Engem az nem erdekel kulonosebben de az otthon elo gyerekeim es en nem csuszok le,engem ma mar csak ez es csakis ez erdekel. a szolidaritas sajnos kihalt belolem.Csak a torekvo es innovativ emberekkel szolidarok a tobbi nem erdekel.
Elarulok neked valamit ,en a legfontosabbnak mindig az onkormanyzati valasztasokat tartottam,mert az az a hely ahol a lakossag es a helyi hatalom valoban igazi kontaktusban van. az orszagos mar annyira nem erdekelt. Persze en egy nagyon is decentralizalt orszagban gondolkodom ahol a dolgok tobbsege helyileg dol el,a szovetsegi kormanyra meg maradjon a kulugy ,hadugy , penzugy, de a sheriffet en valasszam meg Bagolan.meg a birot is,meg a helyi ugyeszt is.
Oszt miert csapnam be,Mit valtoztat a mo-i politikasi felallason melyik partok kuldhetnek tobb kepviselot Bruszselbe? Semmit. Nagyon kellemes oda kimenni,felelosseg 0 es kellemesen el lehet lenni a napidijon:-)) Nyugdij elott en is kimennek . Jol elsorozgetnek az ottani szocdem kepviselokkel valami kozeli kocsmakban es idonkent kuldenek valami hulye cikket a nepszabadsagnak vagy a Nepszavanak,vagy egye fene a magyar Nemzetnek,pl az eszaki tengeri heringhalaszatrol vagy a shrimphalaszatrol es remek recepteket is kuldenek melle. Tiszta buli
erdekes logika : feljon az mszp mert a fidesz nem fog jot mondani . kifelejtetted hogy talan inkabb az fog szamitani hogy eddig is elkurtak sok mindent a szocik es ezutan is megszoritasok jonnek . a magyar tenyleg nem egy okos nep , de azert ennyire nem buta
nem tartom valoszinunek. es foleg a fidesz ezekben a dolgokban nagyon ugyes. tudod milyen jol kommunikal amikor a kommunikacio 90 szazaleka ellenuk dolgozik. es megis valasztast tudnak nyerni es megis nepszeruek.
ezt a 90 szazalekos mediat is milyen ugyesen behazudtak a kepunkbe...