Azt tudom hogy pillanatnyilag mindketten a KDNP-ba vannak beosztva, ezzel semmi probléma. Viszont valószínűleg nem kellett volna belepofáznom, mert az úgy félreérthető volt.
A parlament feloszlatását és előre hozott képviselőválasztás kiírását követeli a több mintszáz társadalmi szervezetet, szakszervezetet és politikai csoportot képviselő Civil Nemzeti Csúcs Koordinációs Bizottsága – áll a szervezet vasárnapi közleményében. -mondta a topiknyitó korábban.
Akkor egy-egy szervezetet hány ember képviselt?
Röhejes a "civil" fenyegetőzök nemlétező tömegbázisa.
Szerencsére a nemzetmentő kukagyujtás elmaradt.
Na keseregjetek tovább. Jóccakát
P.S. Remélem a képviselők költségelszámolása nem bukik el. Annak van értelme is.
Csákabonyi Balázsnál aziránt érdeklődtünk, nem gondolja-e, hogy a vállalás gyakorlatilag megegyezik az ellenzéki párt 14. havi elképzeléseivel. Az MSZP képviselője – aki egyébként a Magyar Nyugdíjasok Országos Szövetségének elnökhelyettese – kijelentette: „Tökéletesen így van, összességében annak felel meg.”
Tessék mondani, ez akkor mit is jelent???
>>>>>>>>Egyszóval Navracsics NEM HAZUDOTT.
Csákabonyi hangsúlyozta, a 134 milliárd forintos költségvetési terhet jelentő program nyolc lépésben, 2010-ig valósul meg.
Ennek az utolsó lépését januárban a válságra való tekintettel nem hajtották végre.
Olyan 1000-1500-an lehettünk, egy tömeg belsejéből nehéz megítélni. Legtöbben fél hat körül, olyan 2000-en. Rengeteg "nyuggert" láttam, teli torokból ordították, hogy "Gyurcsány takaroggy" Fura mi? Harminc éven alul szinte senki, illetve dehogynem: A kerítés azon szakaszán, ahol voltam, szinte minden rendőrnek volt testmagassága és súlya is, de életkora alig: huszonéves volt az összes. Öregasszonyokkal néztek farkasszemet! (képzavar: a _birka_ nép _farkas_szemet néz a rendőrökkel.) Többen voltunk tehát mint néhány száz szánalmas alak, de a Nép (50000 ember fér el kényelmesen a Kossuth-téren) nem jött el. Nyolcan-tizen őgyelegtünk egy Fideszes zászló körül, az árpádsávos alatt olyan ötszázan lehettek. Elénekeltük a Himnuszt és a Szózatot, mások ordították , hogy "tolvajbanda". Háromnegyed hat körül jöttem el, amikor már fogyatkozni kezdett a társaság. _FK
Csákabonyi Balázsnál aziránt érdeklődtünk, nem gondolja-e, hogy a vállalás gyakorlatilag megegyezik az ellenzéki párt 14. havi elképzeléseivel. Az MSZP képviselője – aki egyébként a Magyar Nyugdíjasok Országos Szövetségének elnökhelyettese – kijelentette: „Tökéletesen így van, összességében annak felel meg.” A politikus hozzátette, vannak azonban olyan korcsoportok, amelyek többet, vannak, amelyek kevesebbet kapnak majd egyhavi nyugdíjuknál, a december 19-én megszavazott nyugdíjkorrekciós program ezzel a rendszerben tapasztalható igazságtalanságok kiküszöbölését szolgálja. * Csákabonyi hangsúlyozta, a 134 milliárd forintos költségvetési terhet jelentő program nyolc lépésben, 2010-ig valósul meg.
Ennek az utolsó lépését januárban a válságra való tekintettel nem hajtották végre.
Az MSZP újbóli kormányra kerülése esetére megígéri: "2007- 2010 között végrehajtjuk az évi rendszeres nyugdíjemelésen felüli, átlagosan évi egyhavi többletnyugdíjnak megfelelő nyugdíjemeléseket".
Kérlek szépen, ez színtiszta 14. havi nyugdíj. Ha hiszed, ha nem.
Mert ezek a sötét maszoposok (meg szadeszesek) nem számoltak a téllel, amikor 2 évben szabták meg a tojásdobás árát. Nem vették be a hógolyó darabját is két évvel... Gyilkosságért is adnak ennyit... Hógolyóért is lehet. Nem?