http://index.hu/politika/bulvar/cspl915 - Tóth Mihály kerületi polgármester, a csepeli MSZP elnöke azt mondta, erről nincsenek hivatalos információi, de nagy valószínűséggel tényleg a párt volt önkormányzati képviselőjelöltje az egyik gyanúsított.
Nem is értem, hogy mi bajod az inkallal. Csak nem egy klerikális fideszfaszista neonáci toleranciaellenes antisémita idegengyűlölő másságellenes nácibeszéd vagy?
Nekem a szerver miatt sántít valami. A gazd.ig. beismerte végülis a bűnrészességet meg hogy ő vitte el a szervert. Mégse árulja el hová tette. Mi a franc látható még azon amit nem tudunk? Ő maga lőtt nem az őr? Vagy egy 3. személy?
Szerinted egy polgármesternek, egy önkormányzati frakciónak nincsenek eszközei, lehetőségei kétes elemek térnyerésének visszaszorításához? Szerinted a városi, megyei rendőrkapitány és a polgármester között nincs munkakapcsolat? Stb.
E mostani csepeli ügy sem önmagában lóg. Pikáns, de az egykori csepeli rendőrkapitány az In-Kalnál élvezi a nyugdíjas éveit, ha jól tudom...
Mint, ahogy a gyilkosságok között is tesznek különbséget. (itt is vizsgálták) Tudod, az a hirtelen felindulásból vs. előre megfontolt aljasszándékkal ...
Ha tényleg csak 3 milliót lopott, vszeg úgy lopta, ahogyan írod, tehát viszonylag pitiáner módon.
Kérdés persze, hogy
- netán nagyobb volt-e az összeg
- netán azért mert lopni, mert tudott a pártfinanszírozási nagyobb stiklikről
- netán más tolvajtárs pénzét is lenyúlta
- netán a párt lopott pénzéből is lenyúlt
No de ne találgassunk, erre maga az mszp kért bennünket tegnapi közleményében. feketefehermedve uram is ezt sulykolja, nem szabad nekünk tudnunk illesmit
Nézd, ez egy alapítványi iskola volt, könnyen dőlt a pénz, nem igazán tűnik fel alkalmanként százezer. És létszám volt, tehát alkalom is volt bőven. (Ráadásul egy speciális oktatás, ahol az iskolán kívüli élet gyakori is lehetett.)
Na jó, ezek valóban csak tippek, de szerintem nem rossz tippek.
Nem segédtanár, hanem tanár segéd volt maximum, mert ez a pali nem tanított, hanem csak a rendre vigyázott az iskolában. Kamerákat figyelte, meg szétkergette a verekedő gyerekeket. (ezt egy ott tanuló gyerektől tudom).
Még mindíg kérdés, hogy egy ilyen (szerintem) biztonságiőr, de felőlem nevezhetjük tanár segédnek is, hogyan is tud milliókat sikkasztani és még ől is érte?
Osztálypénz terhére valótlan költségeket elszámolni és ehhez fiktív számlákat gyűjteni? Ilyen pitiáner és munkás módon egy ilyen nagyformátumú tolvaj nem foglalkozik.
Miért pitiáner? Hogy kellett volna? Átutalja a pénzt saját számlára? Valszeg többszörös aláírás kell utalványozáshoz, eleve kiesik a módszer. Vagy kinyitja a páncélszekrényt, oszt összemarkolja a pénzt? Nincs ott abból annyi.
toló... ne itt offolj már lécci...inkább arról beszélj, hogy már John Emesére leadott kopogtató cédulák ügyében is nyomoz a rendőrség... (köszönjük Emese)