Keresés

Részletes keresés

szabopetra Creative Commons License 2010.01.20 0 0 103
Gondnok Úr, mikorra várható a lift megjavíttatása?
G6 Creative Commons License 2010.01.20 0 0 102
Ez nem olyan vészes, főleg ha 24-25 fok van. Igaz, nekünk 3000 Ft lett, de kisebb is a lakás, meg nincs is ilyen meleg.

Levelezőlistánkon írtak ennél jóval durvább összegeket is egyesek, amiket én nem értek, mert nekünk meg kimondottan alacsony a fűtésköltségünk.
Előzmény: szabopetra (101)
szabopetra Creative Commons License 2010.01.18 0 0 101
Körbefűtött, jó meleg lakás, nem tudom hány fok lehet, szerintem 24-25. Ez egy havi díj, 66 nm.
Milla128 Creative Commons License 2010.01.18 0 0 100

1 hónapra fizettél ennyit? hány nm-es a lakás amiben laksz és hol helyezkedik el? középső lakás? kb hány fok volt a lakásba? egyébként annyira ne legyél elkeseredve mert panelban 25 ezer 1 hónapra 1 51 nm-es lakásban....

Előzmény: szabopetra (99)
szabopetra Creative Commons License 2010.01.17 0 0 99
Köszönöm, inkább ez az oldal érdekel, fő a közeleség.

A 15 ezres fűtés számla kicsit lehangolt.
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.16 0 0 98
Tisztelt lakók!

Pénteken bedobáltam a postaládákba a 2009-es Egyenlegkimutatást!
Aki nem kapott az jelezze nekem vagy telefonon Frányó Milánnál.
Sajnos vannak olyan lakók akik nem fizettek még semmit (közös költség és meleg víz,fűtés)
amióta itt laknak.
Milla128 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 97

Szia!

Hegy felöli oldal:

Pais Dezső....nem javaslom nem magas az oktatás szinvonala

Bárczi.....ha jól tudom tesi tagozat van még sokan szeretik..

Mustármag....ökumenikus suli....pár éve kimaradt az első osztály nem volt elég létszám...sőt ha jól vagyok informálva akkor már csak a faluban van fennt a suli eddig 2 épület volt....gondolom kevés a gyerek...

Dózsa......csak jókat hallok róla....felújított tantermek, udvari pálya, sokszor megyek el mellette kocsival jó környéken van....

Duna felöli oldal:

Meggyesi: régen jó volt mostmár kevésbé sok a panasz rá

kb ennyi az infóm nem túl sok de kezdésnek remélem elég

Előzmény: szabopetra (91)
Milla128 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 96

Szia!

köszi az infót....nekem kevés a 22 fok én sajnos panelban nöttem fel :(

De akkor is max 10ezer lesz havonta....de szerintem annyi sem

Előzmény: G6 (93)
G6 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 95
A fúrás nagy felháborodást keltett a levlistán, tucatnyi lakó panaszkodott, tehát az nem igaz, hogy azt "elnézik" a lakók. Az sem igaz, hogy nem köszönnek, legalábbis én közel másfél éve lakom itt, de még nem volt oylan ember, aki ne köszönt volna a házban, akárhol is találkoztam vele.

A tároló elfoglalásával kapcsolatban már korábban kifejtettem az álláspontomat. Az egyéb attrocitásokhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert bár én is az A 4.-en lakom, nem hallottam semmi zavarót. Egyszer egy lány kérdezte tőlem (lehet pont a barátnőd volt), hogy "téged is zavar a kutyánk ugatása? mret mostanában mindenki ezt mondja", de én mondtam neki, hogy nem hallok semmit, mert mi a folyosó túlvégén vagyunk. De ezekszerint a környéketeken lévőket valóban zavarhatja, mert már a levelezőlistánkon is többen említették ezt.
Előzmény: 99es tároló (84)
G6 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 94
Az furcsa, hogy még nem fizettetek fűtést. Közüzemi díjbekérőket azért szoktatok kapni? Bár mondjuk mi is alig kapcsoltuk be novemberben a fűtést, szóval lehet, hogy Ti is olyan szerencsés lakásban laktok, ahol alig kell fűteni. De ha mást nem, vízmelegítési díjat azért kéne, hogy fizessetek. Illetve a levlistánkon többen írták, hogy gond van a hőmennyiségmérők számozásával, némelyik nem azt a lakást méri, mint ami rá van írva, lehet, hogy Nálatok is ez a helyzet. Érdemes lenne tisztázni az ügyet, nehogy később egyszerre kelljen sokat fizetnetek.
Előzmény: szabopetra (71)
G6 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 93
Szia! Mint előbb írtam, egyáltalán nem sok, sőt, kimondottan alacsony a fűtésköltség. Persze ez is sokmindentől függ, aki panelban nőtt fel és hozzászkott, hogy a távfűtés tolja a 25-26 fokot ha kell ha nem, annak biztos hideg a 22 fok, de aki megelégszik ennyivel, annak kb havi 2-3000 forint (nekünk legalábbis ennyi). Ez persze attól is függ, hol helyezkedik el a lakás. Saroklakásokat érdemes kerülni, ha fontos az alacsony fűtésköltség. A zárt levelezőlistánkon van egy hölgy, aki kb ugyanakkora lakásra mint mi, sokszorosan több fűtésdíjat fizet, mert az a sarkon helyezkedik el, és nincs ki "körbefűtse".
Előzmény: Milla128 (74)
G6 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 92
A tároló és a teremgarázs beálló esetén valóban nem tulajdonszerzésről van szó, hanem a ház osztatlan közös tulajdonban lévő területeinek egy részére kizárólagos használati jogot kapsz. Ez amúgy nem okoz tudtommal semmilyen hátrányt az eladásnál, és kb az összes új társasháznál (ahol teremgarázs van) így csinálják, tehát ez nem helyi specialitás. Erről az elővásárlási jogról nem hallottam még, bár hozzáteszem, nem vagyok jogász, szóval cáfolni nem tudom. Mindenesetre furcsának tartanám, ha nem rendelkezhetnék szabadon arról, hogy mikor és kinek óhajtom átadni a kizárólagos használati jogomat.
Előzmény: Milla128 (59)
szabopetra Creative Commons License 2010.01.07 0 0 91
Ha esetleg valakinek a környéken található általános iskolákról lenne infója, azt szívesen fogadnám.
G6 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 90
Örömmel látom, hogy kezd kicsit felpörögni a fórum :) Eddig kb havonta néztem csak be ide, mert nem történt semmi, de most bánom, hogy sok fontos infórol és eszmecseréről lemaradtam. Majd ezentúl gyakrabban járok ide. Most pedig elolvasom milyen kérdések merültek fel az elmúlt napokban, aztán amire tudok, reagálok :)
G6 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 89
Méghogy sok a fűtés... Nekünk a novemberi fűtésköltségünk 337 forint volt, a decemberi pedig az eddigi egységárral kalkulálva a -15 fokos időkkel együtt sem lesz több 2500 forintnál. Tényleg nagyon rossz :) "A" épület, 4. emelet, 47 nm-es lakás, 22 fok körüli hőmérséklet.
Előzmény: Milla128 (74)
Peter No" 15 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 88

kedves mindenki

Szeretnék itt a házban lakást vásárolni olvasgatok ezt azt. A fórumot is. A házat megnézve láttam a játszóteret és a kertet. Megörültem, ennek nagyon  mert mi is tevezzük a babát,  nekem nem mindegy, hogy hol és hogyan lehet játszani majd vele. Igazi képtelenségnek tartom, hogy vannak olyan anitszociális emberek, akik nem becsülik meg azt amilyük van.

Megkérdezném, hogy a kutyáját miért kell egyáltalán a szép ápolt kertbe vinnie?

ha olyan nagyra van a kutyájával miért nem lehet megtenni azt, hogy a kutyát nem oda viszi játszani, ne adj isten dolgát végeztetni, ahol a gyerekek játszanak?

tessék megfogni szépen azt a kutyát és kivinni az utcára, illetve, ahogy néztem a közelben van kifejezetten kutyafuttató hely tessék oda vinni, beszélgetni sem kellene embereknek arról, hogy van egy szép kerítéssel körbevett parkjuk, akkor miért oda kell a kutyákat vinni? A lakásában (a sajátjában) otthon Ön az asztalra sza..-ik? Nem? akkor itt miért gondolja úgy hogy így kell viselkednie?

szép levelivel együtt felemelkedhetne a lelkében is az euóropai emberi normákhoz,

esetleg olvasson, nézzen utánam hogy máshol milyen előírások vannak a házíállatok tartására, és hogy ezeket milyen szigoróan is veszik,

Előzmény: 99es tároló (80)
trilla414 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 87
Részvétem a ház lakóinak a tárolós hülyegyerek és az önérzetes anyukája miatt. Mennyivel békésebb és élhetőbb lehetne a ház nélkülük! Nem tudom hol szocializálódhattak, de anyuka nem végzett túl jó munkát a nevelésben, az biztos.

Ja, és javaslom a társasházi tv-be, hogy legyen megszüntethető az ilyenek tulajdonjoga a ház összes többi lakójának, vagy a lakók többségének beleegyezésével. Durva?
Annikó83 Creative Commons License 2010.01.04 0 0 86
Kedves ,,tároló".Ha a gondnok ,,nyolcosztályos" akkor te agyilag egy csecsemő szintjét sem éred el..Itt a házban szabályok vannak,és házirend.
Szavazati joga pedig csak a tulajdonosnak van.
És az adóhivatal tud erről a drágán bérelt lakásról???(amit annyira hangoztatsz)
Előzmény: 99es tároló (84)
szabopetra Creative Commons License 2010.01.02 0 0 85
Ugyan kedves Tároló, én nem támadom. Elment személyeskedésbe, így viszont érdemi vitát folytatni nem érdemes. A kutyatartás mindenkire vonatkozik, nem csak Önre. Akár rám is, ha lenne kutyám. Érti? A köszönéshez nem tudok hozzászólni, szerintem ez butaság, ugyan honnan tudná a másik, hogy az illető tulajdonos agy albérlő Ön szerint? És e szerint szelektál bárki? Ezt nehezen hiszem. De lehet, hogy talán Önnek, mint fiatal férfinek kellene előre köszönnie az idősebbeknek és akkor visszaköszönnének, erre még nem gondolt? :-) Na jól van, nem húzom tovább, igazán semmi okom Önre haragudni, jól szórakoztam a felháborodásán. :-) Szép napot!
99es tároló Creative Commons License 2010.01.01 0 0 84
Kedves Petra!

Megbántottam valamivel? Nem jött össze a szilveszter? Támad engem! holott én nem emléxem arra, hogy megsértettem volna. Pontosan ezzen hozzáállás és stílus az ami miatt olyan sok bérlő költözött el a házból az elmúlt időszakban. A tetszés szerint átalakított történtek publikálásával és főleg ezzel a felsőbbrendű tulajdonosi kommunikációval, magatartással van gondom, ami felhatalmazza a lakóközösség nagy részét többek között arra, hogy elfordítsa fejét, amikor a liftnél ráköszönnek (mert ez itt népbetegség) és ezután még engem parasztoznak. Igaz a köszönést nem írja elő a házirend és törvényrendelet sem szabályozza, ezért nem is lehet annyira fontos, mint mondjuk a kutyám szarja, amit kerülgetnie kell. Tudna említeni egy gyakorlati példát is, vagy csak elméleti síkon filézgetjük Oscart, hátha majd egyszer oda is szarik és akkor tényleg ki kell kerülnie. Miért nem igazi hírekkel foglalkoznak? Ki ment fel a 6dikra amikor vasárnap reggel órákon keresztül furtak? A 120kilós festőnek nem igazán magyarázta a házirendet ha jól emléxem, mert nincs meg, hogy ott lett volna, vagy tett volna bármit is!
Vagy ki zavarta el a narkós kissebbségi gyermekeket a lépcsőházból?
De említette Imre Bácsi azt is, hogy:
2009.12.30 08:11:56
Sajnos a fűtési díj magas,mert a beruházó nem fizet kazán készenléti díjat..(és sok még a fűtetlen üres lakás 100 db.)
A ténylegesen fontos és megtörtént dolgokkal kapcsolatban miért nem nyílvánul meg?
Értem én, hogy mit szeretne mondani, csak az nem tiszta, hogy újjév napján miért veszi a fáradtságot egy rendezett élettel, családdal, exisztenciával rendelkező, kiegyensújozottan éló hölgy, hogy beleszóljon egy "hülyegyerek (aki csak bérlő)" és egy nyolcosztályos gondnok vitájába?!
Most lealacsonyodott a mi szintünkre.
Nagyon sajnálom, hogy fogalmazással telt a új év első napja, remélem a jövőben sokkal boldogabb, tartalmasabb napoknak néz majd elébe és akkor nem kell még egy felesleges kört futni sem az Imibácsis, sem a kutyaszaros sztorikkal.
Ez hadd maradjon a mi a dolgunk, köszönjük megértését.

Visszaadom a fórumot a tulajdonosoknak, hisz ahogy mondta az is az Önöké, bár akkor itt bankoknak kellene inkább beszélgetniük.

Mindennek ellenére Boldog Új Évet Kívánok Önnek!
üdvözlettel
szabopetra Creative Commons License 2010.01.01 0 0 83
Önnek igaza van Ilona, úgy tűnik valóban megoldódott már a tároló probléma. Igaz sok embert erre nem kell külön figyelmeztetni, hogy ami nem az övé, azt ne használja. Önnek abban is igaza van, hogy a kutyaszart nem lehet analizálni mely ebtől származik, ezért van ZÉRÓ tolerancia, nincs sétáltatás a kerítésen belül, lásd házirend, melyet minden tulajdonos megismert és elfogadott.
Úgy érzem Ilona Önből sugárzik az indulat, nem határoztam meg, hogy a fia hol éljen, dehogyis! Az anyagi helyzetéhez pedig végképp semmi közöm, nem is érdekel. Pusztán egy javaslatot tettem, melyet vagy megfogad vagy nem.
Ilona123 Creative Commons License 2010.01.01 0 0 82
Kedves Petra!

Javaslom, hogy Ön is olvasson és értelmezze a leírtakat! Feltételezem, hogy Ön is kijárta már az óvodát! A tárolóval kapcsolatosan azonnal megoldódott a probléma, amikor jelezték, hogy azt nem lehet használni!
A "Gondnok Úr" a kutyapiszkokat vizsgáltatja? Csak azért kérdezem, hogy ennyire egyértelműen kimerik jelenteni, hogy melyik kutyáról is van szó! Hölgyem! megfeledkezik egy apró , de igen fontos dologról! Nekünk még sajnos nem áll módunkban, hogy a Fiamnak saját lakást vásároljunk, de nehogy Ön mondja már meg, hogy addig is hol is éljen!
Előzmény: szabopetra (81)
szabopetra Creative Commons License 2010.01.01 0 0 81
Tisztelt 99-es tároló!

Javaslom, hogy mielőtt ilyeneket leír tájékozódjon a házirendről. A Tisztelt Gondnok Úrnak igaza volt, hogy rászólt a barátnőjére a kutyasétáltatást illetően. Én is rá fogok és remélem a többi lakó is, és különösebben nem fog lelki problémát okozni, ha sírva fakad. Tudja az emberek nagy része azért költözött ide, hogy egy kulturált helyen tisztaságban, nyugalomban élje a mindennapjait, nem szeretne senki kutyaszart kerülgetni. Ezért fizet a lakásért sok sok millió Ft-ot.
Azt biztosan Ön is jól tudja, mert már az ovisoknak is megtanítják, hogy ahhoz ne nyúljanak, ami nem az övék. Tehát ha nem fizet a tárolóért ne használja. Az, hogy a tulajdonos miért nem adja ki bérbe, az az ő döntése, ezzel lehet egyetérteni vagy sem, de önkényesen elfoglalni semmiképpen. Ha Ön ennek nem tud vagy nem kíván eleget tenni nagy tisztelettel javaslom, hogy keressen másik albérletet.
A továbbiakban pedig remélem, hogy nem Önről fog szólni ez a fórum, hanem arról, amiért indult: hasznos dolgokat tudnak a tulajdonosok megbeszélni egymással.

99es tároló Creative Commons License 2010.01.01 0 0 80
Tisztelt Czebei Imre Úr!

Az Ön közreműködése nélkül is meg tudtam volna írni "a bocs az kiabálásért, és elnézést a viselkedésért meg az ébresztésért" levelet, de köszönöm, hogy mindig emlékeztet a kötelezettségeimre.
Korábban már megkértem, hogy ha kérdése, vagy mondanivalója van, ne habozzon odajönni, vagy megállítani.
2x-3x beszéltünk eddig személyesen egymással.
Az első alkalom, amikor a barátnőmet sírva kergette fel az udvarról, mert levitte az akkor 5-6kg-os kiskutyát, hogy megmutassa neki, hogy milyen a külvilág.
Emlékszem amikor lementem, épp' a hátsó konténernél pakolt valamit. Én csak annyit kérdeztem, hogy mi volt a probléma és kit zavart? Már az első találkozásnál profin kerülte a szemkontaktot, csak lehajtott fejjel mormogta a hülyeségeit. Már akkor tudtam, hogy Ön egy őszinte, karakán úriember, aki vállalja a felelőséget az általa állítottakról. És láss csodát...
Azonnal ráugrott a pókeres sztorira, megcsavarta egy kis kutyaszaros történettel, de amikor megkérdeztem tőle, csak annyit mondott, hogy az Ottó a 6dikról mondta, de a B lépcsőházból a 2dikról látta egy nő. Ez volt a válasz a Kit zavar? és a Kinek kell fizetnünk, azért, hogy a 0 fokos teremgarázsban, készenléti fénynél pókerezhessünk néha pár órát 6-8an és bérelnénk az asztalnak egy tárolót? - kérdésre.
Meg is lepődtem amikor Imi Bácsi közölte, hogy bérelni nem lehet, mert a háznak sokkal jobb ha ott vannak üresen, eladatlanul, mintha a lakók egy megálapodott összeg ellenében kibérelhetnék. Annyira megilletődtem, hogy Imi Bácsi az értékesítésben is kompetens és ilyen határozottsággal utasítja el a bérleti szándékomat, hogy én bizony elhittem neki és zokszó nélkül kipakoltam a tárolót.
Azóta a lakásban kényszerülünk összehúzódni, szegény alattunklakó srác. Már így is ki volt tőlünk, meg Oscartól és még tetézzük...
És most itt van ez. Ember ha ennyire aggódik, miért nem jött fel megkérdezni mi a helyzet, mielőtt megint faszságokat írogatna? Tudom, hogy maga szállítja a híreket mindenfelé a házban, de nem lehetne, hogy ezek ne bulvár pletykák legyenek.
Nem hiszem, hogy okos dolog lenne saját név alatt az interneten, információ morzsákból kreált történeteket, kiegészítéseket, rágalmakat publikálni, mert a "Józsitól, Saroltától meg Magditól hallottam" lehet, hogy kevés lesz ha valaki úgy gondolja, hogy nem Imrebácsi a világ közepe. Inkább tessék a lépcsőházi villany problémájával foglalkozni, amit már többen jeleztünk a házban. Sokkal nagyobb sikerélmény lesz, és többen lesznek érte hálásak, ha megoldja mintha engem végre kiutálna a házból. Legyünk meg egymás mellett békében júliusig. Addig csak kibírjuk valahogy :)

boldog új évet
99es tároló Creative Commons License 2010.01.01 0 0 79
Tisztelt Lakóközösség!

Először is szeretnék elnézést kérni a hétfő hajnali kiabálás, veszekedés és "mediterrán hangulat" miatt. Nagyon sajnálom, sajnos a decemberi 25 munkanap, 16-20 órában az idegeimre ment és megbolondultam, nincs mentség. srry

Ez a rész a ház normális lakóinak szólt.

Kedves SuperKrapulax!
Utánna olvastam kicsit a fórumon, hogy milyen ember is vagy valójában?!
Ki az aki hazudozik a fórumon, máshogy állítja be a történteket?!
Nos érdekes dolgokra bukkantam és meg is osztanám Önökkel, tisztelt Lakóközösség!

SuperKrapulax fórum üzenetének részlete:
A környék hulladék! Ennyi suttyót és 25 éves lízingelt BMW-t max Ukrajna-alsón láthatsz.
Jó érzés, amikor leszállsz az utolsó hévről és egy csapat Fradi drukker mocskos zsidózik miközben szeded a lábad...hogy betérj a non-stopba, ami előtt, mindig megtekinthető a suhogómelegítős telepi lakos...majd vár a felsorolt összes élmény! Minden nap...
részletesebben lentebb olvasható...

Most veszem csak észre, hogy ebben a házban, Budapesten, Magyarországon mindenki egy idióta, aluliskolázott, gyengeelméjű és rosszéletű fasz. De Te barátom, Te vagy az evolúció csúcsa, a legek lege.
Ha véletlen elmennél kivizsgáltatni a lelki világod és a doki mást mond, NE HIGGY NEKI!
Nem Te nem vagy egy megkeseredett fasz, aki a világot hibáztatja, azért ami lettél, amilyen életet választottál. Nagyon sajnálom, hogy ennyire megviselt az élet, vagy ilyen kevés örömödet leled benne. Szerezz barátokat, járj el szórakozni.
NAGYON FONTOS: máskor körültekintőbben járj el lakásvásárláskor. Amíg vártad a hitelt, megnézhetted volna a környéket, utánna érdeklődhettél volna, hogy mennyire jó a hangszigetelés a lakásokban és a többi. Javasolnám, hogy költözz szanatóriumba, vagy vegyél házat a puszta közepén, mert neked az való.
Remélem érted, hogy mire akarok kijukadni... tényleg barátilag, a múltkoriért meg bocs! De akkor fektessük le a tényeket, hogy mi is történt, mert te más csatornát néztél.
A lány nem lett megverve, egy árva karcolás sincs rajta. Üvöltöttem vele, de sosem bántanám, még akkor sem, ha spicces állapotban vagyok, magamkörül viszont ilyenkor rombolok. Félévente egyszer gőzkieresztés.
Az erkélyen folytatódott a kalandunk, ahol is csendre intettél, jogosan. Melyet Én nem fogadtam túl jól és elkültelek feküdni. Minek újjabb pakolás lett az eredménye a részedről teljesen érthetően, és többszöri unszolásom ellenére sem akartad befejezni, minek eredményeképpen lementem hozzád, és a többi már történelem...
Egy pillantra elgondolkoztam azon, hogy másnap elnézést kérek az egész incidensért, de elolvasva az írásaidat, lemondtam erről, nem jutottunk volna közös nevezőre.
Remélem sikerült felfrissítenem a memóriád, és mostmár te is így emlékszel a történtekre, ellenkező esetben biztos vagyok abban, hogy tudod igazolni állításaid hitelességét.
A kutyára vonatkozóan:
Kérlek olvass utánna az interneten (Imi bácsi is): Basset Hound
A kutya még kölyök. Nagyon szeret minket, velünk alszik, velünk néz TV-t, egy időben eszünk, folyamatosan kéz alatt van, imádja, ha simogatják, szó szerint megharap érte. Épp' ezért nagyon rosszul viseli, ha valamelyikünk nincs vele egész nap, de sajnos a beosztásunkat nem mi írjuk, bár próbáljuk úgy eggyeztetni, de a decemberi hónap nálunk nem kívánság műsor, pont azért, hogy Oscarnak, a Basset Hound-nak, ahogy sokan nevezik, nyárra nagy kertet és Basset Hound kislányt tudjunk biztosítani. Szóval már nem kell sokat aludni :)
Biztos vagyok abban, hogy remekül megleszünk az elkövetkezendő fél évben egymással, Én nem csinálok ilyet, Te nem csinálsz olyat és lehet, hogy tavasszal már együtt fogunk pecázni a pünki végén a legnagyobb barátságban. Így legyen.
A továbbiakban sikerekben gazdag boldog új évet kívánok neked.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.31 0 0 78
Nem hallottam(olvastam)és csak válaszoltam a cikk írójának.Önnel nincs semmi megbeszélni valóm azt hiszem.A tároló ügyhöz csak annyit,hogy akkor akár egy üres lakást is el lehetne foglalni(abból is van még 100 db.).
Előzmény: Ilona123 (77)
Ilona123 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 77
Tisztelt Czebei Imre Gondnok Úr!

Gondosan elolvastam az Ön által leírtakat! Mi a véleményem? Megígérhetem Önnek, hogy a következő hét szerdán személyesen is fogok Önnel találkozni a tulajdonossal együtt és el fogom mondani!
Önnek a sok feladata közül többek között feladata és felelőssége az is, hogy a lakóközösség leghitelesebb tájékoztatója legyen! Nem ez az első eset, hogy úgy ír egy közösségi oldalra, hogy "csak hallott" az esetről! Hol is van Ön, amikor erről személyesen kellene meggyőződnie? Én most megkímélem a közösségi oldalt az Önről alkotott véleményemről, mint írtam a többit személyesen fogjuk megbeszélni! Beszélünk hitelesen, és őszintén az Ön által írt "rendezvényről" is! Ön hivatkozott az alábbi bejegyzésekre:
Ez az Ön írása:
Tisztelt lakók!
Van a házban egy bérlő aki jogtalanul elfoglalt egy tárolót (36-os tároló)a -1 szinten a 100-as garázshelynél.Ez a bérlő egy pókerasztalt tárol itt és éjszakánként hétvégeken,használják is.És még ehhez társul a kutyájuk(basset hound ) is aki sorozatosan ott hagyja nyomait.Persze mindezt jogtalanul,nem tulajdonosok(csak lakást bérelnek)nem fizetnek (tároló,garázs közös költséget),de használják a világítást(gondolom kitámasztják a kapcsolót hogy folyamatos legyen a fény a kártyához).Most felszólítást írtam a tároló ajtajára,hogy nov.2.-ig pakoljanak ki mert ha nem, hétfőn kirakom az udvarra a cuccot. A kutyaszart pedig legközelebb felviszem a lábtörlőjükre.

És erre a Fiam válasza:
Tisztelt Czebei Imre gondnok Úr!

Örülök, hogy van egy fórum a ráérős embereknek és még arra is volt ideje, hogy utána nézzen a fórum szó jelentésének, melyet általános 5dik osztályban vettünk. Sajnos én nem érek rá ennyire, inkább akkor figyeltem.
Természetesen a tárolóért nagyon szívesen fizetek bérleti díjat. Nem gondoltam, hogy a 178 üres tároló egyikének önkényes kisajátítása ekkora közfelháborodást okoz. Ezért kérem bocsásson meg nekem és 5-6 másik 16 órát dolgozó kollégámnak, hogy kikapcsolódásként munka után hetente egyszer-kétszer leülünk pókerezni, általában hajnal 1-től 6-ig, amikor is csúcsforgalom van és csak úgy esnek át rajtunk az emberek, pedig mi nem akarunk útban lenni.
Kérem adja meg nekem egy kompetens személy telefonszámát, akivel a tároló bérléséről tudok beszélni.
Személyes érzelmeit, unszimpátiáját a jövőben kérem, hogy velem beszélje meg. A továbbiakban várom az elérhetőséget, mellyel megoldódhat a tároló probléma.
Előre is köszönettel:

Nagy Lajos
A 4/10.

Kedves Lakóközösség!

Ha Önök még nem vitatkoztak soha, vagy mindent olyan csendben tesznek, hogy a szomszédjuk a levegővételüket sem hallja, akkor bizony a Fiam nevében is elnézést kérek Önöktől! De, csak olyan dologért, ami valóban sértette az Önök pihenését!

Tisztelt Gondnok Úr!

Már korábban is felhívtam szíves figyelmét, hogy a Bérlőnek joga van lakni, természetesen rendeltetésszerűen. Viszont, hogy milyen jogcímen lakik ott, ahhoz Önnek továbbra sincs semmi köze! A "cseszegetjük" szót értem én, csak nem használom!

Tisztelt Lakótársak! Sajnálom az olvasottakat! Engedjék meg, hogy, Békés, Boldog Új Esztendőt kívánjak Önöknek!
A 410-es lakás bérlőjének Édesanyja
Előzmény: Törölt nick (67)
Ilona123 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 76
Tisztelt Superkrapulax!

Megrendülten olvastam sorait! Kérdésem már csak az Önhöz, hogy mennyire biztos abban, hogy a 410-es lakásban vertek meg egy Lányt? Azért kérdezem, mert a Lánnyal én ma beszéltem, és az Ön által leírtak rágalmazásnak minősülnek!
Előzmény: Törölt nick (66)
szabopetra Creative Commons License 2009.12.31 0 0 75
Milla, ígérem, ha kijön a számla megírom. :-)
Milla128 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 74
Mennyi az a sok? Egy 50 nm-es lakásnak mennyi a havi fűtése?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!