A nyúlketrecek vasból és fából készültek, felső két fakk lefelé nyitható ajtóval, az alsó kettő felfelé nyílik. A nyusziknak nagy helyük van fakkonként is. Kültérre ajánlom.
A ketrecet mérete és súlya miatt nem tudom postázni, személyesen Csákváron vehető át, a röpdét is ide szeretném :)
Megtojta a második tojást is, nem volt puha, viszont azóta se sokat változott az állapota: leginkább a földön ül, leszegett szárnyakkal, néha sétál, de olyan, mintha egyensúlyi problémái lennének. Szerencsére eszik és iszik (a madárhomokot is csipegeti), néha tollászkodik is. Időnként azt látom rajta, hogy remeg, pedig infralámpával melegítem. Omnivit-et csöpögtetek a vizébe. Ha hétfőre nem javul, viszem orvoshoz, de tud egy állatorvos bármit is kezdeni egy kacagó gerlével?
Elképzelhető hogy a gerléd a kálcium vesztés miatt került ijen állapotba. Én a madaraimnak a kálcium columbát xoktam adni, különös képpen költési szezonba. Ha ijened nincs akkor irass fel magadnak a házi orvossal kálcium injekciót és azt az ampullát kb 1 dl wizbe kewerd bele és itatsd meg
Sziasztok, SOS! A 4 éves tojóm tegnap óta a földön ül, szárnyát és a hátát furcsán tartja . A fészekben egy tojás van, de azon is csak a hím ül. Az előző tojásnál is hasonlóan viselkedett pár napig, atán látszólag rendbejött, de mostmár az a gyanúm, hogy valami nincs rendben vele... Tettem elé reszelt répát és vizet, evett és ivott. Mit érdemes még tennem?
Hmm, nekem nem jött email! Kérlek adj Te egy címet, próbáljuk meg így :) Egyébként jelenleg helyileg a 11. kerületben vannak, de házhoz tudom vinni őket.
A segítségeteket szeretném kérni, családi okokból sajnos sürgősen meg kell váljak egy kb. 4 éves pártól (vadas hím, mandarin nőstény, született fehér utóduk is);
...illetve egy tőlük származó fél éves mandarin hímtől.
Kézhez vannak szoktatva, meglehetősen szelídek, barátságosak.Semmit nem kérek értük cserébe, csak ígéretet, hogy jó helyük lesz, Budapesten és környékén akár házhoz is viszem őket!
Féregűző teát tudsz készíteni a féregűző varádics nevű vadon termő nővényből.Ez sokfelé megtalálható felétek is,mivel jártam már arra és én sem lakom messze tőled.
Írd be a keresőbe a nevét és sok leírást,fotót is találsz róla.pénzbe sem kerül,magad begyűjtheted,felaggatva megszárítod és bármikor rendelkezésedre áll.