Gyurcsány Ferenc miniszterelnök telefonon gratulált Vajda Attilának, aki kenu egyesben ezer méteren megszerezte Magyarország első olimpiai aranyérmét a pekingi olimpián - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A kormányfő megköszönte a magyar olimpikonnak, hogy győzelmével dicsőséget szerzett hazánknak - áll a közleményben.
lam a sikerek osszeforrasztjak a nemzetet. sok-sok konnyes delelottre lenne szukseg. legalabb kozmannek helytallasat, vajda gyozelmet ne politizaljuk at.
világegyetem kilenc-tizede sötét anyag - te csak a fényes részével légy kapcsolatban és töröltesd ezt topicot. Mert egy ekkora falosz mint te vagy......... csúcsot döntögetsz.
Amikor elindultak, szó szerint azt mondtam, csak éljék túl az olimpiát, és épségben térjenek haza. Persze menet közeben csak megjött a kedvem ahhoz, hogy lássam az aranyakat, ezüstöket, bronzokat. Ma meg mégjobban vágyom a sikerükre.
Olyan jó érzés látni, amikor ott örülnek a dobogón, velünk!
Az meg még jobb érzés, ha tudom, hogy tiszta eszközökkel érik el a sikereket.
Tudod, még a 25. helyezett teljesítménye mögött is rengeteg, megfeszített munka van.
Ha ez így van akkor töredelmesen bocsánatot kérek, csak egyszerűen feldühítette ez a topiccím. És túl kevés volt benne a szmájli (meg a polidilis tapasztalat) ahhoz, hogy ne vegyem komolyan. Én is drukkolok a sportolóinkért (és nem csak a baloldali sportolókért ha van ilyen) , de engem nem érdekel mit hoznak haza, csak éljék túl szegények. És ehhez képest az az egy arany maga a csoda.
MOst meg mi van? Azt akarod mondani, hogy én nem nevelkedtem tisztességes körülmények között vagy mi?? Csak mert Gyurcsány merészeltr miniszterelnök lévén gratulálni a győztesnek???
Nem érdemelünk egy aranyat sem, ez is véletlen. Ez az ország nem érdemel semmit sem. És nagyon gyúr rá, hogy így legyen.
Remélem holnap is lesz oka gratulálni Gyurcsánynak, Vajda 2. aranyérméhez:
Vajda Pekingbe is abszolút esélyesként érkezett, edzője már a felkészülés végén úgy fogalmazott, a legtechnikásabb versenyző a világon, fizikuma kiváló, mentálisan pedig képes felnőni egy olimpiai döntőhöz is, így csak sérülés vagy betegség gátolhatta volna meg a győzelmét.
Az ezres szám Vajda Attila erőssége, de ötszázon is kezd feljönni, így a szombati döntőben is figyelnünk kell rá. Index.hu