Halihó! Az a gondom hogy a múlt havi számlán szerepel 5db vodás sms (én t-mobilos vagyok), ezek közül háromról tudok, benne is van a telefon naplóban pontosabban egy sima és egy dupla, vagyis az utóbbi két részletben lett elküldve.
Kérdés az hogy miként lehet 5db sms a számlán? Sajna nem tudok bemenni és részletes kivonatot kérni mert épp Marokkóban esz a fene január elejéig, de hátha van vkinek ötlete. Köszi!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,ha az egyik Tesconál lévő Telenor üzletbe másfél hónapja leadtuk a Samsung Díva(S7070) telefonunkat és csak az első 2hét után kaptunk róla tájékoztatást,hogy elnézésünket kérik,de a készülék még nem készült el.Azóta az elmúlt egy hónapban semmi hír a készülékről.Ilyenkor mi a teendő? Alapból az egy éves készülék első 3hónapjából 2 és felet szervizben töltött,ugyanezzel a hibával.Folyamatosan csak várni kell rá,de az állapotában igazából semmi változás.Ilyet csak úgy lehet???
Egy haverom kicserélte az Xperia X1-ese qwerty billentyűzetét egy E-bayről rendelt darabbal, mert a régi elrepedt. Azóta 0 a térereje a telefonnak, bár látszólag jól rakta össze, a billentyűzet is működik. Sajnos én nem láttam a készüléket, mert a srác messze lakik tőlem.
Van esetleg látatlanban ötlete valakinek, hogy mit ronthatott el?
A Nokia-menükben szokott lenni egy olyan pont, h a számok másolása a telóra a simról, és akkor megkérdezi, h egyenként v az összeset akarod. Nemtom, mit csinál, ha vmelyik már megvan, olyat még nem csináltam, de úgy saccolom, rákérdez v átnevezi, de zat majd meglátod. A sim-en úgyis ott tudod hagyni. Úgy emlékszem, arra is rákérdez, h az eredetit töröld-e.
OK, a régi SIM-et beteszem az új 2600-asba, onnan van egy SIM-memória művelet. Utána beteszem az újat, és memória SIM művelettel kimásolom? Vannak ilyenek? És mi lesz azokkal a számokkal, amik már az új SIM-ban benne vannak? Rákérdez a felülírásra?
Szervusztok, még nem jártam erre, de van egy kis gondom.
Teljesen vendégként 1-2 napra van nálam egy Nokia 6230i és itt van a feleségem Nokia 2600-c2 je. Ki szertném használni a lehetőséget, hogy a feleségem régi, nyugdíjazott Nokia 3210-esének SIMM kártyájáról átmásoljam a számokat az újba. A BT-n keresztül már össze vannak párosítva, most az a kérdés, hogy hogyan mennek át a számok egyik telcsiből a másikba.
A menüben nem találok erre semmit, de még arra sem taláok utalást, hogy mire jó egyáltalán a BT kapcsolat. PC-s és szerver szikronizálást látok, de telefon-telefont nem. Van ilyen egyáltalán? Ha nnics, hogy megy ez PC-n keresztül?
Mivel ez egy futó probléma, nem akarook most nekiesni két külön kezelési utasításnak, remélem tudtok gyors lényegretörő megoldást javasolni.
Mindent uúgy látsz, mint korábban? Akkor is, ha a sim benne van? A simhez is hozzáférsz? Telószámok, stb? Hogy tudsz telefonálni vakon? Előbb pinkód, stb, az bement rendesen? Mert azt is vakon kell :-))) De elvileg mennie kéne, ha csak a képernyő szállt el.
Csatlakozni tudok, és a benne levő micro SD kártya tartalma is hozzáférhető. Jelenleg egy elég nagyméretű pendrive. :) Ebből gondolom, hogy még nem halott. Telefonálást próbáltam, vakon, de az mintha nem menne és ha benne is van a kártya, de nem hívható. Üdv: B.
Ha van hozzá kábeled, akkor megpróbálkozhatsz belenézni a szoftverbe, de nemtom, h kép nélkül tudsz-e csatlakozni, anynira azért nem ismerem, meg rég is használtam iylet. Egy próbát megérhet, de sokat nem költenék iylen kiegészítőkre, ha egyébként nincsnek. Elsőre hardverhibára gondolnék, de te látod, és lehet, h télleg szoftvergond. Buherálhatod, ha már úgyis lemondtál róla :-), v egy zservíz lehet, h kapásból megmondja, mi baja.
Szia! Köszönöm a gyors válaszod! A javítás költsége miatt lehet, hogy tényleg kuka. :( A hiba oka érdekelne. Olyan mintha nem töltődne be teljesen az oprendszer. Számítógépeket javítok, de sajnos ehhez nem értek, de szeretném ezt a problémát körüljárni. Így minden javaslatot, ötletet szívesen veszek. Ha kell, még szét is szedem, esetleg mások okulására is. Üdv: B.
Nem feltétlenül kuka, de mképp szerviz. Ha csak a képernyő szállt el, javítható. Olyan helyre vidd, ahol megnézik ingyen, h mennyibe kerül a javítása, mert húzós is lehet, és akkor egy új, garis jobban megérheti.
Kérem ha valaki tud, segítsen! Nemrég került hozzám egy N95 clone telefon. Mindene ment, de tegnap feltöltést követően bekapcsoláskor csak egy fekete képernyő alul fehér csíkkal jelenik meg. A gombokra reagál: led lámpa be/ki kapcsol. Kamera bekapcsol/kikapcsol. Ilyenkor fehérre vált a kép. A gombokra "csipog". A telefont ki is tudom kapcsolni. Mi lehet? Kuka? Segítséget előre is köszönöm! Üdv: B.
Samsung s5230-as telefonom van. Majdnem minden nap csörög, ISMERETLEN kiírással, felveszem, kuka, nem szakad meg sose, nekem kell letenni. Hívásinfóban nem szerepel!!!! Mi lehet ez??? Nincs beállítva az álhívás funkció se! Néha a csörgés elött az akkulemerültséget jelző jelzés szólal meg, utána 2-3 mp múlva csörög az ISMERETLEN.
Hát nekem meg a te hangnemed nem tetszett. Úgy látszik, nem vagyunk egy hullámhosszon. Egyáltalán nem sértő hangvételűnek írtam, te értelmezted így. Próbáld érdeklődően olvasni, én így írtam, bocs ha nem így sikerült. Téma lezárva, úgy látszik csak én kapok ilyen üzit. Sziasztok
Miért küldene ilyen baromságot? Másrészt, ahogy írtam is, az üzenetben meg az volt, hogy a küldő az anyukám. Szerinted ez normális? És nem tudom kinek az IMEI száma van benne, nem ellenőriztem. Azért kérdeztem meg, hátha már más is találkozott ilyennel és tudja is, hogy mi ez.