"Bármilyen olyan biológiai eszköz, ami a teljesítményt fokozza, doppingszernek minősül. "
Ez nem igaz... dopingszernek az minősül ami rajta van a nemzetközi tiltólistán. csak hogy értsed, a vajaskenyér is biológiai eszköz és fokozza a teljesítményt, mégsem minősül dopingszernek.
Nem mellesleg nagy gratuláció Fazekasnak Igazi sportemberhez méltóan állt talpra igen szép eredménnyel.
Fazekas a döntőre kopaszra nyíratta magát, első dobásának nagy lendülettel futott neki. Az eredmény 63,25, selejtezőbeli önmagát tehát máris túldobta a szombathelyi atléta.
Bármilyen olyan biológiai eszköz, ami a teljesítményt fokozza, doppingszernek minősül. S ma már aligha múlik el olimpia doppingbotrány nélkül. Milyen kimutatható és kimutathatatlan szerekkel turbózzák magukat a nyerni vágyók? S milyen hatással van mindez az emberi szervezetre? Utánajártunk.
igen, Kokónak tegnap volt,..Egérke azt hiszem holnap,..mondta a Koko, hogy kevés olyan ország van aki megtiszteli a volt olimpiai bajnokait, hogy kinnt lehet az olimpián,..ebben modellértékűek vagyunk, mint mondotta volt
Ettől nem kell félni. Az akkori elégtelen mintát nem vizsgálták meg, mert elégtelen mennyiség esetén ez az előírás, és mert elég nyilvánvaló volt, hogy hamis. Ezzel együtt szerintem az is saját minta volt, csak a verseny előttről, tiszta állapotából.
Én arra utaltam, hogy most saját tiszta pisit produkál, de kiderül, hogy ez nem ugyanattól a személytől van, mint a négy évvel ezelőtti 25 ml. Tehát most nem csal, de a korábbi csalása visszaüt rá, ha az a pisi nem az övé volt. Vajon most büntethetik-e ismét azért, hogy bebizonyosodik, hogy 4 éve más pisijét adta le? Mivel esetleg más kategória a nem elegendő minta és a más mintájának adása?
A bronzérem a Német Demokratikus Köztársaságnak jutott, majd a Német Szövetségi Köztársaság, Lengyelország és Svédország következett. Negatív szenzáció volt a lőtéren Herbert Polzhuber produkciója, már az első sorozatban is lőtt két hibát, a második sorozat közben pedig ki is vezették a lőállásból, mivel nem volt ura mozdulatainak (a verseny csúszása miatt a kelleténél több "célzóvizet" használt), a versenyből kizárták. Ekkor indult utoljára Igor Novikov.
ma van a születésnapja,..de valszeg elmarad a holnapi versenye miatt az ünneplés,.. az olimpia faluban jóhangulat van, csak itthon megy a bruszt,..az öttusások tegnap Szőulban az edzések után Vidám parkba voltak,..és mosolygósak bizakodóak,.. Ők nem olvasnak index-et,..jól is teszik
Latod idönkent talan felületesen olvasod a beirasaim.Mert en meg a magyar sport mostani helyzetet sem csak a jelenlegi kormany nyakaba varom.Habar nagyreszt ök tehetnek rola.Csak annyit meg tudod en is sportoltam a Fradiban aztan a Dozsaban aztan a Honvedben es a Volanban.
Na várjuk csak meg, amikor majd a döntő után előjönnek vele, hogy az idei pisi nem ugyanattól a személytől van, mint a 4 évvel ezelőtti 25 ml. S hiába nyerne idén is aranyat, majd megint diszkvalifikálják doppingvétség miatt.