Direkt azért linkeltem neked a cikket, hogy az ilyenfajta majmoknak is mint te valami világosságot verjek a fejecskédbe. Okostojás, benne vannak a reálbér alakulások 1989-től 2007-ig.
Hol van ott 25% meg 30% reálbér emelkedés, te matekzseni!!!
Hírnek éppen hír, csak azt nem tudom, miért gondolja Stangli kartács, hogy az üggyel kapcsolatban sajtótájékoztatót köllött vóna tartania a fidesznek, illetve hogy ennek elmaradása mitől ekkora borzalom?
Szerintem meg Demszki alkalmatlan vezetésre.Már vetták el a jogositványát neki ,és a gépkocsi vezetésre alkalmas jogsival Buszt is vezetett Pesten ,mutatta is a tv. Hja amugy a fövárosi föpolgármesteri szerepkörre meg már régóta alkalmatlan,mennyi is az adóssága a fövárosnak?
2002-őt pedig fedje jótékony homály, mi, jobbantka? ennyire amatőr ne legyél már; ráadásul az is teljesen világos, hogy 2007-2008-ban csökken a reálbér, hiszen ez az elkúrás következménye...viszont 2002-2006 után "Rosszabbul élünk..." kampányt foytatni, nos javaslom ezt vesd össze bálványod "sosemhazudtam" szövegével...
jobbantka, védenceid meg pajtásaid max neked vannak a szektában, ezen kívül kevered a szezont a fazonnal, az előzményt a következménnyel, de ne zavarjon, megszoktam már tőletek :D amúgy a versenyszférában dolgozom, és speciel sokkal jobban élek, mint 4 vagy 6 éve (ja, nem állami megrendelésekből stb, hanem napi 10 óra munkával, és mielőtt belekötsz, ezen felül írogatok a fórumokba, akár tárgyalások között)
Hja. Csak viszonyításul, a két itélet néhány nap különbséggel született:
1.) A Buktor féle testőrnő által meglőtt Toyota- tolvaj kapott 9 évet. Testőrnő utóbb kitüntetve.
2.) A Pasaréti úton a bekábítózott Császár Előd belerohant a rendőrautóba, az eredmény; 1 fő meghalt, 1 fő súlyos sérült + az autó totálkáros lett. Császár kapott kb. 2 évet felfüggesztve (már nem emlékszem pontosan mennyit :-).
De itt a fegyverhasználat jogosságának megitélése az, ami feltűnő. Csodálom, hogy ezesetben Morvay Krisztina nem hörgött érte? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))