Illegitím? Hehe. Hallottad már, hogy a fidesznyikek minden eddigi kormányt illegitímnek tartottak, kivéve eggyet? Egyetlen egyet! (Hihi)
Hoppá! Ez azért már ciki.
Bizalmi válság? A saját habzószájú őrjöngésetekre gondolsz? Te belülről azt látod, mint egy szemlélő a homokviharban, én kívülről meg látok egy fertelmes sötét örvényt, de akár merre nézek, máshol nagyon szép minden. Ne hidd már azt, hogy amit te látsz, más is automatikusan azt látja.
Jól van? Ilyen gazdasági növekedés mellett? Ekkora hitelfelvételek mellett? Amikor áhítjuk csak a 20% adókulcsot, miközben a románoknál 16%? Nekem más fogalmaim vannak egy jól levő országról...
Nekem az az ötletem, hogy szervezni kellene egy magyarul beszélő, de szigorúan csak izraeliekből álló rendőri különítményt és ahol rendes hatóság nácizásveszély miatt tehetetlen ott ez a különítmény intézkedne. Őket nem mernék lenácizni a bűnözők védői.
Sőt a "segély helyett munkát" programot is hallottam, hogy egy kissebbségi vezető élő adásban náci dolognak nyilvánította, én egy független izraeli gazdasági szakemberekből álló céget bíznék meg a munkavállalás serkentésére irányuló program kidolgozásával (nem mondanám meg először, hogy ők csinálnák). Majd amikor ténylegesen dolgozni kell menni és nagyon belelovalják magukat egyesek, hogy ez a náci vezetők műve, akkor nyilvánosságra hoznám, hogy ki készítette az intézkedéscsomagot.