NEkem is a kapuzárási pánik jutott az eszembe Breeről. Bár Keith-Amber-gyerek hazugsánál durvább volt, amikor teljesen kiakadt a ritkánlátott lánya és unokája megjelenésén, mert nem mehetett el b.E.P. koncertre a várománybeli lovaggal. Amelyik nőben van egy kis tartás az úgy van vele, hogyha a pasi nem érti meg, hogy most halasztanak, azzal nem is érdemes foglalkozni. Pedig breet régebben a női tartás mintaképén akarták, de ez mára nagyon megkopott. Ha a szomszéd néni lenne az mondanám, hogy nevetségesség vált.
Kössz- nem mindenkinek nyerte el a tetszését :D sebaj, ez van - nem a legjobb irományom, és nem is hálás a téma, mert nem tudtam igazán élvezni az évadot; de mivel winnie kért meg rá, ezért megírtam.
a nickváltás csak azért történt, mert a másikkal az inda nem engedett be ...:S
Szóval miután Susan kiosztotta az anyját a kórházban, felkereste őt a nagynéni, aki közölte, hgy az anyja amiatt nem ajánlhatja fel a fél veséjét, mert éppen mellrákja van, és a körutazás az tulajdonképpen a kemo lesz, csak nem akarta éppen most ezzel terhelni a lányát, mert jóvá akart valamennyit tenni az anyai tevékenységéből.
Utána jött aztán az a nyálas anya-lánya búcsújelenet, mert Susan meg nem akarta elárulni, hogy tudja (ezt is a nagynéni kötötte a lelkére).
Emlékeim szerint nem halálos, de ténylegesen van neki valamilyen betegsége, ezért nem vállalta a donorságot. De ez ki is derült a tegnapi rész egy jelenetéből amit Susan anyjának kisérője ez közölte vele, ha csak a tv2, ki nem hagyta azt a jelenetet...
Persze, lesz nyolcadik :) csak még húzzáűk az agyunkat, ahogy kell.
Én nem is tudom, melyik évadot szerettem nagyon, összefolyik-igaz, az albínó faszis dolgok tényleg nem vitték fel a pulzusomat. Talán az első kettő évad, talán az első három, az újdonság erejével hatott és nagyon jók voltak.
Tuti, hogy lesz még egy évad. Az hogy lesz-e még 9. is, na az már kérdéses.
Szerintem összeségében egész jó évad volt. Nálam az 5. volt a leggyengébb Edie albino férje és az ő történet szála iszonyat gyenge volt. Unatkoztam az évad háromnegyed részében.
A többi évadzáróhoz viszonyítva ez kimondottan lájtos lett. Lynette-ék nyüglődését szinte középpontba helyezni ilyen elbaltázott, unalmas, profán módon a lehető legrosszabb dramaturgia volt. Legszívesebben átpörgettem volna azokat a részeket. Felicia halála... abszolút no comment, jééézus.:P Paul... jéézus2. Gaby és a nevelőapa... koncepció? Egyelőre nulla. A folytatásban (ha lesz), nehogy Carlost megint hűvösre tegyék, mert az a patron már eldurrant... eh... nekem nem ez volt a kedvenc évadom. Azért remélem, folytatódik... akármilyen hülyék, hiányoznának:D
Számomra Lyenttnek van egy nagy rejtélye: Öt gyerek, férj és munka mellett hogy jut ideje és energiája arra, hogy mások magánéletét boncolgassa a többi pletykafészekkel?
Hmm.. hát amennyiben logikus az, hogy valaki aki éveket börtönben volt, aprólékosan és mesterien tervezi el hogyan áll bosszút, akkor az az ember ilyen ostoba balesetben hal meg... hát ez szerfelett illogikus és értelmetlen... olyan mintha már marhára unná a forgatókönyvíró a dolgot és gyorsan kivégzi a hősét.
Lynették (Tom végre tökös volt) végre meglépték, amit millió éve kellett volna, ez pozitív. A mostohaapa felbukkanása totál értelmetlenség viszont. Szóval felemás volt ez az évzáró számomra.
Nekem Lynett nem a szivem csücske, mondom túl nagy az egója, el se tudja képzelni, hogy BÁRMIT is megbocséthasson Tomnak, (aki szerintem a világ legjobb férje címet is megpályázjatná) , különben sem bírom az ilyen botsáska állandó karrierépítő nőket, akik látszólag bár szeretik a gyreekeiket, de gyakorlatice már halálosan unják őket és ezt be is vallják (ez utóbbi pozitívum).
Nem mintha nekem Paul a szívem csücske lenne, maga a szerepe, a HABITUSA, a titkolózásra valő hajlama, az őszinteslgre KÉPTELENSÉGE az ami engem pl elriaszt, és biztos ez is volt a cél a karaktere megalkotásakor... de mennyiben felelős pl P. M. A. haláláért csak amiatt, mert EGYÜTT nevelték ezt a borzalommá kifejlődött szerencsétlen Zac gyereket?
Mert az én szememben Paul ÁLDOZAT.
Volt egy boldog élete egy szerető feleséggel, egy örökbe fogadtt kisfiúval akit ő is szeretett - a felesége megölte azt a nőt aki a gyerek biológiai anyja volt, és egyszer csak a semmiből felbukkant és azonnal magával akarta vinni a GYEREKÜKET?
Sikerült bebetonozni a medence alá a holttestet, én inkább azt kérdeném, hogy ugyan miafaszér ásta ki és dobta a folyóba???? Jó helyen volt az a beton alatt. Nadepersze akkor nem lett volna nyomozás a kis ládácska miatt...
Aztán egyszercsak a felesége váratlanul fejbelőtte magát, ott maradt a lelkileg megzakkant (és úgy is maradt) cseppet sem szimpatikus problémás Zac-kel, mindent elkövetett a gyógyulásáért, - persze csak azt nem, hogy rögtön őszinte lett volna vele, na innen ered minden hiba.
Egy ideig aggódhattak a Lila akác köz rajongói, hiszen a sorozat négy főszereplőjének lejárt a szerződése, és az ABC elképzelése a fizetésemelésről nem nagyon találkozott Felicity Huffman, Eva Longoria, Teri Hatcher és Marcia Cross elképzeléseivel, akik nem mellesleg nem[...] Bővebben!Tovább »
Szerintem nagyon-nagyon jó volt az évadzáró. Végre tényleg izgalmas dupla rész volt. Viszont a comment blogon azt olvastam, hogy még mindig nem biztos, hogy lesz-e 8. évada a sorozatnak. Amit őszintén szólva nem értek, úgy olvastam, hogy aláírtak a szereplők 1+1 évadra, plusz ha így érne véget az egész sorozat, az gonosz dolog lenne. Egyébiránt nagyon hiányozna a sorozat, ennyi év alatt már annyira megszoktam a szereplőket is, meg úgy egyáltalán az egészet.