Ma hajnalban 4 és fél öt között arra ébredek több százezer budapestivel együtt (vasárnap van, ráadásul!) hogy tüzijátékot tart Fontos Ember a pesti oldalon.
Ő úgy gondolta, hogy megteheti. Meg is tette. Xarik a csendrendeletre, a jó ízlésre, mindenre. És voltak, akik segítettek neki ebben.
Liberális város. Ennyire azért tán nem kéne!
Tisztelettel kérem az illetékeseket, tegyék közzé a médiákban, hogy kinek köszönheti a lakosság a hajnali
bunkóság keltette kényszer-ébresztőt!!
Ha biztos éjszakai csendet akarsz: javasolnám a festői Karakószörcsököt, vagy Bivalybürgözdöt lakhelyül!
Bar egyik sem, csak a fovaros melletti - mostmar varos - neokereszteny (mert a 89-ig a komcsik f@rkat es segget nyalogatta) varoska vezetese sem tesz/tud tenni semmit a bunko tahok ellen semmit.
Nyaron, szinte minden hetvegen, ejjel, hajnalban nyomattjak a tuzijatekot...
Szoval barmok mindenhol vannak...
De olvtarsunk demszkyzhetett egy jot koran reggel...
Tévedésben vagy! Megtévesztettek a liberális eszmék.
Nem annak kell költöznie, akinek az ilyen -egyébként abszolut közösségellenes magatartás- nem tetszik, hanem az, aki csak úgy tudja a ménkü nagy egóját kiélni és önmegvalósítani, hogy azt hiszi, akár emberek százezreit is hajnalban ébresztheti, ha hülyesége vagy pimaszsága úgy kívánja!
Hab a tortán hogy ennek az állatfajtának mindíg akad védelmezője, sőt, védelmezői,
akiknek kifordult a normál erkölcsi érzékük, vagy nincs is nekik!
Ez szomorú, de nem tudok ezen változtatni. Születési hiba. :(((
"Tetszik, nem tetszik, liberális kis barátom, én utálok vasárnap hajnali négykor tüzijátékra ébredni!" Továbbá: nem szeretem, ha távollétemben betörnrk a lakásomba! Nem szeretem, ha az utcán feltörik az autómat, különösen, ha el is lopják! Nem szeretem, ha hajnali kettőkor kiherélt kipufogóval három motoros száguld el az ablakom alatt 200-al! Nem szeretem, ha szombat délután menekülnöm kell a Városligetből, mert agyament barmok tojásokat és molotov koktélokat hajigálnak! Nem szertem, hogy életveszélyes kimenni (vagy pláne a gyereket kivinni) egy futballmeccsre, mert az örjöngő b-közép pokollá változtatja! Nem szeretem, hogy bepörgött dinnyetermelők kocsiszám borogatják a görögdinnyét a parkolóhelyeken! És sorolhatnám még oldalakon át: mi mindent nem szeretek, amit mégis el kell viselnem, mert egy nagyvárosban, ahol 2 millió ember zsúfolódik össze, párszáz hülye, gazember vagy garázda söpredék mindig akad! De mi köze ehhez a főpolgármesternek!? Ha biztos éjszakai csendet akarsz: javasolnám a festői Karakószörcsököt, vagy Bivalybürgözdöt lakhelyül!
Most már csak azt kéne tudni, ki volt ez a Karvalylelkű Pöffeteg, aki itt vasárnap hajnalban puffogtat, hogy akkor ne álljon föl neki, amikor a legjobban szeretné! :)))
városliget biztos nem, itt van a szomszédban... amúgy milyen egy _nem_ liberáéiális város? kijárási tilalom, ilyenek, vagy elég, ha az tilos, ami téged zavar? amúgy a tűzijáték monnyon le, én meg minden nap fönn vagyok négykor, további jó napot::p