Keresés

Részletes keresés

T.Howard Creative Commons License 2008.09.08 0 0 55
Egyszer azt mondják az erdélyi magyarnak: ne pofázz, te román vagy, ott élsz, beszélj románul, a Székely Himnisz is náci, stb. Unom sorolni.

Most meg jönnek vállat veregetni, hogy mennyire fontosak lettek számukra hirtelen. Annyira, de annyira átlátszó ez a mocskos, hazug, köpönyegforgató politikájuk, hogy kifordul tőle a gyomrom.

Előzmény: zividivi (51)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 54
én a fideszt egy nihilista, populista bűnbandának tartom, az ország legkártékonyabb alakulatának, de elfogadom, hogy a demokráciát is tanulni kell, nem lehet kikerülni ezt a folyamatot és a társadalom lassan a helyére teszi őket. az mdf korai politikája taszított, most már inkább őket tartom a jelenlegi palettán konzervatívnak.
Előzmény: cziffra plachta zasztava (47)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.08 0 0 53
Nem jól látod. Pontosan egy liberális párt bírná azt el minden további nélkül, ha lenne ilyen és olyan szárnya is.
Én speciel el tudom fogadni a nemzeti szárny szükségszerűségét, de tőlem eléggé távol áll az ilyennel való csapkodás, így csak hadd maradjon meg az a nekem való jó kis kozmopolita-citoyen szárny is, ami nekem testhezállóbb.
Előzmény: zividivi (52)
zividivi Creative Commons License 2008.09.08 0 0 52
//"..Megpróbál egy nemzeti liberális szárnyat elindítani..."//

Ma már kevés a szárny!

Vagy nemzeti-liberális lesz midhárom madaruk, vagy maradnak kakukkfiókák a nemzetben.
Előzmény: carl solomon (11)
zividivi Creative Commons License 2008.09.08 0 0 51
Nocsak!

Kevés nekik a "politikai nemzet"????

Talán nem kellett volna már a legelején a "kulturnemzet" ellen szervezkedniük.

Hiszen, ha okosak lettek volna!

Mára már a szadesz lehetne az egypárt.

Előzmény: T.Howard (-)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 50
ez igy van. ezert mondom, hogy egy nemzeti liberalis part nem halott ugy.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (37)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 49
azt hiszem a fidesz pozicioi ezzel nagyon megerposodnenek. a szocik ketszer nyertek valasztast annak koszonhetoen, hogy a szadi lett a harmadik part.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (45)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.08 0 0 48
Nekem erről Einstein és a színésznő esete ugrik be, de lehet, hogy nem Einstein, mindegy, a lényeg, hogy a színésznőcske felajánlja a génkeveredést, mondván, hogy milyen remek lesz, ha a gyerek olyan okos lesz, mint az apa és olyan szép, mint az anya.
-És ha pont fordítva lesz?- kérdezte Albert, vagy valaki más.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (45)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 47
mit nevezunk jobboldalank? ez egy orok vitatema. fontosabb azt nezni, hogy a kozvelemeny mikeppen skatulyazza a partokat. a valasztok pedig jelen allas szerint bizonytalanok az mdf politikai identitasat illetoen. sztem, ha alkalmankent fidesz -kritikus, de kovetkezetesen jobboldali allaspontot foglaltak volna el, es olykor nem tuntek volna gyurcsany segedcsapatanak, ma biztosabb poziciokkal rendelkeznenek.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (41)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 46
akkor csak te is azt a véleményemet erősíted, hogy az odaveszett orbanofób szavazókat nehezen lehetne a fidesztől visszacsalogatottakkal pótolni.
Előzmény: Shadow Entity (42)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 45
nem tudom, az biztos, hogy most ők vannak a legkeményebb helyzetben az öszzes parlamenti párt közül. én személy szerint annak örülnék - bár ez is irrealitás, ha egyesülnének az mdf-fel és kialakulna két nagy néppárt(szocik+fidsz) és egy nemzeti liberális.
Előzmény: carl solomon (40)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.08 0 0 44
Természetesen, de hát ezt beláthatod magad is, elég csak elképzelned, hogy Semjén szájából hogy hatna. A liberalizmus a vazelinnel, a semjénizmus az ájtatossággal mutat erős korrelációt, persze más kérdés, hogy a retorikán túl ki mit csinál, de ez már egy más kérdés.
Előzmény: Shadow Entity (38)
Shadow Entity Creative Commons License 2008.09.08 0 0 43
egy budai asztaltársaságban is az
Előzmény: cziffra plachta zasztava (39)
Shadow Entity Creative Commons License 2008.09.08 0 0 42
Ugyan én nem vagyok a Fideszben, de rájuk szavaztam, és befogott orral. Annak idején, amikor még nem feküdtek össze a posztkommunistákkal (kb annyi közük van bármiféle szocikhoz, mint egy transzvesztitának a körmenethez), én szavaztam az SZDSZ-re, de nagyon tévednek, ha arra spekulálnak, hogy valaha megbocsájtok nekik ezért a nászért. Marad a Fidesz, továbbra is befogott orral.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (37)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 41
én jobboldalinak tartom őket, sokkal inkább mint a fideszt. mivel már elindult a választási kampány ezért távolságtartóan figyelem az ilyen kemény kijelentéseket, mint hogy be sem jutnának. sztem sokkal közelebb van az mdf a bejutáshoz mint a szadi. abban viszont lehet valami, hogy ha d.i. marad az elnök hátrányos számukra. már fel kellett volna építeniük egy másik arcot.
Előzmény: cziffra plachta zasztava (34)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.08 0 0 40
Viszont egy kellően megújuló pártnak esélye lenne 2014-ben visszatérni, még tán akkor is , ha most, 2010-ben kiesnek. Pláne ha azért némi önkormányzati poziciókat meg bírnának tartani, illetve visszaszerezni 2010 őszén, ami azért nem teljesen esélytelen.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (35)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 39
ez igaz a fidsez szemszogebol is. egy videki jobbos asztaltarsasagban a szadi szitokszo. az ordog maga.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (35)
Shadow Entity Creative Commons License 2008.09.08 0 0 38
A liberalizmus és a vazelin ilyen szorosan összefügg?
Előzmény: carl solomon (33)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 37
biztos vagyok benne, hogy a fideszben is vannak olyanok akik befogott orral szavaztak eddig a pártjukra, mert jobban utálják a szocikat, akikekkel eddig össze voltak nőve a liberálisok.
Előzmény: carl solomon (33)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 36
pedig a magyar lineralizmus hagyomanyai ugyebar nem a polgari radikalizmussal kezdodtek.  egyebkent az elmult evek szdsz-rol az volt a benyomasom, hogy inkabb csak a neveben liberalis part. pragmatikusok lettek, vagy szokimondobban elvtelenek. de sztem van visszaut. a politikaban mindig van. 
Előzmény: carl solomon (29)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 35
sok elvakult orbanofób szavazójuk van, aki komoly árulásnak véli, ha a szadi miatt lesznek előrehozott választások. sztem fél- egy év alatt nem sikerülne új választókat találni ezek helyére.
Előzmény: carl solomon (32)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 34
az mdf jobboldalisagarol nem vagyok meggyozodve, mint ahogy a t. valasztok se. olvasd el a szazadveg mai felmereset. a fidesz pedig a liberalis konziknak inkabb csak a kisebbik rossz. szla sztem van hely es ter. az mdf-nek lett volna lehetosege, de elszurta.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (30)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.08 0 0 33
Egy nemzeti liberálisnak a fidesz??? Szvsz még rengeteg vazelinnel sem. :-)

Előzmény: imádatellenőrzés129 (30)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.08 0 0 32
Mondom, ha ügyesen csinálják akkor 2014, elvégre az elkúrás is mintegy tíz éves, tehát javítani sem lehet két hét alatt.
Előzmény: imádatellenőrzés129 (27)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 31
sztem a fodor ugy fog jarni, mint a tolgyessy. mar mutatkoznak a szadin beluli toresvonalak. mondjuk, ha a fleto felszalamizza a libsiket, az mszp elveszti egyetlen strategiai szovetsegeset. bar neki nem a part erdeke a fontos, hanem a szemelyes tuleles.
Előzmény: T.Howard (26)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 30
jobbos szavazóknak ott az mdf-fidesz
Előzmény: cziffra plachta zasztava (28)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.08 0 0 29
Így van, és ebben az a feneség, hogy a szadi ezzel a kezdeményezésével mintegy kettős frontot nyit, hiszen a legnagyobb sallereket vélhetőleg a saját borzalmas tagságától fogja kapni, akik valamiért úgyszintén elhitték, hogy a "nemzeti" az egy fújabelemjönki szitokszó.
Előzmény: cziffra plachta zasztava (21)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.09.08 0 0 28
egy, csak egy konkurenst mondj, lecci:)
Előzmény: imádatellenőrzés129 (27)
imádatellenőrzés129 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 27
Kovács Kálmán kiemelte: pártja szakítani szeretne a túlságosan racionális határon túli politikával, amely - szavai szerint - nélkülözi az emóciókat és a kulturális értékeket.

erre utaltam, nem arra, hogy maga a konzervatív-liberális irány az irracionális. sztem mára már elkésett a jobbrafordulásuk, most már túl sok a konkurens azon a részen. sztem a következő parlamentbe nem jutnak be.
Előzmény: carl solomon (11)
T.Howard Creative Commons License 2008.09.08 0 0 26
Kutyából nem lesz szalona. Ha lesz is csak kutyaszalonna...
Előzmény: cziffra plachta zasztava (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!