-)

Szóval miután Susan kiosztotta az anyját a kórházban, felkereste őt a nagynéni, aki közölte, hgy az anyja amiatt nem ajánlhatja fel a fél veséjét, mert éppen mellrákja van, és a körutazás az tulajdonképpen a kemo lesz, csak nem akarta éppen most ezzel terhelni a lányát, mert jóvá akart valamennyit tenni az anyai tevékenységéből.

Utána jött aztán az a nyálas anya-lánya búcsújelenet, mert Susan meg nem akarta elárulni, hogy tudja (ezt is a nagynéni kötötte a lelkére).

Előzmény: cudarka333 (575)
cudarka333 Creative Commons License 2011.05.19 0 0 577

Kihagyta. Vagy akkor közölte, amikor fogat mostam.

Előzmény: Aragorn83 (576)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.19 0 0 576

Emlékeim szerint nem halálos, de ténylegesen van neki valamilyen betegsége, ezért nem vállalta a donorságot. De ez ki is derült a tegnapi rész egy jelenetéből amit Susan anyjának kisérője ez közölte vele, ha csak a tv2, ki nem hagyta azt a jelenetet...

Előzmény: cudarka333 (575)
cudarka333 Creative Commons License 2011.05.19 0 0 575

Hát mind a négy született feleségen kezd mutatkozni az elmebaj jelei. Bár Susan mindig ilyen volt, Gabynak meg legalább van oka rá.

Én a tv2 nézem, az az érzésem, hgy susanmaminak valami halálos betegsége van  vagy ilyesmi, azért nem akart vesét adni. Jó a megérzésem vagy tévedtem?

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.18 0 0 574

Nem volt az Bree... csak a zsaru találta ki fedősztorinak, annak a luvnyának az érdekében.

Előzmény: Mrs Fred Weasley (571)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2011.05.18 0 0 573

Jaaaaa, de béna vagyok, akkor megyek és leszedem, megnézem,  hogy mások szeretnék-e megosztani velem.

Előzmény: Aragorn83 (572)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 572

Nem, a 7x23-as volt a évadzáró, de egy napon adták a 7x22-essel, ahogy a 524-es hszembe belinkelt videóból is kiderült. :)

Előzmény: Mrs Fred Weasley (571)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2011.05.18 0 0 571

Akkor most ez a 22. rész volt az évadzáró?

Pffff

Mi értelme van Lynette-et és Tomot szétszedni? :(

Amúgy Bree mikor volt whore? Erről lemaradtam volna?

Előzmény: nina_morgan (557)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 570

Nekem a második (amikor Bree gyerekei okozták a zűröket, amikor Blee alkoholista lett, stb) és a negyedik Kathrine szála és Dana Delalny miatt)

Előzmény: nina_morgan (569)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.17 0 0 569

Persze, lesz nyolcadik :) csak még húzzáűk az agyunkat, ahogy kell.

Én nem is tudom, melyik évadot szerettem nagyon, összefolyik-igaz, az albínó faszis dolgok tényleg nem vitték fel a pulzusomat. Talán az első kettő évad, talán az első három, az újdonság erejével hatott és nagyon jók voltak.

Előzmény: Aragorn83 (568)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 568

Tuti, hogy lesz még egy évad. Az hogy lesz-e még 9. is, na az már kérdéses.

Szerintem összeségében egész jó évad volt. Nálam az 5. volt a leggyengébb Edie albino férje és az ő történet szála iszonyat gyenge volt. Unatkoztam az évad háromnegyed részében.

Előzmény: nina_morgan (565)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.17 0 0 567

"Öt gyerek nem ad annyi témát, hogy még a szomszéd magánélete is kell unaloműzésnek?"

Nem, mert az embernek természetes igénye van a változatosságra, szvsz - ezen a téren is.

Előzmény: cudarka333 (566)
cudarka333 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 566

Hát ha máshogy megnézem: Öt gyerek nem ad annyi témát, hogy még a szomszéd magánélete is kell unaloműzésnek? 

De tényleg vannak nők, akiknek mindig idejük a pletykára. Bár inkább unatkozó nyugdíjasok.

Előzmény: Törölt nick (564)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.17 0 0 565

A többi évadzáróhoz viszonyítva ez kimondottan lájtos lett. Lynette-ék nyüglődését szinte középpontba helyezni ilyen elbaltázott, unalmas, profán módon a lehető legrosszabb dramaturgia volt. Legszívesebben átpörgettem volna azokat a részeket. Felicia halála... abszolút no comment, jééézus.:P Paul... jéézus2. Gaby és a nevelőapa... koncepció? Egyelőre nulla. A folytatásban (ha lesz), nehogy Carlost megint hűvösre tegyék, mert az a patron már eldurrant... eh... nekem nem ez volt a kedvenc évadom. Azért remélem, folytatódik... akármilyen hülyék, hiányoznának:D

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.17 0 0 564

Erre mindenkinek van ideje (a való életben is). Vedd úgy, hogy ez a kikapcsolódásuk.

Előzmény: cudarka333 (563)
cudarka333 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 563

Számomra Lyenttnek van egy nagy rejtélye: Öt gyerek, férj és munka mellett hogy jut ideje és energiája arra, hogy mások magánéletét boncolgassa a többi pletykafészekkel?

Előzmény: AliceCsodaországban01 (561)
pemex Creative Commons License 2011.05.17 0 0 562

Hmm.. hát amennyiben logikus az, hogy valaki aki éveket börtönben volt, aprólékosan és mesterien tervezi el hogyan áll bosszút, akkor az az ember ilyen ostoba balesetben hal meg... hát ez szerfelett illogikus és értelmetlen... olyan mintha már marhára unná a forgatókönyvíró a dolgot és gyorsan kivégzi a hősét.

Lynették (Tom végre tökös volt) végre meglépték, amit millió éve kellett volna, ez pozitív.  A mostohaapa felbukkanása totál értelmetlenség viszont.  Szóval felemás volt ez az évzáró számomra.

Előzmény: Lilly55 (558)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 561

Nekem Lynett nem a szivem csücske, mondom túl nagy az egója, el se tudja képzelni, hogy BÁRMIT is megbocséthasson Tomnak, (aki szerintem a világ legjobb férje címet is megpályázjatná) , különben sem bírom az ilyen botsáska  állandó karrierépítő nőket, akik látszólag bár szeretik a gyreekeiket, de gyakorlatice már halálosan unják őket és ezt be is vallják (ez utóbbi pozitívum). 

Előzmény: cudarka333 (552)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 560

MOst ezt nem értem.

Nem mintha nekem Paul a szívem csücske lenne,  maga a szerepe, a HABITUSA,  a titkolózásra valő hajlama, az őszinteslgre KÉPTELENSÉGE az ami engem pl  elriaszt, és biztos ez is volt a cél a karaktere megalkotásakor... de mennyiben felelős pl P. M. A. haláláért csak amiatt, mert EGYÜTT nevelték ezt a borzalommá kifejlődött szerencsétlen Zac gyereket?

Mert az én szememben Paul ÁLDOZAT.

Volt egy boldog élete egy szerető feleséggel, egy örökbe fogadtt kisfiúval akit ő is szeretett - a felesége megölte azt a nőt aki a gyerek biológiai anyja volt, és egyszer csak a semmiből felbukkant és azonnal magával akarta vinni a GYEREKÜKET?

Sikerült bebetonozni a medence alá a holttestet, én inkább azt kérdeném, hogy ugyan miafaszér ásta ki és dobta a folyóba????  Jó helyen volt az a beton alatt.  Nadepersze akkor nem lett volna nyomozás a kis ládácska miatt...

Aztán egyszercsak a felesége váratlanul fejbelőtte magát, ott maradt a lelkileg megzakkant (és úgy is maradt)  cseppet sem szimpatikus  problémás Zac-kel,  mindent elkövetett a gyógyulásáért, - persze csak azt nem, hogy rögtön őszinte lett volna vele, na innen ered minden hiba.

Előzmény: Micimalacka (551)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 559

Utoljára ez a konkrét hír volt a cc-n a sorozatról:

Fizetésemelés a Született feleségeknek

Egy ideig aggódhattak a Lila akác köz rajongói, hiszen a sorozat négy főszereplőjének lejárt a szerződése, és az ABC elképzelése a fizetésemelésről nem nagyon találkozott Felicity Huffman, Eva Longoria, Teri Hatcher és Marcia Cross elképzeléseivel, akik nem mellesleg nem[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Lilly55 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 558

Szerintem nagyon-nagyon jó volt az évadzáró. Végre tényleg izgalmas dupla rész volt. Viszont a comment blogon azt olvastam, hogy még mindig nem biztos, hogy lesz-e 8. évada a sorozatnak. Amit őszintén szólva nem értek, úgy olvastam, hogy aláírtak a szereplők 1+1 évadra, plusz ha így érne véget az egész sorozat, az gonosz dolog lenne. Egyébiránt nagyon hiányozna a sorozat, ennyi év alatt már annyira megszoktam a szereplőket is, meg úgy egyáltalán az egészet.

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.16 0 0 557

Nincs ma időm megtekénteni a híresneves évadzárót, majd holnap... valaki?

cudarka333 Creative Commons License 2011.05.15 0 0 556

Végül is akkor alapvetően Mike a hibás, aztán Susan fokozta a bajt a hülyeségével.

Előzmény: Törölt nick (555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!