Keresés

Részletes keresés

sajnos boka Creative Commons License 2008.12.13 0 0 4

Ez a kütyü nem köthető össze egy mobilinternetes telefonnal?

persz a kép minősége kérdés. Hány sortól ad jó képet egy kamera?
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.13 0 0 3

Erre alkalmas a mobiltelefon saját kamerája. Azt felhívva, láthatsz vele. Ilyen módosítást már láttam, az Simbian op.rendszerrel működött, abba írtak bele.

De erre más kamerákat nem tudsz rákötni.

A kis memókártyára rögzítők sajna nagyon gyatra képet adnak. Erre jó a DVR, ami vinyóra dolgozik és mint írtam, elérhető áruak.

Volt olyan Nokia kamera,ami a benne lévő telefonnal az internetre adta a képet és onnan távvezérelhető is volt. De befulladt, iszonyú drága volt. S az is csak a saját képét kezelte.

Előzmény: sajnos boka (2)
sajnos boka Creative Commons License 2008.12.13 0 0 2
Az nem megy, hogy odatelepítek egy póznára egy mobilt,( táppal, hogy ne merüljön le,) meg kamerát és amikor felhívom a mobilt, az adja a kamera képét a mobilinternetes előfizetésen?
Ehhez kapcsolnék még egy ettől majdnem független cuccot, ami mozgásra kapcsol be és X GB-os kártyára rögzít. Egy ilyen kártyás rögzítős cucc 20-30 ezer Ft

Csak nem tudom, hogy lehetne összekötni a kettőt, hogy ne csak akkor lássam a történteket, amikor "risazstás" van, hanem akkor is, amikor én szeretném?
(pl kikapcsolódott-e az időzített öntöző)
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.13 0 0 1

Keresned kell egy Simbian-os mobiltelefont. Arra iratni egy programot. De az csak a saját beépített kamerája.

Ha több kamerát is akarsz, mindenképp szélessávú internet elérés kell. Olyan harddisk rögzítő, ami akár heteket is rögzít, 30-40 eFt-ért kapható. De a távolról való visszanézéséhez internet kell. Ha ezt mobilon akarod megoldani, akkor egy PC és egy mobilteló kell. Ez bőven 100 fölött van.

Ha egy kiszuperált PC-t használsz, az is be kell, hogy kapcsolva legyen éjjel, nappal.

Egy csomó pénz a villanyszámlásnak.

Csak aztán ez a cucc lesz az első, amit ellponak a betörők.

Előzmény: sajnos boka (-)
sajnos boka Creative Commons License 2008.12.13 0 0 topiknyitó
Kerestem, de nem találtam ilyesmi topicot.,
Amiért kerestem az az, hogy van egy tanyám, és szeretném látni mi történik ott, ha éppen nem vagyok ott, mert igen sok a lopás a környéken.
Szeretnék 2-3 kamerát elhelyezni, ami figyeli az állatokat, a bejáratot, stb és elindítja a felvételt, ha éppen valami mozgás van.
Hogy rögzítsem?
Hogyan lehet összekötni egy olyan mobillal, amit ha felhívok, tudom forgatni a kamerát és nézelődni online ? Mindezt persze kültéren, kitéve az időjárásnak.

Olyat kütyüt láttam, ami egy 2GB-s kártyára menti a mozgásokat, de én ezt össez szeretném kötni egy felhívható mobilall, amin keresztül irányathatom a kamerákat.

Mi kell ehhez, ha házilag akarnám megcsinálni és nem szeretnék százezreket fizetni kész rendszerekért?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!