Én azért remélem, hogy - saját részről - fegyverekkel és harci jelenetekkel maximum lőtéren, filmforgatáson, ásatáson, múzeumban és könyvekben találkozom. Az is bőven elég nekem.
Én azt látom, hogy a magyar többség egyre kevésbé bízik abban, hogy megvédi állama, ezért kezdi megszervezni önmagát. Első jelei mutatkoznak már, itt a Gárda. Ez valszeg nálunk olyan módon megy végbe, mint a libanoni Kataeb, vagy az izraeli Hagana esetében. Mikor a többség arra eszmél, hogy saját állama nem védi meg, akkor elgondolkodik azon, hogy az erőszakmonopólium nem illeti meg államát, mivel nem teljesíti az kötelezettségeit, nincs jogegyenlőség, nincs jogbiztonság.
Negyedszer pedig ne feledkezzünk meg arról hogy eddig mindössze egyszer indítottak eljárást többségi ellen cigányok molotovozása miatt (nem volt sérült), és ezzel párhuzamosan például uzsoraüzlet és alvilági harc áll a megölt cigány házaspár halála hátterében. Mint ahogy más esetekben is vannak uzsorára utaló motívumok.
miért értelemszerű? ezzel a logikával a wall streeten elkövetett fehérgalléros bűnözők meg amerikai zsidók, mert a nagy részük bizony az? te nem vagy normális szerintem. kérem a modikat, hogy bannolják az ip-met, mert magamtól képtelen vagyok leszokni a fórum látogatásáról, viszont káros az idegeimre.
Az Istenit a hülye fejednek, már megint nem figyeltél. Ne zsidó Izrael párti nem lehet cionnáci, vagy judeofaiszta. A pontos elnevezésem: zsidóbérenc.
De most éppen nyilas és náci vagyok, mert éppen most nem az izraeliek mellett állok ki, hanem a magyar többség önvédelmét tartom jogosnak. Máskor tessen jobban figyelni, ekkora bakit nem fogunk eltűrni mégegyszer:-)
Én is így gondolom. A baj az, hogy mindkét (vagy mindhárom? mind a négy? mind az öt?) a két szélsőség között lavíroz: vagy elbagatelizálják a problémát, esetleg abban reménykednek, hogy a ,,pozitív diszkrimináció (sic!)" najd megoldja a problémákat; vagy pedig tulhisztériázzák az egészet, amiből szintén semmi jó sem fog kisülni.
Nu, remélem nem lesz szükség idővel hadtörténészre. Nagyon remélem. Mert igen súlyos következményei lesznek annak, ha a két brigád egymásnak fog esni (bár némileg erőltetett a példa, de azért nem szeretnék egy olasz külváros, vagy Párizs külváros féle jeleneteket és eseményeket látni...
Én pont fordítva gondolom, még lehet feszíteni a húrt. Annyira atomizált e nép, hogy még sokáig lehet terrorban tartani. Az önszerveződéshez idő kell, főleg ha ilyen szétesett közösségről van szó.
Favella méretű és koncentrációjú cigánytelepek nincsenek. Ellenben vannak olyan települések és városrészek ahol nem sokáig húzza a nem cigány. Ahol van rá esélyed hogy megdobálják az autód, sőt kicsontozzanak. Ez is Magyarország.
Szóval rasszista vagy mert zsidó származású magyarokat lezsidózol.
Ne fogod elhinni, de maguk a zsidók is jegyzik őket:-) Most mond, a sok hülye rasszista zsidó, a fene se gondolná milyen előítéletesek. Sőt, a magyar zsidók előszeretettel jelzik származásukat, gondolom büszkék rá. Úgy tűnik jogosan, mert nem csupán Gavrielt adtak e nemzetnek, hanem azért volt egy-két értékelhető teljesítményű is köztük. Most mond.
Bűnözésről beszélsz és teleordítod a világot, hogy a kormány miért nem lép fel hatékonyan. Az állampolgárok miért nem éllhetnek biztonságban? Az államnak kötelessége megvédeni őket.
Hát tudod van az úgy, mikor az állam baszik megvédeni polgárait. Példának okáért ilyen helyzet állt elő a palesztin mandátumi területen az angol uralom alatt. De nekem eszembe sem jutna ezért az önvédelemre berendezkedett zsidókat okolni, a Hagana azért jött létre, mert a zsidókat nem védték meg az angolok, noha az erőszakmonopólium jogát meg igényelte a birodalom. No látod, ez (is) a különbség kettőnk között.
Fordítva kedves doktor. A magyar társadalomban veszélyes méretekben elterjedt a nacionalizmus, a rasszizmus, a fasizmus, a szexizmus, az antiszemitizmus, a homofóbia, a xenofóbia, és az intolerancia más pusztító megnyilvánulási formái is igen virulensek ebben a náci múltjával szembe nem néző országban.
Ezért a többségiek (közismertebb elnevezéssel: rasszisták) domesztikálását minél előbb szükséges elkezdeni, erre legalkalmasabbak a cigányok, lehetőleg viperával felszerelkezve.
Hát hiszen még ott tifelétek is akikkel beszéltem, azok mind pl. magyar zsidónak hítták magukat. ( Már persze ha Magyarországról vagy esetleg Erdélyből alijáztak) Volt akivel aztán pont német volt a közös nyelv, mert ő meg Prágából származott és cseh zsidónak mondta magát.
Aztán ebben mi is a rasszizmus?
Vagy ők is azok mert nem csak zsidónak nevezték magukat?
Meg a lengyelek és az afriakaiak akiket kimentettetek az izraeli repülők? Vagy az orosz zsidók? Nem azt mondták, hogy izraeliek, legfeljebb izraeli állampolgárok, de biz mind hozzátette a nemzetiségi előtagot.
Aztán mi is a helyzet a nem zsidó, de izraeli állampolgárokkal? Azok se mondhatják, hogy ők kicsodák? Rájuk is azt mondod, hogy rasszisták?
Akkor ezek szerint ők mind-mind rohadt nácik, meg rasszisták?
Meg nyilván az erdélyiek is, s főleg a székelyek, (vö: székely szarta a magyart) akkor mind-mint rasszisták? Mert bár magyarul beszél, de ő nem magyar hanem székely s ha még román állampolgár is, akkor?
Amikor egy izraeli állampolgár moszlim felrobbant egy halom embert á la insallah akkor azt írjátok, hogy egy izraeli robbantott? vagy zsidó?
Ember, menj aludni inkább, mint tényleg ennyire lejárassad magad...
Ejnye már na, ennyire nem kéne görcsölni barátom. Te mint magyarfaló zsidó látom nagy élvezettel rugdosod volt hazád védtelen polgárait, élvezettel pártolod a cigányterrort. Semmi új persze, hisz beteges antiszemitákat meg nálunk találni, a te tükörképeid ők, csak a célcsoport különbözik, a többi ugyanaz.
nyomják Krahácsot, 50 ezer éve jöttünk a Sziriuszról a Pilisbe és azóta üldöznek bennünket, magyarokat, a fehérgalléros bűnözők zsidók, az erőszakos bűnözők cigányok, a többi meg román, azért fogott össze ellenünk az egész világ mert tudják, hogy mi vagyunk az egyetlen fajtiszta, bűn nélkül való nép, a legokosabbak és legszebbek a világon, de már csak ketten maradtubk, Én meg te, mert ki is lettünk irtva
Gavriel, megint lékre futottál. A magyarság legképzettebb része zsidó, az ipari forradalom óta így van. A 90-es években még publiztak is erről adatokat, messze a zsidók a legképzettebbek. Ezért a lehetőségeik is nagyobbak, valszeg népességbeli számarányuknál jóval több a fehérgalléros bűnöző, mint a jelző nélküli magyarok vagy a horvátok között.
Ezért tehát elmondhatjuk, a fehér galléros bűnözők között alaposan felülprezentáltak a zsidók. Méghozzá az askenázi zsidók (tehát fehérek), ha már egyszer ilyenek a magyar zsidók. Kérlek vonjál le ebből mélyebb következtetéseket, főleg a cigányokkal kapcsolatban:-)
Ezt Haylof Ezékiel fejtette ki nekem, mikor megjegyeztem egy Mazsihisz nyilatkozat kapcsán, hogy én eddig azt gondoltam, hogy az ismert mondás egy öniróniában bővelkedő vicc, bár a konkrét eset kacsán egy kicsit elbizonytalanodtam. Aszonta, ez egy olyan vicc, amit vérkomolyan kell venni:-)
Reméljük az izraeliek sem a palesztin terroristák maroknyi magyar támogatói alapján ítélnek meg minket, mert bebaszna. Bár gondolom Gavriel sokat tesz azért, hogy ne így legyen.
Hát nagy hülyék voltak, nem véletlen, hogy Rby és állomáynjavító úgy küldte el a picsába, hogy csak úgy füstölt.
Én érteni vélem motivációjukat, mert magamon vettem észre miért is. Én pl. egy hardcore Izrael párti keresztény vagyok, de ha csupa Gavrielből állna az a nemzet, hát nem sajnálnám ha lenyomnák őket a muszlimok. Sőt!
Bevallom, a fórumnak ez a része soha nem érdekelt. Én meg tudom magam védeni, ha kivágnak sem különösebben érdekel, nincs is másodnickem, pedig 5 perc lenne gyártani és az IP váltást is meg tudnám oldani.
Én szórakozni járok ide, és erre bármilyen fórum, vagy blog jó nekem.