Csipkedhetné magát a Kertváros és az Uránváros panelhada. A végén még Páva nyer, és akkor az a sok szép pénteken kiosztott pólót felvenni elég snassz lesz.
A 17 óra 30 perces részvételi adatok szerint 48 802 választásra jogosult állampolgár (38,37 százalék) járult már az urnák elé. Az időközi polgármester-választás eddig rendben zajlik. A legutóbbi, 2006-os önkormányzati választások idején a választásra jogosultak 41,41 százaléka voksolt 17 óra 30 percig.
"Az MSZP csalódott szavazóinak választási hajlandósága dönti majd el, ki nyer."
Tedd hozzá még, hogy az MSZP-ben csalódott választópolgár vagy nem megy el szavazni, vagy a FIDESZ-re szavaz. Éppen, mert csalódott, és ezért már nem az MSZP-ben látja a megoldást a jövőre nézve!!
Másfél órával az urnazárás előtt 48 802 (38,37%) pécsi lakos ment el szavazni. A 2006-os választáson 54,03%-os volt ilyankor a részvétel. Igaz, akkor összevont adatot közölt az OVB Baranyáról.
Nem tudom, ki ért egyet veled, ki nem, csak egyet tudok. Nem értek egy kukkot se belőled, azt sem tudom mivel kéne egyetérteni. Egyet tudok csak, neked sürgősen nyugtatóra van szükséged, mert valami nem stimmel nálad.
"Itten meg Kósa hazudozik össze-vissza....szakmai befektetőről....ehehe..."
Igen ám, csak ott van a hiba ezen gondolatmenetben, hogy ha Kósa Lajos hazudozna, akkor nem választották volna meg már erre a ciklusra sem!
Továbbra is érdekes, hogy csak a reptér-ügyet ismered úgy ahogy; a hajléktalanellátó-rendszerre, meg a Kenézy-Kórház rendbehozott pénzügyi hátterére és újra-továbbfejleszésével kapcsolatosan továbbra sem tudtál érvekkel előállni. (Na jó, mert nem debreceni vagy. De ismeret híján meg ne érvelj annyit.)
Ne feledd: Debrecen se nem Eger, sem nem Pécs. Debrecen az Debrecen.> >Értsd: ott rendben mennek a dolgok!!!!
Ez már csak olyan mint az örvény leszívó törvénye. És Ő része ennek a folyamatnak. Tűnjenek el mindörökre! Elég volt belőlük. Na nem azért mert bárki mondja nekem, pl. Te a magad indulataival, hanem ha csak úgy nézem megfigyelőként a vallósságot. Nyilván el is fognak, de most még inkább Szili győzzön! Aki mellesleg még közülük a legjobb. De a részleteket már (nagyjából kifejtettem, hogy miért is) kifejtettem. És Ő fog győzni, de ezért nem kéne kötelet akasztanod a további igazságtalanságok miatt a nyakadba! (Már ha érted... persze olyan nyakas vagy, hogy csak na!! ;-))
"Ami pedig a lényeget illeti: Elnök Úr, kérnék Öntől valami szívességet most itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza."
Kiemeltem neked a kampány szót. Ott láthattál váltakozva 2, és 3 ezer forinttal való riogatást.
Egyébként nem látom, hogy a múltkori hazudozásod miatt elnézést kértél volna.
Valami különleges pofátlanságnak tartom, hogy ezek útán ahelyett, hogy meghúznád magad, még tovább folytatod a sértegetést.
Nem szoktam megkérdezni hölgyektől milyen idősek, de most kérdezném, mennyi vagy? Én 60 és "kevesebb van előre, mint hátra", úgyhogy az időm véges. A többit már nem kell leirnom, mert következtethetsz....
Miért akarsz lázadni (az is kell a láz gyógyít, ha nincs már más kiút, s jelenleg erre játszanak)? Törni zúzni, na persze tüntetni kell én is szoktam. Egyszerű. Fel kell ismerni a legrosszabból is a legjobbat. Ennyi. (A rossz is a jó útját egyengeti... (hosszútávon mindenképpen) Tudom, hogy sosem fogsz velem egyetérni. De pont ez a jó. Nekem. Érted? Tudom hogy még nem.
Az MSZP taktikája az volt, hogy minél nagyobb (Minimum 50%) legyen a részvétel, hiszen összességében még mindig több MSZP szavazó él a városban, mint jobboldali.
Azért is hoztak pénteken 2000 aktivistát, hogy a sajátjaikat meggyőzék a részvételről. Ők is tudják, hogy minél magasabb a részvétel, annál jobbak Szili esélyei.
A Fidesz szavazói elmennek voksolni, ez nem kérdéses.
Az MSZP csalódott szavazóinak választási hajlandósága dönti majd el, ki nyer.
Ja és még valami hisz utólag jutott eszembe a költői kép.....
Ha még mindig nem vettétek észre, Drága Magyar Testvéreim az Úrban. A kigyó már réges-rég a saját farkába harapott. És biz önmagát zabálja mohón fel. És hogy tovább is van mondjam még alapon vannak még akik pusztán egyre szűkülő mentőövhöz valló alakjára alapozva ebbe kapszkodván ezután kapkodnak a média sugalló súgásai alapján. Hát bizony mondom, hogy azok se féljenek és senkit se féltsenek hogy a rosszba kapaszkodnak. Mert a fuldokló után mindig lesz ki fejest ugrik a nagy nagy és sötét vizekbe, sűllyesztő vízek aljára, míg a gyöngyhalász lélegzete is kitart, s hogy őket megmenteni próbálják. Ez már csak emberbaráti alapon is mindig is így lesz mióta a világ a világ.
Úristen mociga politizélsz. Ki a fene látott még illy ilyesztő nyilas ilyet? (Na ügyi fogyi figyu ugye!!):-))))