EM-lippumaksusi on tullut seuran tilille. Tilille tuli 382,50, mutta lippujen hinta on 390 euroa. Voit maksaa loput (7,50 euroa)sitten, kun liput tulevat.
Tilauksesi on 1 All event 2. kat.
Hello Ági,
EB-s jegyek ára megérkezet az egyesület számlájára. A számlára jött 382,5 Euro de a jegyek ára 390 Euro. Tudod fizetni a maradékot (7,5 euro) akkor amikor a jegyek megérkeznek.
rendelésed: 1 All event 2 kat.
Vagyis a pénz megjött jegyedet is befoglaláták, csak hiányzik 7,50 euro. Szerintem ez ott veszett el amikor utaltad gondolom levontak, vagy itt Finnországba rosszabul számolták a forintot, nem tudom mi lehetet. Ha jó neked akkor én kifizetem azt a 7,50 eurot és ha jössz kimegyek eléd a reptérre, átadom a jegyeket akkor kifizeted nekem azt a 7,50 eurot. Jó lesz neked igy ?
Szerintem ha iylen rövid az átutalási idő akkor van okunk opitimistának lenni :-)
Nem kaptam még választ, ma lesz edzésem, meg holnap is ha lent lesz az egyesület elnöke rákérdezek, meg mondom, hogy kedd szerdára várható, hogy megjönn a pénz.
na, szóval azt mondták kb. 4-5 nap amig megérkezik, vagyis csütörtökön utalták át, akkor éppen kedd, szerda amire várható, persze ha a hétvégét nem nézem. egy kicsit rizikós, de remélem pont meg fog érkezni.
Azt megköszönöm ha megkérdezed mennyi idő. Mert sokat jelenthet hogy tudom mondani, hogy bocs, de még nem jött át a pénz, de várhatóan megjönn pl. pénteken. Igazábol 15. határidő.
Egyenlőre annyit kértem a klubbtol, hogy hétfőn nézzenek rá mégegyszer átjött-e. (szerintem ha nem jött át egyből akkor péntekre sem fog megérkezni)
A pénzed nagy része szerintem nem fog elveszni, mert ha nem ér át és nem tudnak jegyet adni kénytelenek visszautalni a pénzt. Remélhetőleg ennek nincs tul nagy dija.
Bízzom benne, hogy az utalás átér hétfőre. Ha pedig 15. megérkezik akkor nincs gáz.
ja, én az előbb kaptam sms-t a bankomtól, hogy levonták a pénzt. hát remélem akkor megérkezett.
te képzeld hihetetlen volt egyébként az utalás. először is elmentem a legközelebbi OTP-be, ott azonban kijelentették hogy ők devizában nem tudnak utalni, hogy menjek át egy másikba. na átmentem. ott meg kérték azt a nemzetközi számot az IBANt, de mondtam az nincs, esetleg nem tudják e megkeresni, hát ők nem nem tudják. aztán kérdezték van e SWIFT szám, mondtam az sincs, kértem keressék meg. na legalább azt megkeresték, szóval így azzal utaltam át a pénzt.
mert tudod legalább SWIFT kell hogy külföldre utaljanak.
ugy hogy tényleg de tényleg remélem hogy sikerült. hát ennyi "hajcihő" után, már ideje.